Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

AAN DE HOLLANDSE GRACHTEN

AAN DE HOLLANDSE GRACHTEN

Hollands landschapje tafereel van Nederland Met de sfeervolle oude panden herenhuizen en haar grachten  te herkennen in dit stadsgezicht . Schilderkunst in een figuratieve hedendaagse  kunststijl. Een sfeervol gezellig schilderij uit Nederland. Oerhollands .  
€750,00

EEN GEZELLIGE KOEIENFAMILIE

EEN GEZELLIGE KOEIENFAMILIE

Een gezellige boel deze koeienfamilie , de koeien met hun kalf. Kleurrijk hedendaags schilderij geschilderd in een figuratieve stijl . Gezellig en sfeervol kunstwerk .Orgineel en handgeschilderd door kunstenares Mir . Een echte blikvanger met veel vrolijkheid en blijdschap .
€750,00

GRAPPIGE KOE

GRAPPIGE KOE

Koeien met een vrolijke kleurrijke grappige uitstraling.Welke de woon of werkruimte volledig kan vullen en  mede sfeervol verlicht . Een hedendaags schilderij van koeien met kalveren  deze dieren zijn samengevoegd in dit kunstwerk. Geschilderd door kunstenares Mir  in een verscheidenheid van verftechnieken . Het schilderij heeft een brede zijkant welke in de kleur is meegeschilderd en waardoor er geen extra lijst nodig is .
€750,00

KAMPEREN & KOE

KAMPEREN & KOE

Koeien samen kamperen in de tent .Heerlijk slapen in de frisse buitenlucht Waar het wasje heerlijk  hangt te drogen opeen zonnige dag. Waar de bloemen en de bijtjes aanwezig zijn en je van de rust in de natuur kunst genieten zoals deze twee. Ze zijn er lekker even tussenuit ,genieten van het lekkere eten . Een gezellig kleurrijk gemoedelijk schilderij van deze prachtige dieren  die uit ons Hollandse landschap niet weg te denken zijn  Het is een hedendaagse figuratief schilderij waarin de koe de hoofdrol vertolkt .
€800,00

KOEIEN MET KOEBEL

KOEIEN MET KOEBEL

Leuk sfeervol vrolijk tafereel van 3 koeien met koebel . Een hedendaags schilderij met veel kleuren met als basis lichtblauw gemengd als achtergrond. Schilderkunst van deze tijd met veel kleurnuances en waarbij de koeien een bel dragen net als in de bergen in Oostenrijk. Waardoor de uitstraing van het kunstwerk een beetje een vakantiesfeer oproept .De koeien grazen in de wei in het dal in de prachtige natuur en worden sporadisch neer binnen gehaald naar de stal. Hooguit wanneer de winter begint en er geen voedsel zoals gras meer aanwezig is in de wei.. Een gezellig koeienschilderij voor de dierenliefhebber die van koeien houd,net als ik.  
€750,00

NIEUWSGIERIGE KOE MET KALF

NIEUWSGIERIGE KOE MET KALF

Nieuwsgierige koeien met hun kalveren. Een sfeervol kleurrijk schilderij met deze prachtige gezellige dieren welke je vrolijk aankijken en een stukje blijdschap overbrengen. Een figuratief hedendaags stijl van schilderskunst .
€750,00

ONTBIJTJE IN DE BUITENLUCHT

ONTBIJTJE IN DE BUITENLUCHT

Deze twee koeien lekker buiten eten in de frisse lucht .Sfeervol met een campingtafeltje zittend op een baal stro. Genieten ze samen van de natuur "de bloemen en de bijtjes  "om hun heen . Het is een mooie zomderse zonnige dag... Dit is een figuratief kleurrijke schilderij met een verscheidenheid aan verftechnieken  en gemoedelijke sfeer.
€800,00

