Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

AAN DE GRACHT

AAN DE GRACHT

Herkenbare oude  herenhuizen aan de gracht .Een hedendaags figuratief geschilderd scilderij met vele kleuren die erin zijn verwerkt. Een oer- Hollands kunstwerk.
€795,00

DESIRE

DESIRE

Hedendaags abstract schilderij met veel kleurnuances .Het kunstwerk spreekt tot de verbeelding .
€850,00

EEN GROTE FAMILIE

EEN GROTE FAMILIE

De koeien met kalf zijn " One big happy family " kleurrijk uitgedost op het canvas in een hedendaagse figuratieve schilderkunst . Ze kijken je nieuwsgierig en vrolijk aan .Hopelijk vinden ze een thuis bij een ware kunstliefhebber die dagelijks van ze kan gaan genieten .
€795,00

EEN GROTE VROLIJKE KOEIENFAMILIE

EEN GROTE VROLIJKE KOEIENFAMILIE

Vrolijke koeienfamilie op het canvasdoek geprojecteerd .Met dit koeienschilderij haal je veel gezelligheid en sfeer in je huis of op je werkplek.Hedendaags kleurrijk figuratief kunstwerk .
€875,00

GRACHTEN PASTEL

GRACHTEN PASTEL

Hedendaags figuratievekunst  .De herkenbare grachten en grachtenpanden van de oud hollands steden.De pachtige oude geveltjes sieren dit stadsgezicht .
€800,00

KOE BERTHA EN ANNA

KOE BERTHA EN ANNA

Abstracte kleurrijke koeienpaar  op een zilverzwart grijze achtergrond.Een hedendaags figuratief dierenschilderij.
€850,00

KOEIEN TAFEREEL

KOEIEN TAFEREEL

Koeien met kalf in een warm zacht kleurenpalet geschilderd.Een hedendaags figuratief schilderij waarin de dieren in de schijnwerpers staan .Sfeervol en warm kunstwerk voor een levendige huisdecoratie .
€800,00

KOETJES

KOETJES

Drie koeien bij elkaar .Een  "vrolijke boel ".Ze kijken je nieuwsgierig aan en vullen de ruimte met sfeer en gezelligheid. Het is een hedendaags figuratief schilderij met veel kleur en expressie .
€850,00

KOETJES UIT HOLLAND

KOETJES UIT HOLLAND

Kleurrijke koeien met kalfjes op het doek geschilderd. Een hedendaags kleurrijk  sfeervol gezellig schilderij  .
€800,00

MIRACLES

MIRACLES

Abstract  hedendaags schilderij met goudkleur en groen en zachtrose .Een fantasie kunstwerk met een verscheidenheid aan verftechnieken die erin zijn verwerkt .
€775,00

NEW YORK  TIMES SQUARE

NEW YORK TIMES SQUARE

De bedrijvigheid van New York times square is neergezet op dit abstract figuratief schilderij .Een hedendaags kunstwerk met veel kleur en vormgevingen en activiteit .Het is een linnen doek op een aluminium frame .
€1200,00

OVER DE RAINBOW

OVER DE RAINBOW

Intense kleuren sieren dit abstracte kunstwerk .Een hedednaags schilderij dat tot de verbeelding spreekt met zijn vormen en kleurvermenging .
€800,00

REFLECTION

REFLECTION

De titel weerspiegeling welke dit hedendaags abstracte schilderij symboliseert .De diepte van de lagen en de onderliggende vormgevingen zijn als een beweging in dit kunstwerk verwerkt. Goedkleur en zachtrose gecombineerd met wit creme en magentakleuren vermengd .Een abstractschilderij dat tot de verbeelding spreekt.
€800,00

SHINE YOUR LIGHT

SHINE YOUR LIGHT

Hedendaags abstract schilderij welke tot de verbeelding spreekt .Een kleurrijk kunstwerk met toegepaste mixed media .De kleuren vermengen en vinden elkaar op het doek in expressieve en lyrische uitspattingen .
€895,00

SKYLINE CITY

SKYLINE CITY

Groot schilderij skyline met gebouwen van een stad.Intense klerpalet in dit abstract figuratief hedendaags kunstwerk. De silhouetten van de gebouwen kantoren zijn in dit stadsgezicht herkenbaar aanwezig .
€875,00

