Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

DRIE KOEIEN HOOG

DRIE KOEIEN HOOG

Dit koeienschilderij waarin de drie koeien onder elkaar geschilderd zijn in een figuratieve stijl en warm kleurenpalet.Waarvan de middelste koe  de houtstructuur als achtergrond heeft.
€595,00

GACHTENGORDEL BLAUW LANG

GACHTENGORDEL BLAUW LANG

Deze grachtengordel met haar grachtenhuisjes grachtenpandjes is geschilderd in de oerhollandse sfeer welke je herkent in de verschillende steden van nederland onder andere Alkmaar , Amsterdam ,Mokkun,  de streek Noord-Holland.Waarin de  typische oerhollandse sfeer terug te vinden is in dit schilderij.Het stadsgezicht is  handgeschilderd en in  een figuratieve abstracte  moderne stijl geschilderd is en waarbij verschillende kleurencombinaties zijn toegepast door Mirthe Kolkman Kunstenares Mir.
€715,00

GEEN TITEL

GEEN TITEL

Abstract schilderij waarin de fantasie zijn uitwerking heeft. Kleurijk geshilderd in een moderne stijl waarin verschillende technieken hebben plaatsgevonden. Dit schilderij is zonder titel en geinspireert na het zien van een onderwater tV programma over sloten planten en alles wat er leeft
€595,00

GRACHTENGORDEL LANG AQUA

GRACHTENGORDEL LANG AQUA

Leuk sfeerol gezellig kleurrijke grachtengordel  stadsgezicht waarin de grachtenpanden en de grachten en de sfeer centraal staan. Geschilderd in een figutratieve moderne kleurrijke stijl waarop de hoofstad van Nederland Holland geschilderd is.
€715,00

GRACHTENPANDEN HERENHUIZEN

GRACHTENPANDEN HERENHUIZEN

Leuk sfeervol gezellig kleurrijk schilderij stadsgezicht welke de herenhuizen en grachen met grachtenpanden reflecteerd op het doek. Een hedendaags modern figuratief kunstwerk welke een leuke mooie toevoeging kan zijn in interieur of op kantoor.Handgeschilderd en gesigneerd door de kunstenares Mir.
€720,00

GRACHTENPANDJES BLAUW

GRACHTENPANDJES BLAUW

Gezellig vrolijk stadsschilderij waarin  degezellige oerhollandse sfeer  van de kleurrijke grachtenpanden en grachten samenkomen in dit scilderij.. Een grachtengordel in kleurrijke moderne stijl  welke handgeschilderd is door kunstenares Mir /Mirthe Kolkman..
€715,00

GRAPPIGE KOEIEN & SCOOTERS

GRAPPIGE KOEIEN & SCOOTERS

Leuk sfeervol , grappg, gezellig, vrolijk schilderij waarin de koeien centraal staan Kunstwerk in modern hedendaags kunststijl welke passend kan zijn in huiselijke sfeer of interieur of op kantoor..Handgeschilderde kunst waarbij felle kleuren zijn toegepast en gesigneert is door Kunstenares Mir / Mirthe Kolkman.
€775,00

HALLO HIER ZIJN WE

HALLO HIER ZIJN WE

Grappige leuke vrolijke sfeervolle struisvogels met jongen die uitkomen. Kiekeboe ! Een kleurrijk  dierenschilderij welke handgeschilderd is in een moderne hedendaagse kunst stijl.. Acryl op linnen.
€720,00

HOLLANDSE GRACHTEN

HOLLANDSE GRACHTEN

Leuk gezellig kleurrijke vrolijk  stadsgezicht  met een  deoerhollandse sfeer welke je kunt aanschouwen in dit schilderij . Waarin de grachten en de grachtenpanden zijn opgezet en  handgeschilderd in een fel kleurenpalet. En waarbij de hollandse kenmerken te zien zijn.
€625,00

HOLLANDSE HUISJES

HOLLANDSE HUISJES

Leuke sfeervolle vrolijke hollandse huisjes  weliswaar kleurrijke grachtenpandjes met de  oerhollandse uitstraling.Geschilderd in een figuratieve moderne stijl vormgeving. Noord holland, Mokkum en onder andere de hoofstad Amsterdam zijn  gesierd met deze oude grachtengordel ,gract,en grachtenpanden.    
€720,00

