Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

BIJ DE PINKEN ZIJN

BIJ DE PINKEN ZIJN

Gezellig schilderij met vrolijk kleurenpalet waarin deze koeien en kalveren zijn geschilderd. Een mooi sfeervol hedendaags  tafereel .van deze dieren die flink nieuwsgierig en bij de pinken zijn. Mooi kunstwerk alj je van deze dieren houd en ze komen dan vast heel mooi uit als prachtige blikvanger in je homestyling . Geschilderd door Kunstenares Mir M.Kolkman van der Klip.
€750,00

Bloemenveld

Bloemenveld

Kleurrijke compositie in een veld van bloemen .Een hedendaags kunstwerk gesigneeerd door de kunstenaar.Een abstract figuratief schilderij waarin de veldbloemen centraal staan.  
€720,00

DIERENSCHILDERIJ

DIERENSCHILDERIJ

|DGezellig sfeervol schilderij waarin de dieren ,een  lachend paard ,de koe , em de alpaca centraal staan. Dit kunstwerk is handgeschilderd en gesigneert door de kunstenaar.Ee combinatie van abstract en figuratieve kunst in een moderne stijl. Een kleurrijk en vrolijk dierenschilderij voor de kunstliefhebber.Mooie als blijkvanger binnenshuis of als vrolijke toevoeging op de werkvloer.
€595,00

GRACHTEN BIJ NACHT 2

GRACHTEN BIJ NACHT 2

Kleurrijk stadsgezicht van herenhuizen grachtenpanden en haar grachten .Een hedendaags schilderij in een figuratieve stijl geschilderd .De herkenbare grachten en grachtenpanden van Noord- Holland zijn zeer herkenbaar en vrolijk neergezet op het doek door kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip.  
€750,00

Hollandse grachten en Kaasmeisjes

Hollandse grachten en Kaasmeisjes

Typisch hollands tafereel met de grachten en grachtenpanden  met daarbij de kaas en de kaasmeisjes als koe uit Nederland.Een hedendaags modern kleurrijk schilderij waarin de koeien op de voorgrond geschilderd zijn. Hangeschilderd en gesigneerd door kunstenares Mir Mirthe Kolkman. Brengt  een vrolijke hollandse sfeer bij u thuis of op het bedrijf of  kantoor.  
€720,00

KOEIENSTAL

KOEIENSTAL

Gezellig tafereel van  vrolijke kleurrijke koeien.Een handgeschilderd kunstwerk gesigneerd door de kunstenaar. Een modern kleurrijke hedendaags schilderij vol gezelligheid n sfeer.
€720,00

OCHTENDDAUW

OCHTENDDAUW

Hedendaags abstract schilderij met als titel ochtenddauw .Een natuurlijk expressief fantasievol kunstwerk waarin de kleuren in elkander overvloeien en zich vermengen .Structuren van dikke verf en vormen en figuren zijn in dit doek terug te vinden .Geschilderd  in een verscheidenheid qua verftechnieken door Kunstenares Mirthe Kolkman van der Klip .
€800,00

ROOD BONTE KOEIEN

ROOD BONTE KOEIEN

Deze rood bonte koeien met hun kalveren samen in de oude koeienstal. Geschilderd in warm kleurenpaet in een hedendaags figuratieve schilderkunst stijl. De  Hollandse koeien kijken je nieuwsgierig aan met hun sprankelende ogen . Een mooie aanvulling in je leef of werk omgeving deze prachtige dieren die warmte en gezelligheid uitstralen in het interieur .
€720,00

STERREN WENS

STERREN WENS

Expressief hedendaagse schilderkunst. Dit kleurrijk abstract schilderij welke de fantasie prikkelt .En waar je  je eigen invulling aan kunst geven terwijl je het bekijkt. Expressieve kunststijl en geschilerd door Kunstenares mir Mirthe Kolkman van der Klip .
€750,00