STAPELEN

STAPELEN

 Drie kleurrijke grappige vrolijke koeien  met koebel boven elkaar gestapeld . Een mooi hedendaags  figuratief schilderij welke prachtig  kan hangen in een hoge nis of op een smalle muur en daarbij de  sfeer in de ruimte kan vergroten. Op het doek zijn verschillende verftechnieken toegepast .
€750,00

STIER

STIER

Stier op schilderij. Welke geschilderd in een verscheidenheid qua verftechnieken in een hedendaagse schilderkunst stijl.  Een combinatie van actract en figuratief . Keurrijk expressieve kunst.waarin de stier de hoofdrol vertolkt. Prachtig groot doek met de afmeting 150 cm  breed en 100 cm  hoog. Het schilderij heeft een brede zijkant   van 4 cm ( Welke is meegeschilderd )waardoor een extra lijst overbodig is .    
€800,00

WIE LUST ER EEN IJSJE ?

WIE LUST ER EEN IJSJE ?

Koeien op het doek die heerlijk genieten van een ijsje in de zomer. Buiten in de frisse lucht zitten ze samen met zijn tweetjes  bij de ijscar waar een ijsje een heerlijk verkoeling kan zijn met de  hoge zomerse  temperaturen .  De melk van de koe word gebruikt voor de productie voor ijs en zo is de cirkel weer rond. Het is een hedendaags gesigneerd kunstwerk schilderij van kunstenares Mir mirthe kolkman van der Klip, Geschilderd met een verscheidenheid aan verftechnieken in een figuratieve kunststijl . Grappige kleurrijke  gelukkige vrolijke koeien !
€800,00

BOURGONDISCHE KOE

BOURGONDISCHE KOE

Twee grappige kleurrijke koeien aan de picknick. Lekker bourgondisch smullen en genieten. Het is een hedendaags figuratief schilderij waarin de koe het  centrale onderwerp is en in het middelpunt staat .
€650,00

GRACHTENSCHILDERIJ

GRACHTENSCHILDERIJ

Leuk sfeervol stadsgezicht van de Hollandse grachten en de grachtenpanden. Een hedendaags kleurrijk schilderij waarin de typisch Hollandse sfeer aanwezig is. Een vrolijke uitstraling welke een mooie toevoeging kan zijn in het interieur.
€750,00

Hollandse grachten en Kaasmeisjes

Hollandse grachten en Kaasmeisjes

Typisch hollands tafereel met de grachten en grachtenpanden  met daarbij de kaas en de kaasmeisjes als koe uit Nederland.Een hedendaags modern kleurrijk schilderij waarin de koeien op de voorgrond geschilderd zijn. Hangeschilderd en gesigneerd door kunstenares Mir Mirthe Kolkman. Brengt  een vrolijke hollandse sfeer bij u thuis of op het bedrijf of  kantoor.  
€720,00

LAAT DE LIEFDE STROMEN

LAAT DE LIEFDE STROMEN

Mooi groot abstract schilderij .Vol van zachten met felgekleurde kleurenmenging.Een hedendaags kunstwerk met expressive lyrische panseelstreken . Hier en daar een beetje luchtig geschilderd .met veel gemengde verftechnieken aanwezig. Met daarbij je  eigen fantasie die  de ruimte krijgt bij het aanschouwen van deze abstractart .
€850,00

OCHTENDDAUW

OCHTENDDAUW

Hedendaags abstract schilderij met als titel ochtenddauw .Een natuurlijk expressief fantasievol kunstwerk waarin de kleuren in elkander overvloeien en zich vermengen .Structuren van dikke verf en vormen en figuren zijn in dit doek terug te vinden .Geschilderd  in een verscheidenheid qua verftechnieken door Kunstenares Mirthe Kolkman van der Klip .
€745,00

ROOD BONTE KOEIEN

ROOD BONTE KOEIEN

Deze rood bonte koeien met hun kalveren samen in de oude koeienstal. Geschilderd in warm kleurenpaet in een hedendaags figuratieve schilderkunst stijl. De  Hollandse koeien kijken je nieuwsgierig aan met hun sprankelende ogen . Een mooie aanvulling in je leef of werk omgeving deze prachtige dieren die warmte en gezelligheid uitstralen in het interieur .
€720,00

