Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

ABUNDANCE

ABUNDANCE

Hedendaagse kunst .Abstract kleurrijke schilderij waarin de kleuren elkaar vinden in dit moderne kunstwerk van overvloed aan kleur .
€850,00

BODY MIND AND SOUL

BODY MIND AND SOUL

Abstracte hedendaagse kunst .Een schilderij waarin de verbeelding zijn weg vind en waarin een verscheidenheid aan verftechnieken zijn toegepast.Hiervoor is een zacht kleurenpalet gebruikt.Van onder ander goudkleur met taupe en groen .
€800,00

CITYVIEUW COLOR BLUE

CITYVIEUW COLOR BLUE

Figuratief abstract kleurrijk stadsgezicht .Een skyline van wolkenkrabbers kantoren en hoge gebouwen van een kleurrijke stad .Een hedendaags schilderij .
€850,00

CITYVIEUW SKYLINE

CITYVIEUW SKYLINE

Hedendaags abstractekunst.Een kleurrijke compositie van een stadsgezicht skyline .
€800,00

COLORFUL CITYSCAPE /SKYLINE

COLORFUL CITYSCAPE /SKYLINE

Abstract deels figuratief schilderij waarin de verbeelding van een skyline stad weerspiegelt. Uitgewerkt met dikke lagen  kleurrijke verf .Een hedendaags  stadsgezicht , expressief kunstwerk..
€800,00

EXPRESS YOURSELF

EXPRESS YOURSELF

Lyrisch expressiek abstract kunstwerk waarin de bewegingen en expressie aanwezig zijn.Een hedendaag keurrijk schilderij in abstracte vorm gemaakt met veel passie .Bewegingen met dikke verflagen en vele kleuren zijn erin aanwezig en te aanschouwen .    
€900,00

FLYING HIGH IN THE SKY

FLYING HIGH IN THE SKY

Abstract hedendaags schilderij waarin de groene kleurencompositie zich vermengt met de andere tranparante zachte kleuren .Een kunstwerk welke tot de verbeelding spreekt en zachtheid weerspiegelt .
€800,00

GOLDEN WINGS

GOLDEN WINGS

 Abstract hedendaadgs schilderij waarin de verbeelding zijn eigen weg vind.Een kunstwerk in zachte  kleuren compositie geschilderd .
€800,00

GO WITH THE FLOW

GO WITH THE FLOW

Lyrisch expressief abstract  hedendaags schilderij  Dikke lagen verf in vele kleuren en golven vinden hun weg op het doek .Een fantasievol kunstwerk met veel expressie .
€900,00

GRACHTENGORDEL STADSGEZICHT

GRACHTENGORDEL STADSGEZICHT

Hedendaagse schilderkunst Een figuratief schilderij met grachtenpanden en herenhuizen in de hollandse sfeer. De herkenbare oude stadshuizen uit Nederland die een gezellige sfeer weergeven .Een grachtengordel in zachte kleurencompositie geschilderd. 
€800,00

GRACHTENHUIZEN SOFT GREEN

GRACHTENHUIZEN SOFT GREEN

Hedendaagse kunst stadsgezicht .Een grachtengordel geschilderd in een figuratieve  schilderstijl . Een zacht groenen pastelrose  kleurenpalet met de Nederlandse sfeer van de oude stadshuizen met de geveltjes en oude bouwstijl. 
€800,00

HOLLANDSE KOE EN KALF

HOLLANDSE KOE EN KALF

Grappige koeien met kalf op het doek.Geschilderd in hedendaagse  figuratieve  stijl  . Gezellige boel in een kleurrijk kleurenpalet.De hollandse koe staat centraal in dit kunstwerk .
€750,00

LET IT BE

LET IT BE

Abstract hedendaags kleurrijk schilderij waarin de verbeelding zijn eigen weg vind.
€800,00

LIGHT - HEARTED

LIGHT - HEARTED

Abstract luchtig  hedendaags kleurrijk schilderij . Het kunstwerk weerspiegelt onbezorgheid door de luchtige kleuren die elkander vinden .  
€800,00

NATURE FIND IT''S WAY

NATURE FIND IT''S WAY

Abstract hedendaagse schilderij waarin de verbeelding zijn eigen weg vind.Een kleurrijk kunstwerk geschilderd vanuit het gevoel de emotie.
€800,00