TORO STIER

TORO STIER

Expressieve abstracte schilderkunst met veel kleuren en mixed media.Een hedendaags schilderij waarin de stier de hoofdrol vertolkt . Een groot doek met linnen als doekmateriaal op een aluminium frame ECHTE eye- cather deze vol kleur geschilderde deze  Torro Bull  Geschilderd door Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip
€1500,00

Typisch Holland

Typisch Holland

Een schilderij waarin het Hollandse landschap en haar kenmerken centraal staat. Waaronder de koe de grachten en de grachtenhuizen ,met daarbij de windmolens en de tulpenvelden.Geschilderd door kunstenares Mir Mirthe Kolkman. Een gezellig  kleurrijk schilderij welke een sfeervolle toevoeging als aanvullend kunstwerk kan zijn bij u thuis op het bedrijf of in het kantoor. Het is orgineel  handgeschilderd in een modern figuratieve hedendaagse kunststijl.
€720,00

VAAS VOL BLOEMEN

VAAS VOL BLOEMEN

Mooi schilderij met een vaas vol bloemen in mooi kleurenpalet geschilderd.Een hedendaags kunstwerk en gesigneerd door de kunstenares .Sfeervol voor in huis. Zo zijn er altijd bloemen aanwezig .Ik dit bloemenschilderij zit ook wat goukleur toegevoegd welke op de foto helaas niet optimaal te zien zijn.Maar asl het licht op het doek schijnt reflecteerd deze  gouden glans.
€750,00

VELDBLOEMEN

VELDBLOEMEN

Kleurrijke veldbloemenpracht in het weide natuur.Een kleurrijke schilderij  van bloemen handgeschilderd en gesigneeerd door de kunstenaar een figuratief abstract  hedendaags kunstwerk.
€720,00

VERBONDENHEID

VERBONDENHEID

Hedendaags abstract schilderij waarin de kleurennuances overvloeien in elkaar en een verscheidenheid aan verftechnieken is toegepast .Een fantasievol kunstwerk geschilderd door Kunstenares Mir Kolkman van der Klip .
€850,00

VIER LACHENDE PAARDEN

VIER LACHENDE PAARDEN

Leuk  vrolijk sfeervol schilderij van paarden die lol hebben en volop je toe lachen. Een kleurrijk dierenschilderij handgeschilderd en gesigneeerd door de kunstenaar. Geschilderd in een moderne kleurrijke hedendaagse moderne figuratieve kunststijl.  Kunst voor de paardfenliefhebber of leuke eyecather in  het interieur of als aanvulling aan de wand in een dierenpraktijk van dierenartsen. 
€720,00

ZEG HET MET BLOEMEN

ZEG HET MET BLOEMEN

Dit schilderij heeft met een  warm boeket qua kleurencompositie . Een hedendaags kunstwerk van bloemen in een combinatie van abstracte figuratieve kunst stijl .Geschilderd door Kunstenares Mir Mirthe Kolkman .  "Zeg het met bloemen "    en haal op deze wijze voor altijd een  prachtig mooie boeket in huis . Een toevoeging van de natuur in je eigen  interieur .
€750,00

FAMILIE SNOESHAAN

FAMILIE SNOESHAAN

Grappige familie struisvogels snoeshanen.Een gezellig vrolijk kleurrijke schilderij waarin de dieren samen zijn met hun jongen.Een handgeschilderd kunstwerk en gesigneeert door de kunstenaar .Welke vervaardigd in een moderne figuratieve hedendaagse kunst stijl.Passend in veel soorten interieur of op kantoor .
€720,00

FAMLIE LIEFDE

FAMLIE LIEFDE

Leuke vrolijke struisvogelfamilie waar de deieren net uitkomen van de jonkies.Een handgeschilderd en gesigneeerd  schilderij waarin  de dieren  vogels met eieren centraal staan . Een kunstwerk gemaakt in een modern kleurrijke hedendaagse kunst stijl.
€595,00

