Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

AMSTERDAMSE GRACHTEN

AMSTERDAMSE GRACHTEN

Stadgezicht van amsterdan en haar grachten en grachtenpanden aan de grachtengordel.Sfeervolle kleurrijke vrolijke schilderkunst. een hedendaags schilderij welke de oer-Hollandse herkenbare sfeer uitademt . De kleurrijke huisjes zijn een echte blikvanger op het doek.  
€750,00

BLIJE KOE EN KALF

BLIJE KOE EN KALF

Vier koeien op een rij met nog wat kalfjes erbij.Hedendaags  figuratief schilderij waarin de koe in the picture staat. Geschilderd in een kleurrijk palet . De dieren hebben het goed naar hun zin  "een vrolijke boel "
€765,00

COLOURFUL LIFE

COLOURFUL LIFE

Expressief abstracte schilderkunst.Een hedendaagse modernkleurrijk schilderij met een verscheidenheid aan cerftechnieken op het doek. Een kunstwerk vol passie en expressie.
€795,00

DREAMWORK

DREAMWORK

Hedendaags abstract schilderij waarin de ruimte en kleurenspel de basis is van dit kunstwerk. Een schilderij om in weg te dromen en je eigen fantasie voor je te laten werken .
€750,00

FAMILIE KOE

FAMILIE KOE

Gezellige blije koeien met kalveren op het doek .Een hedendaags figuratief schilderij met veel kleur .
€745,00

GEEN TITEL 2

GEEN TITEL 2

Hedendaags modern abstracte kunst.Een kleurrijke fantasie schilderij met een verscheidenheid aan verftechnieken. Vrije expressie
€795,00

GEEN TITEL 3

GEEN TITEL 3

Expressief abstract schilderij waarin een verscheidenheid aan verftechnieken is toegepast . Een fantasievol schilderij met groen en rose kleurenpalet welke met goudkleur  is beschilderd in dit kunstwerk .Zachten natuurlijke kleuren te zien in dit  hedendaags kunstwerk.
€795,00

GRACHTENHUIZEN IN HOLLANDS BLAUWE SFEER

GRACHTENHUIZEN IN HOLLANDS BLAUWE SFEER

Stadsgezicht van grachten en herenhuizen in bauwe hollandse  sfeer geschilderd.De herkenbare oude huizen uit Nederland staan hier op dit  prachtige schilderij .Hedendaagse figuratieve schilderkunst .
€750,00

GRACHTENHUIZEN LANG LICHTBLAUW

GRACHTENHUIZEN LANG LICHTBLAUW

Stadsgezicht waarin de herkenbare oer-hollandse grachtenhuizen met de grachten te zien zijn. Een figuratief schilderij met een kleurrijke sfeervolle vrolijke uitstraling waar de gezelligheid vanaf spat en de ruimte vult met een warme sfeer. Een hedendaags handgeschilderd en gesgineeerd kunstwerk .
€750,00

GRACHTEN LANG NACHT

GRACHTEN LANG NACHT

Mooi lang schilderij waarop de Hollandse sfeer met de oude herenhuizen te zien is.Een hedendaags stadsgezicht in een kleurrijk palet geschilderd door  kunstenares Mir.Een echten prachtige sfeervuller voor de woon of leefruimte .
€750,00

GRACHTENPANDEN IN DE NACHT

GRACHTENPANDEN IN DE NACHT

Grachtenpanden in een schilderij bij nacht. De kleurrijke compositie heeft een vrolijke uitstraling .De herkenbare hollandse grachten met hun prachtige huizen uit de vroegere tijden die op het doek herleven. Het is een hedendaags figuratief stadsgezicht in Mokkumse sferen.
€750,00

GREEN ABSTRACT

GREEN ABSTRACT

Fantasie schilderij waarin  de luchtige abstracte vormen te zien zijn. Een hedendaags modern kunstwerk in vele kleuren nuances zoals groen goud wit .Een modern abstract schilderij .  
€795,00

INNERLIJKE STEM

INNERLIJKE STEM

Abstract schilderij waarin de blauwe en groene kleuren zich met elkaar vermengen. Schilderkunst met een verscheidenheid aan verftechnieken die toegepast zijn in dit kunstwerk. Vanuit je eigen fantasie waarnemen en ervaren dat is wat dit schilderij wil overbrengen aan de persoon en de ruimte waar het komt te hangen. Het schilderij heeft een brede lijst frame welke meegeschilderd is  het schildersdoek is van linnen .
€795,00