STADSGEZICHT

STADSGEZICHT

Deze hedendaagse kleurrijke stad weerspiegeld op het doek.Een mixed media qua verftechnieken zijn in dit kleurrijke  abstract figuratief schilderij uitgewerkt . Een stadsgezicht met relief structuur waarin de gebouwen herkenbaar aanwezig zijn.
€700,00

COLOURING YOUR LIFE

COLOURING YOUR LIFE

Deze abstracte vormen die elkander vinden in het kleurenpalet. Kleur je leven met je gewenste vormen en kleuren zoals je dat zelf wenst en volg daarbij je hart.Dat is het verhaal van dit kunstwerk.Vanuit mijn  intuitie ontstaan en vormgegeven.Een hedendaags abstract schilderij welke de fantasie prikkelt met zijn volle kleuren.
€850,00

FAMILIE KOE

FAMILIE KOE

Deze kleurrijke koeien met hun kalfjes zijn een vrolijk geheel op het doek. Een hedendaags figuratief dierenschilderij welke de aandacht trekt in elk interieur .
€795,00

FLYING HIGH IN THE SKY

FLYING HIGH IN THE SKY

Abstract hedendaags schilderij waarin de groene kleurencompositie zich vermengt met de andere tranparante zachte kleuren .Een kunstwerk welke tot de verbeelding spreekt en zachtheid weerspiegelt .
€800,00

GRACHTENGORDEL

GRACHTENGORDEL

Dit stadsgezicht van herenhuizen en grachtenpanden geschilderd in blauwe en meerdere kleuren  geeft een sfeervol effect op de muur als wanddecoratie . De herkenbare oude steden van Nederland met de prachtige sierlijke geveltjes aan de oude grachtenhuizen.Het is een hedendaags figuratief schilderij .Een echte blikvanger en aanrader als kunstwerk voor de optimale sfeer in uw intereiur of werkomgeving. Het is een orgineel handgeschilerd schilderij op linnen doek met een aluminium  frame .Kortom een mooi kwaliteitswerk voor de echte liefhebber.
€900,00

GRACHTENGORDEL BIJ NACHT

GRACHTENGORDEL BIJ NACHT

Een kleurrijk sfeervol grachtenschilderij.Waarin de herkenbare herenhuizen grachtenpanden met hun geveltjes uit de oude tijden  van de steden aanwezig zijn.Een gezellig stads zoals Amsterdam en meerdere oud Noord Hollands steden met oer Hollandse elementen die zijn toegepast in dit  orginele kunstwerk Een hedendaags figuratief groot  schilderij op linnen doek met aluminium frame .
€900,00

GRACHTENGORDEL STADSGEZICHT

GRACHTENGORDEL STADSGEZICHT

Hedendaagse schilderkunst Een figuratief schilderij met grachtenpanden en herenhuizen in de hollandse sfeer. De herkenbare oude stadshuizen uit Nederland die een gezellige sfeer weergeven .Een grachtengordel in zachte kleurencompositie geschilderd. 
€800,00

IN THE MOOD

IN THE MOOD

Abstract kleurrijke luchtig  schilderij waarin de kleuren elkaar vinden en vermengen op het cancas . Een groot schilderij met brede zijkanten en een  linnen doek op een aluminium frame .
€1500,00

KLEUR JE DAG

KLEUR JE DAG

Een kleurrijk abstract kunstwerk.Het schilderij is geschilderd in zachtheid vermengd met fellere kleurenstellingen .Hedendaags en fantasievol.Onstaan vanuit gevoel en intuitie . Het schilerij heeft een aluminium frame met linnen schildersdoek .
€1150,00

KLEURRIJKE UIL

KLEURRIJKE UIL

Deze uil in  groot formaat kleurrijk palet geschilderd met een verscheidenheid aan verftechnieken die zijn toegepast. Een hedendaags figuratief dierenschilderij waarin de uil de hoofdrol neemt op het linnen doek .
€1100,00

LET JOY FILL YOUR LIFE Duo panel

LET JOY FILL YOUR LIFE Duo panel

Kleurrijke abstract tweeluik met vele kleuren die erin verwerkt zijn.Een sprankelend hedendaags schilderij warin the flow en beweging voelbaar is .Een lyrisch expressief kunstwerk .
€1250,00

