Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

BODY MIND AND SOUL

BODY MIND AND SOUL

Abstracte hedendaagse kunst .Een schilderij waarin de verbeelding zijn weg vind en waarin een verscheidenheid aan verftechnieken zijn toegepast.Hiervoor is een zacht kleurenpalet gebruikt.Van onder ander goudkleur met taupe en groen .    
€1000,00

COLUR EXPRESSION

COLUR EXPRESSION

Groot kunstwerk met veel expressie en veel kleuren . Een schilderij waarin de eigen fantasie en verbeelding zijn weergave heeft.
€800,00

FANTASY HORSE

FANTASY HORSE

Strakke lijnenspel in felle primaire kleurenpalet in deze compositie op het doek.Een modern strak hedendaags kunstwerk .
€800,00

FANTASY HORSE 2

FANTASY HORSE 2

Strakke lijnenspel in dit modern kunstwerk Een hedendaags schilderij in primair kleurenpalet geschilderd door kunstenares mir .gesigneerd door de kunstenares Mir .
€800,00

GOLDEN BEAUTY

GOLDEN BEAUTY

Hedendaagse schilderkunst met veel goudkleur in het kleurenpalet gebruikt in deze   fantasierijke compositie .Een zacht groen met veel kleurrijke penselen /  paletstreken die op dit doek te zien zijn .Het spreekt volop tot de verbeelding .Een schilderij  met een abstracte schilderkunst .
€800,00

GO WITH THE FLOW

GO WITH THE FLOW

Expresief  abstract kleurrijke schilderkunst. Een hedendaags schilderij waarin de vrije verbeelding zijn eigen waarneming vind .
€800,00

GRACHTENGORDEL STADSGEZICHT

GRACHTENGORDEL STADSGEZICHT

Hedendaagse schilderkunst Een figuratief schilderij met grachtenpanden en herenhuizen in de hollandse sfeer. De herkenbare oude stadshuizen uit Nederland die een gezellige sfeer weergeven .Een grachtengordel in zachte kleurencompositie geschilderd. 
€800,00

I SEE YOUR TRUE COLOURS

I SEE YOUR TRUE COLOURS

Kleurrijk hedendaags expressief kunstwerk waarin de kleuren ineen vloeien met een verscheidenheid aan verftechnieken die in het abstracte schilderij zijn toegepast.
€800,00

KOE BERTHA MET FAMILIE

KOE BERTHA MET FAMILIE

Kleurrijke hedendaags figuratief schilderij waarin de nieuwsgierige koe genaamd Bertha  met de familie  samen is . De grappige kalfjes op de voorgrond.
€750,00

NIEUWSGIERIGE KOEIEN MET KALF

NIEUWSGIERIGE KOEIEN MET KALF

Grappige nieuwsgierige kleurrijke koeien met kalf. Een hedendaags tafereel .Figuratief schilderij waarin de dieren de koe de hoodfrol vertolkt .
€750,00

ABSRACT FORREST

ABSRACT FORREST

Groene kleuren met goud verweven in een verscheidenheid aan verftechnieken in dit kunstwerk.Een hedendaags abstract schilderij waarin de fantasie en de verbeelding zijn eigen weg gaat .
€745,00

AMSTERDAMSE GRACHTEN

AMSTERDAMSE GRACHTEN

Stadgezicht van amsterdan en haar grachten en grachtenpanden aan de grachtengordel.Sfeervolle kleurrijke vrolijke schilderkunst. een hedendaags schilderij welke de oer-Hollandse herkenbare sfeer uitademt . De kleurrijke huisjes zijn een echte blikvanger op het doek.  
€750,00

BLIJE KOE EN KALF

BLIJE KOE EN KALF

Vier koeien op een rij met nog wat kalfjes erbij.Hedendaags  figuratief schilderij waarin de koe in the picture staat. Geschilderd in een kleurrijk palet . De dieren hebben het goed naar hun zin  "een vrolijke boel "
€750,00