GRACHTEN EN HERENHUIZEN

GRACHTEN EN HERENHUIZEN

Lang  stadsgezicht, welke handgeschilderd en gesigneerd door de kunstenaar.Een sfeervol hedendaags modern schilderij waarin de hollandse sfeer tot zijn recht komt.Speels vrolijk  kleurrijk en gezellig.De herkenbare hollandse grachtenpanden en de grachten . Een figuratief  kleurrijk kunstwerk .uke sfeervolle gezellige vrolijke grachtenhuisjes  grachtengordel geschilderd in een modern hedendaagse kunsstijl. Een stadsgezicht  waarin de oerhollandse sfeer aanwezig is. Dit schilderij is handgeschilderd en gesigneerd door Mir
€720,00

GRAPPIGE STRUISVOGELS

GRAPPIGE STRUISVOGELS

Leuke grappige vogels die in dit schilderij met hun jonkies samen komen.Een modern hedendaags schilderij welke in een kleurrijke figuratieve stijl handgeschilderd en gesigneerd is door de kunstenaar.  
€600,00

HOLLANDSE GRACHTEN

HOLLANDSE GRACHTEN

Een stadsgezicht, welke handgeschilderd en gesigneerd door de kunstenaar.Een sfeervol hedendaags modern schilderij waarin de hollandse sfeer tot zijn recht komt.Speels vrolijk  kleurrijk en gezellig.De herkenbare hollandse grachtenpanden en de grachten . Een figuratief  kleurrijk kunstwerk .uk gezellig kleurrijke vrolijk  stadsgezicht  met een  deoerhollandse sfeer welke je kunt aanschouwen in dit schilderij . Waarin de grachten en de grachtenpanden zijn opgezet en  handgeschilderd in een fel kleurenpalet. En waarbij de hollandse kenmerken te zien zijn.
€720,00

HOLLANDSE HUISJES

HOLLANDSE HUISJES

Lang  stadsgezicht, welke handgeschilderd en gesigneerd door de kunstenaar.Een sfeervol hedendaags modern schilderij waarin de hollandse sfeer tot zijn recht komt.Speels vrolijk  kleurrijk en gezellig.De herkenbare hollandse grachtenpanden en de grachten . Een figuratief  kleurrijk kunstwerk .htenpandjes met de  oerhollandse uitstraling.Geschilderd in een figuratieve moderne stijl vormgeving. Noord holland, Mokkum en onder andere de hoofstad Amsterdam zijn  gesierd met deze oude grachtengordel ,gract,en grachtenpanden.    
€750,00

KOE BERTHA EN FAMILIE

KOE BERTHA EN FAMILIE

Leuk sfeervol warme kleuren schilderij van een koeien familie.Een handgeschilderd en gesigneerd  kunstwerk. Gemaakt in een hedendaagse moderne kunst stijl.
€720,00

KOE en KIP

KOE en KIP

De koeien samen met de kippen in een kleurrijke schilderij. de dieren met hun vrolijke gezellige snoetjes staan centraal in dit  handgeschilderd en gesineeert kunstwerk. Geschilderd op kwaliteiteskatoendoek met brede zijkanten die ook beschilderd zijn wat een extra inlijsting overbodig maakt. Een modern hedendaags vrolijk dierenschilderij met als kunstenares Mir Mirthe Kolkman als schilderes.
€595,00

LACHENDE PAARDEN

LACHENDE PAARDEN

Dit hedendaags schilderij van kleurrijke vrolijke lachende paarden is geschilderd in een moderne stijl schilderkunst .Een grappig dierenschilderi met een vleugje humor waarbij het lijkt of de paarden je toelachen. Mooie eyecather voor de dierenliefhebber die van paarden en kunst houd.
€595,00

OERHOLLANDS

OERHOLLANDS

Leuk sfeervol gezellig vrolijk schilderij waarin de typisch hollandse sfeer tot zijn recht komt in veel kleur.Een handgeschilderd hedendaags kunstwerk welke gesigneeert door de kunstenaar.Dit schilderij weerspiegelt de hollandse grachtenpanden en de grachten met haar herenhuizen .
€750,00