INSPIRING JOURNEY 1

INSPIRING JOURNEY 1

Dit is een schilderij welke als tweeluik met nr 2 te koop is . Een hedendaags modern abstract kunstwerk waarin de vrije expressie zijn vorm op het doek projecteerd .
€600,00

INSPIRING JOURNEY 2

INSPIRING JOURNEY 2

Dit is een  tweeluik schilderij  samen net inspiring journey 1 Een hedendaags modern abstract kunstwerk waarin de expressie zijn eigen vorm aanneemt .
€600,00

Koe in Oostenrijk

Koe in Oostenrijk

Een bonte gekleurde koeienfamilie in de sfeer van Oostenrijk .In klederdracht en Oostenrijkse sfeer.  De stier met koe en kalveren in een hedendaags figuratief schilderij waarin de koe en het kalf de aandacht trekken .
€795,00

RACEAUTO EN COUREUR

RACEAUTO EN COUREUR

Hedendaagse schilderkunst waarin de F1 coureur met raceauto samenkomen. Een figuratieve  expressieve  kunststijl met een verscheidenheid aan verftechnieken i, geschilderd in een kleurrijke verfpalet . De sfeer van het circuit zie je in dit schilderij terug .    
€1000,00

SKYLINE KLEURRIJK

SKYLINE KLEURRIJK

Stadsgezicht met een kleurrijke skyline op de achtergrond.Een hedendaags figuratief schilderij van een stad met brug in een Amerkaanse stijl geschilderd .
€1000,00

SOFTNESS

SOFTNESS

Dit hedendaagse abstracte schilderij met zachten kleurpalet. Straakt een vorm van zachtheid uit zoals de titiel van dit kunstwerk.Een verscheidenheid aan verftechnieken zijn in het abstracteschilderij toegepast. En waarin je iegen verbeelding kan wegdromen .
€795,00

STAD DORP AAN HET KANAAL

STAD DORP AAN HET KANAAL

Hedendaagse schilderkunst in een kleurrijke sfeer geschilderd. Toegepast in dit stadsgezicht een mix van verschillende schildertechnieken .Stadsgezicht van een stad /dorp aan het kanaal met sfeervolle huisjes en gezellige woonhuizen die aan het water staan .De speelse bootjes op het water brenden een zomerse vrolijke sfeer in u woon of werkomgeving .
€750,00

STAPELEN

STAPELEN

Drie kleurrijke grappige vrolijke koeien  met koebel boven elkaar gestapeld . Een mooi hedendaags  figuratief schilderij welke prachtig  kan hangen in een hoge nis of op een smalle muur en daarbij de  sfeer in de ruimte kan vergroten. Op het doek zijn verschillende verftechnieken toegepast .
€750,00

VAKANTIEGEVOEL

VAKANTIEGEVOEL

Twee koeien  aan het  pootje baden in hun badpak aan zee. Een echt vakantiegevoel in de zon .Waterpret met de vishnegel en de emmers en de strandbal .Genieten van het buitenleven . En zelfs nog wat visjes gevangen ..... Een kleurrijke grappige hedendaags schilderij waarin de dieren  de koeien de hoofdrol vertolken .
€795,00

VROLIJKE SNUITERS KOE

VROLIJKE SNUITERS KOE

Kleurrijke vrolijke snuiters deze koeien en hun kalf .Een hedendaagse  figuratief schilderij met grappige boerderijdieren .Gezelligheid aan de muur in de woon of  werkaccomedatie met dit kunstwerk .
€765,00

WIE LUST ER EEN IJSJE ?

WIE LUST ER EEN IJSJE ?

Koeien op het doek die heerlijk genieten van een ijsje in de zomer. Buiten in de frisse lucht zitten ze samen met zijn tweetjes  bij de ijscar waar een ijsje een heerlijk verkoeling kan zijn met de  hoge zomerse  temperaturen .  De melk van de koe word gebruikt voor de productie voor ijs en zo is de cirkel weer rond. Het is een hedendaags gesigneerd kunstwerk schilderij van kunstenares Mir mirthe kolkman van der Klip, Geschilderd met een verscheidenheid aan verftechnieken in een figuratieve kunststijl . Grappige kleurrijke  gelukkige vrolijke koeien !
€800,00

BIJ DE PINKEN

BIJ DE PINKEN

Schilderij van koeien getiteld ; " Bij de pinken  " Deze nieuwsgierige koeien met de pinken en hun kalveren kijken je aandoenlijk aan. Een hedendaags figuratief  dierenschilderij waarin de koe centraal staat .Geschilderd in een kleurrijk taferreel welke in het dagelijks leven te aanschouwen is op de boederijen  en landerijen in Nederland. Mooi koeienschilderij als aanvulling in je huiselijke leefomgeving . Vervaardigd door Kunstenares Mir mirthe Kolkman van der Klip .
€750,00