Colorful imaginaging

Colorful imaginaging

Abstracte schilderkunst kleurrijke compositiewaarin de verbeelding zijn eigen weg vind. Een hedendaags schilderij met een verscheidenheid aan verftechnieken die erin zijn verwerkt en toegepast. Een modern kleurrijk geheel die de ruimte vrolijk opvult met zijn eigen fantasie. Prachtig voor in de woon of werkomgeving.
€800,00

COLORFUL WORLD

COLORFUL WORLD

Abstracte  hedendaagse kunst .Een schilderij in een kleurrijke compostie geschilderd .Dikkere verflagen afwisselend met vlakke luchtige penseelstreken . Een fantasie interpetatie van een kleurrijke wereld is terug te vinden in dit kunstwerk .
€800,00

COLOURFUL LIFE

COLOURFUL LIFE

Expressief abstracte schilderkunst.Een hedendaagse modernkleurrijk schilderij met een verscheidenheid aan cerftechnieken op het doek. Een kunstwerk vol passie en expressie.
€795,00

DREAMWORK

DREAMWORK

Hedendaags abstract schilderij waarin de ruimte en kleurenspel de basis is van dit kunstwerk. Een schilderij om in weg te dromen en je eigen fantasie voor je te laten werken .
€750,00

FAMILIE KOE

FAMILIE KOE

Gezellige blije koeien met kalveren op het doek .Een hedendaags figuratief schilderij met veel kleur .
€745,00

GEEN TITEL 3

GEEN TITEL 3

Expressief abstract schilderij waarin een verscheidenheid aan verftechnieken is toegepast . Een fantasievol schilderij met groen en rose kleurenpalet welke met goudkleur  is beschilderd in dit kunstwerk .Zachten natuurlijke kleuren te zien in dit  hedendaags kunstwerk.
€795,00

GRACHTENHUIZEN IN HOLLANDS BLAUWE SFEER

GRACHTENHUIZEN IN HOLLANDS BLAUWE SFEER

Stadsgezicht van grachten en herenhuizen in bauwe hollandse  sfeer geschilderd.De herkenbare oude huizen uit Nederland staan hier op dit  prachtige schilderij .Hedendaagse figuratieve schilderkunst .
€750,00

GRACHTENHUIZEN LANG LICHTBLAUW

GRACHTENHUIZEN LANG LICHTBLAUW

Stadsgezicht waarin de herkenbare oer-hollandse grachtenhuizen met de grachten te zien zijn. Een figuratief schilderij met een kleurrijke sfeervolle vrolijke uitstraling waar de gezelligheid vanaf spat en de ruimte vult met een warme sfeer. Een hedendaags handgeschilderd en gesgineeerd kunstwerk .
€750,00

GRACHTENPANDEN IN DE NACHT

GRACHTENPANDEN IN DE NACHT

Grachtenpanden in een schilderij bij nacht. De kleurrijke compositie heeft een vrolijke uitstraling .De herkenbare hollandse grachten met hun prachtige huizen uit de vroegere tijden die op het doek herleven. Het is een hedendaags figuratief stadsgezicht in Mokkumse sferen.
€750,00

INSPIRING JOURNEY 1

INSPIRING JOURNEY 1

Dit is een schilderij welke als tweeluik met nr 2 te koop is . Een hedendaags modern abstract kunstwerk waarin de vrije expressie zijn vorm op het doek projecteerd .
€600,00

INSPIRING JOURNEY 2

INSPIRING JOURNEY 2

Dit is een  tweeluik schilderij  samen net inspiring journey 1 Een hedendaags modern abstract kunstwerk waarin de expressie zijn eigen vorm aanneemt .
€600,00

Kleurrijk stadgezicht

Kleurrijk stadgezicht

Skyline zeer kleurrijk met grote gebouwen en wolkenkraabers .Een hedendaags stadsgezicht geschilderd in een mixed media stijl met extra structuren die toegepast zijn in dit figuratief schilderij .Een kunstwerk met een verschiedenheid aan verftechnieken die erin aanwezig zijn.
€745,00

Koe in Oostenrijk "Jodelahiti "

Koe in Oostenrijk "Jodelahiti "