STERREN WENS

STERREN WENS

Expressief hedendaagse schilderkunst. Dit kleurrijk abstract schilderij welke de fantasie prikkelt .En waar je  je eigen invulling aan kunst geven terwijl je het bekijkt. Expressieve kunststijl en geschilerd door Kunstenares mir Mirthe Kolkman van der Klip .
€745,00

STRUISVOGELS

STRUISVOGELS

Deze grappige snoeshanenfamilie met jongen en hun eieren staan in the spotlight op het doek.  Een gezellig sfeervol hedendaags kleurrijk schilderij met struisvogels geschilderd in een verscheidenheid aan verftechnieken. 
€745,00

Typisch Holland

Typisch Holland

Een schilderij waarin het Hollandse landschap en haar kenmerken centraal staat. Waaronder de koe de grachten en de grachtenhuizen ,met daarbij de windmolens en de tulpenvelden.Geschilderd door kunstenares Mir Mirthe Kolkman. Een gezellig  kleurrijk schilderij welke een sfeervolle toevoeging als aanvullend kunstwerk kan zijn bij u thuis op het bedrijf of in het kantoor. Het is orgineel  handgeschilderd in een modern figuratieve hedendaagse kunststijl.
€720,00

VAAS VOL BLOEMEN

VAAS VOL BLOEMEN

Mooi schilderij met een vaas vol bloemen in mooi kleurenpalet geschilderd.Een hedendaags kunstwerk en gesigneerd door de kunstenares .Sfeervol voor in huis. Zo zijn er altijd bloemen aanwezig .Ik dit bloemenschilderij zit ook wat goukleur toegevoegd welke op de foto helaas niet optimaal te zien zijn.Maar asl het licht op het doek schijnt reflecteerd deze  gouden glans.
€745,00

VERBONDENHEID

VERBONDENHEID

Hedendaags abstract schilderij waarin de kleurennuances overvloeien in elkaar en een verscheidenheid aan verftechnieken is toegepast .Een fantasievol kunstwerk geschilderd door Kunstenares Mir Kolkman van der Klip .
€795,00

VIER LACHENDE PAARDEN

VIER LACHENDE PAARDEN

Leuk  vrolijk sfeervol schilderij van paarden die lol hebben en volop je toe lachen. Een kleurrijk dierenschilderij handgeschilderd en gesigneeerd door de kunstenaar. Geschilderd in een moderne kleurrijke hedendaagse moderne figuratieve kunststijl.  Kunst voor de paardfenliefhebber of leuke eyecather in  het interieur of als aanvulling aan de wand in een dierenpraktijk van dierenartsen. 
€720,00

ZEG HET MET BLOEMEN

ZEG HET MET BLOEMEN

Dit schilderij heeft met een  warm boeket qua kleurencompositie . Een hedendaags kunstwerk van bloemen in een combinatie van abstracte figuratieve kunst stijl .Geschilderd door Kunstenares Mir Mirthe Kolkman .  "Zeg het met bloemen "    en haal op deze wijze voor altijd een  prachtig mooie boeket in huis . Een toevoeging van de natuur in je eigen  interieur .
€750,00

GRACHTEN EN HERENHUIZEN

GRACHTEN EN HERENHUIZEN

Lang  stadsgezicht, welke handgeschilderd en gesigneerd door de kunstenaar.Een sfeervol hedendaags modern schilderij waarin de hollandse sfeer tot zijn recht komt.Speels vrolijk  kleurrijk en gezellig.De herkenbare hollandse grachtenpanden en de grachten . Een figuratief  kleurrijk kunstwerk .uke sfeervolle gezellige vrolijke grachtenhuisjes  grachtengordel geschilderd in een modern hedendaagse kunsstijl. Een stadsgezicht  waarin de oerhollandse sfeer aanwezig is. Dit schilderij is handgeschilderd en gesigneerd door Mir
€750,00