KOEIENFAMILIE

KOEIENFAMILIE

Leuk  vierkant ,sfeervol ,gezellig ,vrolijk ,kleurrijk koeienschilderij..Waarin familie koe is uitgebeeld op het schildersdoek in een modern figuratief hedendaag kunststijl. Handgeschilderd en gesigneerd schilderij  van Kunstenares Mir /Mirthe Kolkman  
€595,00

KOEIENKOPPEN

KOEIENKOPPEN

Dierenschilderij van leuke gezellige sfeervolle  nieuwgierige koeienkoppen.Geschilderd in een modern hedendaags stijl welke passend in interieur of op kantoor.Het kunstwerk is handgeschilderd en gesigneerd door de kunsenaar.

€720,00

KOEIEN MET KALVEREN

KOEIEN MET KALVEREN

Mooi kleurrijk schilderij waarin de koeien met kalveren samen zijn.Dit is een modern hedendaags figuratief kunstwerk .Handgeschilderd en gesigneerd door de kunstenares Mir.Het voegt sfeer en gezelligheid vrolijkheid toe in het interieur of op een kantoor.Mooi te plaatsen op een lange wand of aan de muur  op te hangen net boven een dressoir.
€720,00

LACHENDE PAARDEN

LACHENDE PAARDEN

Dit hedendaagse schilderij van kleurrijke lachende paarden is geschilderd in een moderne stijl schilderkunst .Een grappig dierenschilderij.
€595,00

OERHOLLANDS

OERHOLLANDS

Leuke sfeervolle gezellige vrolijke grachtenhuisjes  grachtengordel geschilderd in een modern hedendaagse kunsstijl. Een stadsgezicht  waarin de oerhollandse sfeer aanwezig is. Dit schilderij is handgeschilderd en gesigneerd door Mir
€720,00

PAARDEN HEBBEN LOL

PAARDEN HEBBEN LOL

Deze lachende paarden hebben veel lol plezier samen. Sfeervol gezellig vrolijk tafereel. van dieren.Het paard staat centraal in dit kunstwerk waarbij het in een modern hedendaagse stijl  kleurrijk geschilderd is. Dit is een handgeschilderd en gesigneerd schilderij van veelzijdig kunstenares Mir.
€780,00

RACE AUTO

RACE AUTO

Fotmule 1 race auto geschilderd op doek, Dit schilderij kunstwerk is handgeschilderd en gesigneerd door kunstenares Mir en  in een modern hedendaagse kunsrt stijl opgezet.
€1000,00

RACING

RACING

Dit schilderij met raceauto welke verbonden is aan de Fomule 1. De snelheid van het race ciruit,het is een  handgeschilderd en gesigneerd modern figuratief kunstwerk.
€1000,00

ROTTERDAM CITY

ROTTERDAM CITY

Dit stadsgezicht van Rotterdam met de euromast en de scheepvaart is geschilderd in een moderne figuratieve abstecte stijl.Waarin de sfeer en kleuren in dit schilderij / skyline mengen met elkaar.
€595,00

SCHAPENKUDDE

SCHAPENKUDDE

Schilderij van een schapenkudde geschilderd in een hedendaagse landelijke moderne stijl.
€720,00

VERBINDING

VERBINDING

Abstract schilderij waarin de vrije expressie present is.Een handgeschilderd kunstwerk welke gesigneerd door Kunstenares Mir.Een hedendaags modern schilderij in felle kleurencompositie opgezet en getiteld  in  "verbinding '.
€720,00

BLOEMEN EN DE BIJTJES

BLOEMEN EN DE BIJTJES

Koeien tussen de bloemetjes en de bijtjes midden in de natuur.
€715,00

EET SMAKELIJK

EET SMAKELIJK

Dit gezellige vrollijke sfeervolle  koeienschilderij waarin twee hollandse koeien zitten te picknicken is in een kleurrijke figuratieve compositie geschilderddoor Kunstenares Mir..Ze zitten heerlijk te smullen te genieten van een wijntje .
€595,00