Een bonte gekleurde koeienfamilie in de sfeer van Oostenrijk .In klederdracht en Oostenrijkse sfeer.  De stier met koe en kalveren in een hedendaags figuratief schilderij waarin de koe en het kalf de aandacht trekken .
€795,00

LOLLIGE KAMELEN

LOLLIGE KAMELEN

Hedendaagse schilderkunst ,Een figuratief geschilderd doek met lollige kamelen met een tulband versiering .Sfeervol kunstwerk schilderij met een verscheidenheid aan verftechnieken die toegepast zijn .
€795,00

PUSSYCAT PUSSYCAT

PUSSYCAT PUSSYCAT

Kleurrijke poezen met muziek en muisjes te zien in dit hedendaagse schilderij .Figuratief kunstwerk met veel speelse aspecten en sfeervolle dieren.
€750,00

SKYLINE KLEURRIJK

SKYLINE KLEURRIJK

Stadsgezicht met een kleurrijke skyline op de achtergrond.Een hedendaags figuratief schilderij van een stad met brug in een Amerkaanse stijl geschilderd .
€1000,00

SOFTNESS

SOFTNESS

Dit hedendaagse abstracte schilderij met zachten kleurpalet. Straakt een vorm van zachtheid uit zoals de titiel van dit kunstwerk.Een verscheidenheid aan verftechnieken zijn in het abstracteschilderij toegepast. En waarin je iegen verbeelding kan wegdromen .
€795,00

STAD DORP AAN HET KANAAL

STAD DORP AAN HET KANAAL

Hedendaagse schilderkunst in een kleurrijke sfeer geschilderd. Toegepast in dit stadsgezicht een mix van verschillende schildertechnieken .Stadsgezicht van een stad /dorp aan het kanaal met sfeervolle huisjes en gezellige woonhuizen die aan het water staan .De speelse bootjes op het water brenden een zomerse vrolijke sfeer in u woon of werkomgeving .
€750,00

VAKANTIEGEVOEL

VAKANTIEGEVOEL

Twee koeien  aan het  pootje baden in hun badpak aan zee. Een echt vakantiegevoel in de zon .Waterpret met de vishnegel en de emmers en de strandbal .Genieten van het buitenleven . En zelfs nog wat visjes gevangen ..... Een kleurrijke grappige hedendaags schilderij waarin de dieren  de koeien de hoofdrol vertolken .
€795,00

WIE LUST ER EEN IJSJE ?

WIE LUST ER EEN IJSJE ?

Koeien op het doek die heerlijk genieten van een ijsje in de zomer. Buiten in de frisse lucht zitten ze samen met zijn tweetjes  bij de ijscar waar een ijsje een heerlijk verkoeling kan zijn met de  hoge zomerse  temperaturen .  De melk van de koe word gebruikt voor de productie voor ijs en zo is de cirkel weer rond. Het is een hedendaags gesigneerd kunstwerk schilderij van kunstenares Mir mirthe kolkman van der Klip, Geschilderd met een verscheidenheid aan verftechnieken in een figuratieve kunststijl . Grappige kleurrijke  gelukkige vrolijke koeien !
€800,00

BIJ DE PINKEN

BIJ DE PINKEN

Schilderij van koeien getiteld ; " Bij de pinken  " Deze nieuwsgierige koeien met de pinken en hun kalveren kijken je aandoenlijk aan. Een hedendaags figuratief  dierenschilderij waarin de koe centraal staat .Geschilderd in een kleurrijk taferreel welke in het dagelijks leven te aanschouwen is op de boederijen  en landerijen in Nederland. Mooi koeienschilderij als aanvulling in je huiselijke leefomgeving . Vervaardigd door Kunstenares Mir mirthe Kolkman van der Klip .
€750,00

BOURGONDISCHE KOE

BOURGONDISCHE KOE

Twee grappige kleurrijke koeien aan de picknick. Lekker bourgondisch smullen en genieten. Het is een hedendaags figuratief schilderij waarin de koe het  centrale onderwerp is en in het middelpunt staat .
€650,00