LOVE AND FUN Duo panel

LOVE AND FUN Duo panel

Hedendaags abstract schilderij met veel kleur en beweging in het kunstwerk.Een mooie  sprankelende aanwinst in het intereur .Een schilderij welke tot de verbeelding spreekt.
€1250,00

OUDE GRACHTENHUIZEN

OUDE GRACHTENHUIZEN

Oude herenhuizen aan de hollandse stadse grachten . Een schilderij waarin de Hollandse sfeer naar voren komt van de geveltjes en de gezelligheid van de oude steden waaronder Amsterdam .Hedendaagse figuratieve schilderkunst .
€850,00

OUDE HERENHUIZEN GRACHTENPANDEN

OUDE HERENHUIZEN GRACHTENPANDEN

Groot  hedendaagse figuratief schilderij  in zacht kleurenpalet .De Nederlandse sfeer met de oude panden herenhuizen en de grachten ,met daarbij de gezellige bootjes die ronddobberen in de gracht zodra het zonnetje aanwezig is en de zomer in aantocht .Oer-Hollands .
€850,00

PASSIE IN KLEUREN

PASSIE IN KLEUREN

Expressief fantasievol kleurrijk schilderij. Geschilderd in een hedendaagse abstracte kunststijl .De kleuren vinden elkaar vanuit het gevoel op het linnen doek . Het kunstwerk heeft een brede lijst en een aluminium frame .  
€1500,00

STRUISVOGELS GRAPPIG

STRUISVOGELS GRAPPIG

Leuke kleurrijke struisvogels met een grappige vrolijke blik.Een hedendaags  figuratief geschilderd schilderij waarin de vogels de hoodrol hebben .Een leuke sfeervolle blikvanger met veel kleuren in je interieur .
€795,00

WELL BEING

WELL BEING

Kleurrijke abstracte schilderkunst .Een hedendaags expressif schilderij waarin de dikke verflagen bewerkt met paletmes te zien zijn. Een fantasie kunstwerk in vrije expressie geschilderd .
€800,00

YOU ARE THE WIND BENEATH MY WINGS

YOU ARE THE WIND BENEATH MY WINGS

Abstract fantasie kunstwerk.Een hedendaags schilderij welke tot de verbeelding spreekt en zijn eigen vormen aanneemt .Vrije expressie met een verscheidenheid aan verftechnieken die zijn toegepast en er is  met een zacht groen beige kleurenpalet gewerkt .
€800,00

COLORFUL WORLD

COLORFUL WORLD

Abstracte  hedendaagse kunst .Een schilderij in een kleurrijke compostie geschilderd .Dikkere verflagen afwisselend met vlakke luchtige penseelstreken . Een fantasie interpetatie van een kleurrijke wereld is terug te vinden in dit kunstwerk .
€850,00

FORMULE 1 RACEAUTO

FORMULE 1 RACEAUTO

Expressif abstract kunstwerk met als onderwerp een raceauto welke de snelheid op het formule 1 circuit makkelijk kan halen. Hedendaagse  schilderkunst welke vervaardigd door Kunstenares Mir Mirthe Kolkman Een sfeervol kleurrijk schilderij waarin de passie voor de racsport en auto's samenkomt  en van het doek afspat.  
€1100,00

GRACHTENPANDEN IN DE NACHT

GRACHTENPANDEN IN DE NACHT

Grachtenpanden in een schilderij bij nacht. De kleurrijke compositie heeft een vrolijke uitstraling .De herkenbare hollandse grachten met hun prachtige huizen uit de vroegere tijden die op het doek herleven. Het is een hedendaags figuratief stadsgezicht in Mokkumse sferen.
€750,00

IMAGINE

IMAGINE

Langgerekt schilderij met veel kleuren en vormen die elkander vinden in de compositie die tot de verbeelding spreekt , 
€800,00

STRUISVOGELS

STRUISVOGELS

Deze grappige snoeshanenfamilie met jongen en hun eieren staan in the spotlight op het doek.  Een gezellig sfeervol hedendaags kleurrijk schilderij met struisvogels geschilderd in een verscheidenheid aan verftechnieken.
€750,00

STADSGEZICHT S'NACHTS

STADSGEZICHT S'NACHTS

 Kleurrijk stadgezicht bij nacht...met flats en gebouwen..Mooi schilderij  kopen voor thuis of voor op u  kantoor ?   
€595,00