POEZENBAND

POEZENBAND

Sfeervol vrolijk gekleurd schilderij waarin de poezen muziek maken.Een handgeschilderd en gesigneeerd schilderij welke vervaardigd in een hedendaagse moderne kleurrijke kunst stijl. Mooi kunstwerk voor een dierenliefheber.
€780,00

RACING

RACING

Dit raceauto schilderij is in een modern hedendaagse schilderskunst opgezet.Een kunstwerk gemaakt door Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip   
€1000,00

ROTTERDAM CITY

ROTTERDAM CITY

Dit stadsgezicht van Rotterdam met de euromast en de scheepvaart is geschilderd in een moderne figuratieve abstecte stijl.Waarin de sfeer en kleuren in dit schilderij / skyline mengen met elkaar.
€595,00

SCHAPENKUDDE

SCHAPENKUDDE

Schilderij van een schapenkudde geschilderd in een hedendaagse landelijke moderne stijl.
€720,00

STADSGEZICHT HERENHUIZEN

STADSGEZICHT HERENHUIZEN

Sfeervol kleurrijk stadsgezicht van grachten en herenhuispanden in de Hollandse stijl.Oude huizen langs de grachten waar je de sfeer van Nederland meteen herkent. Een hedendaags schilderij van een stad met al haar prachtige vormen en kleuren ..Geschilderd in een moderne interieurstijl . Figuratieveschilderskunst door kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip .Een mooie aanvulling en blikvanger in de woon of in je werkomgeving .
€750,00

BLOEMEN EN DE BIJTJES

BLOEMEN EN DE BIJTJES

Koeien tussen de bloemetjes en de bijtjes midden in de natuur.
€715,00

EET SMAKELIJK

EET SMAKELIJK

Dit gezellige vrollijke sfeervolle  koeienschilderij waarin twee hollandse koeien zitten te picknicken is in een kleurrijke figuratieve compositie geschilderddoor Kunstenares Mir..Ze zitten heerlijk te smullen te genieten van een wijntje .
€595,00

HELA ,HOLA !

HELA ,HOLA !

Gezellige sfeervolle kleurrijke kippen die zingen en muziek maken.
€595,00

KAAS VAN DE KOE

KAAS VAN DE KOE

Dit figuratieve koeienschilderij waarin de hollandse  zittende grappige koeien verkleed zijn als kaasmeisjes. Een kleurrijke  moderne compositie waarbij de koe in het hollandse landschap en de sfeer neergezet is. De koe verzorgt de melk  waar de kaas uit vervaardigd word dus vandaar is ze hier op het doek geschilderd als het  oerhollandse kaasmeisje. met de tulpjes in haar hand.
€595,00

KLEURRIJKE TREKPAARDEN

KLEURRIJKE TREKPAARDEN

Paardenschilderij waar trekpaarden zijn neergezet in een moderne kleurrijke compositie. Paarden met werktuig waarbij de versiersels te zien zijn in het schilderij geschilderd in een abstracte figuratieve stijl.
€720,00

KOEIEN IN DE NATUUR

KOEIEN IN DE NATUUR

Koeien samen met kalf de wei in..tussen de bloemen en de bijtjes.
€595,00

KOEIEN IN WARME KLEURENPALET

KOEIEN IN WARME KLEURENPALET

Koeien met kalfje  geschilderd in warm kleurenpalet.
€715,00

KOEIEN MET KALF NAAR BUITEN

KOEIEN MET KALF NAAR BUITEN

Leuke gezellige vrolijk koeien met kalf in de frisse buitenlucht.
€715,00

KOEIEN MET KIP

KOEIEN MET KIP

Dit schilderij is een figuratieve compositie van kleurrijke hollandse grappige koeien met gezellige vrloijke kippen.
€595,00

KOE MET KALF

KOE MET KALF

Sfeervolle kleurrijke  koeien met hun kalveren uit holland. Dit  figuratieve  dieren koeienschilderij is een  gezellige vrolijke  composotie op kwaliteitskatoen geschilderd. De coposiitie bestaat uit fe koeien met hun kalveren.
€625,00