HOLLANDSE GRACHTEN

HOLLANDSE GRACHTEN

Een stadsgezicht, welke handgeschilderd en gesigneerd door de kunstenaar.Een sfeervol hedendaags modern schilderij waarin de hollandse sfeer tot zijn recht komt.Speels vrolijk  kleurrijk en gezellig.De herkenbare hollandse grachtenpanden en de grachten . Een figuratief  kleurrijk kunstwerk .uk gezellig kleurrijke vrolijk  stadsgezicht  met een  deoerhollandse sfeer welke je kunt aanschouwen in dit schilderij . Waarin de grachten en de grachtenpanden zijn opgezet en  handgeschilderd in een fel kleurenpalet. En waarbij de hollandse kenmerken te zien zijn.
€720,00

KOE BERTHA EN FAMILIE

KOE BERTHA EN FAMILIE

Leuk sfeervol warme kleuren schilderij van een koeien familie.Een handgeschilderd en gesigneerd  kunstwerk. Gemaakt in een hedendaagse moderne kunst stijl.
€720,00

PICKNICK KOEIEN

PICKNICK KOEIEN

Twee koeien buiten aan de picknick .Genieten en smullen van al het lekkers in de mand. Zittend in de frisse buitenlucht in het zonnetje. Het is een figuratief dierenschilderij waarin de koeien de hoodfrol hebben en in the spotlight zitten.  
€650,00

POEZENBAND

POEZENBAND

Sfeervol vrolijk gekleurd schilderij waarin de poezen muziek maken.Een handgeschilderd en gesigneeerd schilderij welke vervaardigd in een hedendaagse moderne kleurrijke kunst stijl. Mooi kunstwerk voor een dierenliefheber.
€780,00

RACE AUTO

RACE AUTO

Fotmule 1 race auto geschilderd op doek, Dit schilderij kunstwerk is handgeschilderd en gesigneerd door kunstenares Mir en  in een modern hedendaagse kunsrt stijl opgezet.
€850,00

RACING

RACING

Dit raceauto schilderij is in een modern hedendaagse schilderskunst opgezet.Een kunstwerk gemaakt door Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip   
€850,00

ROTTERDAM CITY

ROTTERDAM CITY

Dit stadsgezicht van Rotterdam met de euromast en de scheepvaart is geschilderd in een moderne figuratieve abstecte stijl.Waarin de sfeer en kleuren in dit schilderij / skyline mengen met elkaar.
€595,00

SCHAPENKUDDE

SCHAPENKUDDE

Schilderij van een schapenkudde geschilderd in een hedendaagse landelijke moderne stijl.
€720,00

STADSGEZICHT HERENHUIZEN

STADSGEZICHT HERENHUIZEN

Sfeervol kleurrijk stadsgezicht van grachten en herenhuispanden in de Hollandse stijl.Oude huizen langs de grachten waar je de sfeer van Nederland meteen herkent. Een hedendaags schilderij van een stad met al haar prachtige vormen en kleuren ..Geschilderd in een moderne interieurstijl . Figuratieveschilderskunst door kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip .Een mooie aanvulling en blikvanger in de woon of in je werkomgeving .
€750,00

VIER KOEIEN OP EEN RIJ

VIER KOEIEN OP EEN RIJ

Vier kleurrijke  koeien op een rij .Een hedendaags figuratief schilderij .
€600,00

FAMILIE KOE

FAMILIE KOE

Kleurrijke koeienfamilie buiten in de natuur. Koeien met hun kalf Een figuratief  hedendaags schilderij .
€600,00

KLEURRIJKE TREKPAARDEN

KLEURRIJKE TREKPAARDEN

Paardenschilderij waar trekpaarden zijn neergezet in een moderne kleurrijke compositie. Paarden met werktuig waarbij de versiersels te zien zijn in het schilderij geschilderd in een abstracte figuratieve stijl.
€720,00