Hollandse grachten en Kaasmeisjes

Hollandse grachten en Kaasmeisjes

Typisch hollands tafereel met de grachten en grachtenpanden  met daarbij de kaas en de kaasmeisjes als koe uit Nederland.Een hedendaags modern kleurrijk schilderij waarin de koeien op de voorgrond geschilderd zijn. Hangeschilderd en gesigneerd door kunstenares Mir Mirthe Kolkman. Brengt  een vrolijke hollandse sfeer bij u thuis of op het bedrijf of  kantoor.  
€750,00

MOTHER AND CHILD

MOTHER AND CHILD

 Abstract Schilderij waarin de vage figuren te zien zijn van moeder met kind en een nog ongeborene. Handgeschilderd in vol kleurenpalet in abstracte kwaststreken  een mixed media  met paletmes bewerking. Een hedendaags modern kunstwerk welke tot de verbeelding spreekt .
€795,00

OCHTENDDAUW

OCHTENDDAUW

Hedendaags abstract schilderij met als titel ochtenddauw .Een natuurlijk expressief fantasievol kunstwerk waarin de kleuren in elkander overvloeien en zich vermengen .Structuren van dikke verf en vormen en figuren zijn in dit doek terug te vinden .Geschilderd  in een verscheidenheid qua verftechnieken door Kunstenares Mirthe Kolkman van der Klip .
€795,00

STRUISVOGELS

STRUISVOGELS

Deze grappige snoeshanenfamilie met jongen en hun eieren staan in the spotlight op het doek.  Een gezellig sfeervol hedendaags kleurrijk schilderij met struisvogels geschilderd in een verscheidenheid aan verftechnieken.
€745,00

Typisch Holland

Typisch Holland

Een schilderij waarin het Hollandse landschap en haar kenmerken centraal staat. Waaronder de koe de grachten en de grachtenhuizen ,met daarbij de windmolens en de tulpenvelden.Geschilderd door kunstenares Mir Mirthe Kolkman. Een gezellig  kleurrijk schilderij welke een sfeervolle toevoeging als aanvullend kunstwerk kan zijn bij u thuis op het bedrijf of in het kantoor. Het is orgineel  handgeschilderd in een modern figuratieve hedendaagse kunststijl.
€750,00

VERBONDENHEID

VERBONDENHEID

Hedendaags abstract schilderij waarin de kleurennuances overvloeien in elkaar en een verscheidenheid aan verftechnieken is toegepast .Een fantasievol kunstwerk geschilderd door Kunstenares Mir Kolkman van der Klip .
€795,00

VIER LACHENDE PAARDEN

VIER LACHENDE PAARDEN

Leuk  vrolijk sfeervol schilderij van paarden die lol hebben en volop je toe lachen. Een kleurrijk dierenschilderij handgeschilderd en gesigneeerd door de kunstenaar. Geschilderd in een moderne kleurrijke hedendaagse moderne figuratieve kunststijl.  Kunst voor de paardfenliefhebber of leuke eyecather in  het interieur of als aanvulling aan de wand in een dierenpraktijk van dierenartsen. 
€720,00

PICKNICK KOEIEN

PICKNICK KOEIEN

Twee koeien buiten aan de picknick .Genieten en smullen van al het lekkers in de mand. Zittend in de frisse buitenlucht in het zonnetje. Het is een figuratief dierenschilderij waarin de koeien de hoodfrol hebben en in the spotlight zitten.  
€650,00

STRUISVOGELS EIEREN EN JONG

STRUISVOGELS EIEREN EN JONG

Groepsportret van struisvogles en jonkies geschilderd in een grappige kleurrijke compositie. Een hedendaags figuratief schilderij waarin de struisvogels goed tot hun uiting komen op het doek. Met daarbij de nieuwsgierige kuikens met hun vrolijke snuitjes die net uit het ei komen kijken .
€745,00

STADSGEZICHT S'NACHTS

STADSGEZICHT S'NACHTS

 Kleurrijk stadgezicht bij nacht...met flats en gebouwen..Mooi schilderij  kopen voor thuis of voor op u  kantoor ?   
€595,00