RAMMEN IN DE NATUUR

RAMMEN IN DE NATUUR

Rammen in de nauurlijke omgeving  met een zachte wazige afwerking op het doek welke de compositie verzacht.
€720,00

SMULKOEIEN

SMULKOEIEN

Drie leuke gezellige kleurrijke smulkoeien.
€595,00

SPRANKELEND

SPRANKELEND

Dit is een sprankelend abstract kleurrijk schilderij waarin de fantasie zijn eigen weg vind .Geschilderd in een moderne kunst stijl.
€595,00

STRUISVOGELS MET JONG

STRUISVOGELS MET JONG

Leuk sfeerol schilderij met kleurrijke grappige struisvogels.Een hedendaags figuratief hangeschilderd en gesineerd  modern kunstwerk.Deze vrolijke snuiten grappig om te zien brengen een vrolijke sfeer in het interieur in u huis of voegt wat moois toe op de werkvloer.
€720,00

AMSTERDAMSE GRACHTEN

AMSTERDAMSE GRACHTEN

 Amsterdamse grachten geschilderd in een kleurrijke aquacompositie.
€720,00

FAMILIE

FAMILIE

Gezellig  kleurrijk schilderij  samen met de familie.
€625,00

FEEST & FAMILIE

FEEST & FAMILIE

Leuk sfeervol gezellig  familie schilderij met feestelijk tintje .
€625,00

HOOGLANDER

HOOGLANDER

Hooglander in hun natuulijke omgeving.
€595,00

KIPPENKOPPEL

KIPPENKOPPEL

Twee kleurrijke kippen met eieren.
€345,00

KOEIEN MET KALVEREN

KOEIEN MET KALVEREN

Deze koeien met kalfjes verblijven in hun warme stal.
€595,00

KOE KAASDRAGER UIT HOLLAND

KOE KAASDRAGER UIT HOLLAND

Hollandse grappige koe  die de kaas draagt in Hollandse sfeer als een kaasmeisje . Handgeschilderd en gesigneert schilderij welke geschilderd is in ee hedendaagse kunst stijl .
€595,00

"LANG ZAL DIE LEVEN "

"LANG ZAL DIE LEVEN "

Leuk vrolijk gezellig sfeervol kleurrijk schilderij van zingende kippen.
€345,00

SAMEN ZIJN

SAMEN ZIJN

Kleurrijke creatrie waarin de familie cetraal staat en gezellig samen zijn.
€595,00

TWEE KIPPEN

TWEE KIPPEN

Twee gezellige kippen in kleurrijke compositie kippenschilderij bouwen een feestje .
€595,00

Bb-koetje

Bb-koetje

Deze twee Hollandse koeien genieten van hun vegetarische Bbque .
€595,00

KOEIEN ETEN TULP

KOEIEN ETEN TULP

Twee grappige koeien eten tulpen... Dit is een vrolijke modern kleurrijke figuratieve compositie waarin de koeien centraal staan op het schilderij.
€595,00

KOEIEN & SORBET

KOEIEN & SORBET

Drie koeien genieten van hun heerlijk sorbet.
€595,00

KOE IN HOLLAND

KOE IN HOLLAND

Hedendaags koeienschilderij welke geschilderd in een verscheidenheid qua verftechniekenKl in de Hollandse sfeer van molens tulpen .Keurrijke vroijlijke gezellige koeien in  sfeervol Hollandse  landschap ..Schilderij waarin de koeien centraal staan in deze moderne figuratieve kleurrijke compositie.
€720,00

SAMEN DRANKJE DOEN ...

SAMEN DRANKJE DOEN ...

Koeien gezelig samen een drankje doen.....Proost!
€595,00

STADSGEZICHT S'NACHTS

STADSGEZICHT S'NACHTS

Kleurrijk stadgezicht bij nacht...met flats en gebouwen..Mooi schilderij  kopen voor thuis of voor op u  kantoor ?
€595,00

ROOD EENDJE

ROOD EENDJE

Mevrouw onderweg in haar rode eend...
€595,00