BOURGONDISCHE KOE

BOURGONDISCHE KOE

Twee grappige kleurrijke koeien aan de picknick. Lekker bourgondisch smullen en genieten. Het is een hedendaags figuratief schilderij waarin de koe het  centrale onderwerp is en in het middelpunt staat .
€650,00

Hollandse grachten en Kaasmeisjes

Hollandse grachten en Kaasmeisjes

Typisch hollands tafereel met de grachten en grachtenpanden  met daarbij de kaas en de kaasmeisjes als koe uit Nederland.Een hedendaags modern kleurrijk schilderij waarin de koeien op de voorgrond geschilderd zijn. Hangeschilderd en gesigneerd door kunstenares Mir Mirthe Kolkman. Brengt  een vrolijke hollandse sfeer bij u thuis of op het bedrijf of  kantoor.  
€750,00

LAAT DE LIEFDE STROMEN

LAAT DE LIEFDE STROMEN

Mooi groot abstract schilderij .Vol van zachten met felgekleurde kleurenmenging.Een hedendaags kunstwerk met expressive lyrische panseelstreken . Hier en daar een beetje luchtig geschilderd .met veel gemengde verftechnieken aanwezig. Met daarbij je  eigen fantasie die  de ruimte krijgt bij het aanschouwen van deze abstractart .
€850,00

MOTHER AND CHILD

MOTHER AND CHILD

 Abstract Schilderij waarin de vage figuren te zien zijn van moeder met kind en een nog ongeborene. Handgeschilderd in vol kleurenpalet in abstracte kwaststreken  een mixed media  met paletmes bewerking. Een hedendaags modern kunstwerk welke tot de verbeelding spreekt .
€795,00

STRUISVOGELS

STRUISVOGELS

Deze grappige snoeshanenfamilie met jongen en hun eieren staan in the spotlight op het doek.  Een gezellig sfeervol hedendaags kleurrijk schilderij met struisvogels geschilderd in een verscheidenheid aan verftechnieken.
€745,00

Typisch Holland

Typisch Holland

Een schilderij waarin het Hollandse landschap en haar kenmerken centraal staat. Waaronder de koe de grachten en de grachtenhuizen ,met daarbij de windmolens en de tulpenvelden.Geschilderd door kunstenares Mir Mirthe Kolkman. Een gezellig  kleurrijk schilderij welke een sfeervolle toevoeging als aanvullend kunstwerk kan zijn bij u thuis op het bedrijf of in het kantoor. Het is orgineel  handgeschilderd in een modern figuratieve hedendaagse kunststijl.
€750,00

VERBONDENHEID

VERBONDENHEID

Hedendaags abstract schilderij waarin de kleurennuances overvloeien in elkaar en een verscheidenheid aan verftechnieken is toegepast .Een fantasievol kunstwerk geschilderd door Kunstenares Mir Kolkman van der Klip .
€795,00

VIER LACHENDE PAARDEN

VIER LACHENDE PAARDEN

Leuk  vrolijk sfeervol schilderij van paarden die lol hebben en volop je toe lachen. Een kleurrijk dierenschilderij handgeschilderd en gesigneeerd door de kunstenaar. Geschilderd in een moderne kleurrijke hedendaagse moderne figuratieve kunststijl.  Kunst voor de paardfenliefhebber of leuke eyecather in  het interieur of als aanvulling aan de wand in een dierenpraktijk van dierenartsen. 
€720,00

PICKNICK KOEIEN

PICKNICK KOEIEN

Twee koeien buiten aan de picknick .Genieten en smullen van al het lekkers in de mand. Zittend in de frisse buitenlucht in het zonnetje. Het is een figuratief dierenschilderij waarin de koeien de hoodfrol hebben en in the spotlight zitten.  
€650,00

KOE KAASDRAGER UIT HOLLAND

KOE KAASDRAGER UIT HOLLAND

Hollandse grappige koe die de kaas draagt in  een Hollandse sfeer als een kaasmeisje . Handgeschilderd figuratief gesigneerd schilderij welke geschilderd is in een hedendaagse kunst stijl .
€600,00

STADSGEZICHT S'NACHTS

STADSGEZICHT S'NACHTS

 Kleurrijk stadgezicht bij nacht...met flats en gebouwen..Mooi schilderij  kopen voor thuis of voor op u  kantoor ?   
€595,00