KOEIEN IN WARME KLEURENPALET

KOEIEN IN WARME KLEURENPALET

Koeien met kalfje  geschilderd in warm kleurenpalet.
€715,00

KOEIEN MET KIP

KOEIEN MET KIP

Dit schilderij is een figuratieve compositie van kleurrijke hollandse grappige koeien met gezellige vrloijke kippen.
€595,00

KOE MET KALF

KOE MET KALF

Sfeervolle kleurrijke  koeien met hun kalveren uit holland. Dit  figuratieve  dieren koeienschilderij is een  gezellige vrolijke  composotie op kwaliteitskatoen geschilderd. De coposiitie bestaat uit fe koeien met hun kalveren.
€625,00

RAMMEN IN DE NATUUR

RAMMEN IN DE NATUUR

Rammen in de nauurlijke omgeving  met een zachte wazige afwerking op het doek welke de compositie verzacht.
€720,00

SMULKOEIEN

SMULKOEIEN

Drie leuke gezellige kleurrijke smulkoeien.
€595,00

STRUISVOGELS EIEREN EN JONG

STRUISVOGELS EIEREN EN JONG

Groepsportret van struisvogles en jonkies geschilderd in een grappige kleurrijke compositie. Een hedendaags figuratief schilderij waarin de struisvogels goed tot hun uiting komen op het doek. Met daarbij de nieuwsgierige kuikens met hun vrolijke snuitjes die net uit het ei komen kijken .
€745,00

VROLIJKE SNOESHANEN GROOT

VROLIJKE SNOESHANEN GROOT

Groepsportret van vrolijke kleurrijke struisvogels snoeshanen.Een hedendaags modern kleurrijke schilderij.  
€720,00

AMSTERDAMSE GRACHTEN

AMSTERDAMSE GRACHTEN

Amsterdamse schilderkunst in groene aquakleurenpalet geschilderd . Een hedendaagse figuratief stadsgezicht waarin de herkenbare grachtenpanden aan de gracht te herkennen zijn. Een echte oerhollandse sfeer .
€720,00

HOOGLANDER

HOOGLANDER

Hooglander in hun natuulijke omgeving.
€595,00

KIPPENKOPPEL

KIPPENKOPPEL

Twee kleurrijke kippen met eieren.
€345,00

KOEIEN MET KALVEREN

KOEIEN MET KALVEREN

Deze koeien met kalfjes verblijven in hun warme stal.
€595,00

KOE KAASDRAGER UIT HOLLAND

KOE KAASDRAGER UIT HOLLAND

Hollandse grappige koe die de kaas draagt in  een Hollandse sfeer als een kaasmeisje . Handgeschilderd figuratief gesigneerd schilderij welke geschilderd is in een hedendaagse kunst stijl .
€600,00

Bb-koetje

Bb-koetje

Deze twee Hollandse koeien genieten van hun vegetarische Bbque .
€595,00

KOEIEN ETEN TULP

KOEIEN ETEN TULP

Twee grappige koeien eten tulpen... Dit is een vrolijke modern kleurrijke figuratieve compositie waarin de koeien centraal staan op het schilderij.
€595,00

KOEIEN & SORBET

KOEIEN & SORBET

Drie koeien genieten van hun heerlijk sorbet.
€595,00

KOE IN HOLLAND

KOE IN HOLLAND

Hedendaags koeienschilderij welke geschilderd in een verscheidenheid qua verftechniekenKl in de Hollandse sfeer van molens tulpen .Keurrijke vroijlijke gezellige koeien in  sfeervol Hollandse  landschap ..Schilderij waarin de koeien centraal staan in deze moderne figuratieve kleurrijke compositie.
€720,00

STADSGEZICHT S'NACHTS

STADSGEZICHT S'NACHTS

Kleurrijk stadgezicht bij nacht...met flats en gebouwen..Mooi schilderij  kopen voor thuis of voor op u  kantoor ?
€595,00