NIEUWSGIERIGE KOEIEN MET KALF

NIEUWSGIERIGE KOEIEN MET KALF

Grappige nieuwsgierige kleurrijke koeien met kalf. Een hedendaags tafereel .Figuratief schilderij waarin de dieren de koe de hoodfrol vertolkt .
€750,00

PROSPERITY

PROSPERITY

Groot  kleurrijk abstract schilderij .Hedendaagse schilderkunst in abstracte vormgeving en een verscheidenheid aan materiaalbewerking .Een kunstwerk dat tot de verbeelding spreekt en welvarenheid in zijn titel draagt .
€800,00

SHINING STAR

SHINING STAR

Abstract schilderij welke tot de verbeelding spreekt en de shining stars weerspiegelt in zijn vorm en kleurencompositie. Een hedendaags kunstwerk .
€800,00

SKYLINE ROTTERDAM

SKYLINE ROTTERDAM

De herkenbare elementen van de stad Rotterdam zijn terug te zien in deze skyline .Kleurrijk hedendaags schilderij stadsgezicht waarin de groene kleur als basis aanwezig is in dit kunstwerk.
€750,00

SPARK OF THE DEVINE

SPARK OF THE DEVINE

Hedendaags abstract kleurrijk schilderij .Waarin de verbeelding zijn eigen vorm vind.
€800,00

TOGETHER AS ONE

TOGETHER AS ONE

Orgineel Abstract schilderij vervaardigd in zacht kleurenpalet van taupe zachtgroen beige wit .Een kunstwerk met veel lijnen en strpen die elkander vinden als een.Getiteld Together as one komt hieruit voort als samenzijn .Een hedendaags schilderij waarin de verbeelding aanwezig is .
€1250,00

WELL BEING

WELL BEING

Kleurrijke abstracte schilderkunst .Een hedendaags expressif schilderij waarin de dikke verflagen bewerkt met paletmes te zien zijn. Een fantasie kunstwerk in vrije expressie geschilderd .
€800,00

WHEN SUNSET BEGINS

WHEN SUNSET BEGINS

Kleurrijk abstract schilderij waarin de fntasie zijn eigen weg vind .Expressief verfspatten en kleuren die ineen vervormen en samenvloeien .
€800,00

YOU ARE THE WIND BENEATH MY WINGS

YOU ARE THE WIND BENEATH MY WINGS

Abstract fantasie kunstwerk.Een hedendaags schilderij welke tot de verbeelding spreekt en zijn eigen vormen aanneemt .Vrije expressie met een verscheidenheid aan verftechnieken die zijn toegepast en er is  met een zacht groen beige kleurenpalet gewerkt .
€800,00

AMSTERDAMSE GRACHTEN

AMSTERDAMSE GRACHTEN

Stadgezicht van amsterdan en haar grachten en grachtenpanden aan de grachtengordel.Sfeervolle kleurrijke vrolijke schilderkunst. een hedendaags schilderij welke de oer-Hollandse herkenbare sfeer uitademt . De kleurrijke huisjes zijn een echte blikvanger op het doek.  
€750,00

COLORFUL WORLD

COLORFUL WORLD

Abstracte  hedendaagse kunst .Een schilderij in een kleurrijke compostie geschilderd .Dikkere verflagen afwisselend met vlakke luchtige penseelstreken . Een fantasie interpetatie van een kleurrijke wereld is terug te vinden in dit kunstwerk .
€800,00

GRACHTENHUIZEN LANG LICHTBLAUW

GRACHTENHUIZEN LANG LICHTBLAUW

Stadsgezicht waarin de herkenbare oer-hollandse grachtenhuizen met de grachten te zien zijn. Een figuratief schilderij met een kleurrijke sfeervolle vrolijke uitstraling waar de gezelligheid vanaf spat en de ruimte vult met een warme sfeer. Een hedendaags handgeschilderd en gesgineeerd kunstwerk .
€750,00

STRUISVOGELS EIEREN EN JONG

STRUISVOGELS EIEREN EN JONG

Groepsportret van struisvogles en jonkies geschilderd in een grappige kleurrijke compositie. Een hedendaags figuratief schilderij waarin de struisvogels goed tot hun uiting komen op het doek. Met daarbij de nieuwsgierige kuikens met hun vrolijke snuitjes die net uit het ei komen kijken .
€745,00

STADSGEZICHT S'NACHTS

STADSGEZICHT S'NACHTS

 Kleurrijk stadgezicht bij nacht...met flats en gebouwen..Mooi schilderij  kopen voor thuis of voor op u  kantoor ?   
€595,00