EIEREN EN STRUISVOGELS

EIEREN EN STRUISVOGELS

Grappige hoevvelheid struisvogels snoehanen met hun eieren.Dit dierenschilderij is geschilderd in een figuratieve moderne kleurrijke stijl.
€715,00

FAMILIE KOE

FAMILIE KOE

Leuke grappige vrolijke koe familie in de wei.
€595,00

KAAS VAN DE KOE

KAAS VAN DE KOE

Dit figuratieve koeienschilderij waarin de hollandse  zittende grappige koeien verkleed zijn als kaasmeisjes. Een kleurrijke  moderne compositie waarbij de koe in het hollandse landschap en de sfeer neergezet is. De koe verzorgt de melk  waar de kaas uit vervaardigd word dus vandaar is ze hier op het doek geschilderd als het  oerhollandse kaasmeisje. met de tulpjes in haar hand.
€595,00

KALFJES EN KOEIEN

KALFJES EN KOEIEN

Kleurrijke grappige vrolijke koeien en hun kalf.
€720,00

KOEIEN IN DE NATUUR

KOEIEN IN DE NATUUR

Koeien samen met kalf de wei in..tussen de bloemen en de bijtjes.
€595,00

KOEIEN IN WARME KLEURENPALET

KOEIEN IN WARME KLEURENPALET

Koeien met kalfje  geschilderd in warm kleurenpalet.
€715,00

KOEIEN MET KALF NAAR BUITEN

KOEIEN MET KALF NAAR BUITEN

Leuke gezellige vrolijk koeien met kalf in de frisse buitenlucht.
€715,00

KOEIEN MET KIP

KOEIEN MET KIP

Dit schilderij is een figuratieve compositie van kleurrijke hollandse grappige koeien met gezellige vrloijke kippen.
€595,00

KOEIEN NAAR BUITEN

KOEIEN NAAR BUITEN

 Het voorjaar is in aantocht .....Deze koeien in de natuur tussen de bloemetjes en de bijtjes in de frisse buitenlucht.
€595,00

LEKKER STEL

LEKKER STEL

Leuk sfeervol  koeienschilderij. Deze compostiei op het schilderij is in een kleurrijke figuratieve moderne stijl geschilderd waarin de twee koeien centraal staan.
€595,00

MYSTERIE

MYSTERIE

Kleurrijk schilderij waarin de kleuren en vormen in een  abstracte compositie op het doek geschilderd zijn .Fantasiewerk getiteld Mysterie.
€595,00

NIEUWSGIERIGE KOEIEN

NIEUWSGIERIGE KOEIEN

Leuke nieuwsgierige kleurrijke grappige sfeervolle gezellige vrolijke koeien geschilderd in groepsportret.
€715,00

RAMMEN IN DE NATUUR

RAMMEN IN DE NATUUR

Rammen in de nauurlijke omgeving  met een zachte wazige afwerking op het doek welke de compositie verzacht.
€720,00

SAMEN PICKNICKEN

SAMEN PICKNICKEN

Dierenschilderij waarbij twee Hollandse koeien aan het smullen zijn van hun gesamenlijke picknick. Een sfeervol gezellig vrolijk  modern figuratief kunstwerk waarin de koeien cetraal staan in deze  kleurrijke compositie.Met veel plezier geschilderd door kunstenares Mir op een zonnige zomerdag.  
€595,00

SMULKOEIEN

SMULKOEIEN

Drie leuke gezellige kleurrijke smulkoeien.
€595,00

FAMILIE

FAMILIE

Gezellig  kleurrijk schilderij  samen met de familie.
€625,00

FEEST & FAMILIE

FEEST & FAMILIE

Leuk sfeervol gezellig  familie schilderij met feestelijk tintje .
€625,00

HOOGLANDER

HOOGLANDER

Hooglander in hun natuulijke omgeving.
€595,00

KIPPENKOPPEL

KIPPENKOPPEL

Twee kleurrijke kippen met eieren.
€345,00

KOEIEN & BOERENZAKDOEK

KOEIEN & BOERENZAKDOEK

Hollandse koeienschilderij met boerenzakdoek en sorbets.
€595,00

KOEIEN MET KALVEREN

KOEIEN MET KALVEREN

Deze koeien met kalfjes verblijven in hun warme stal.
€595,00

KOE KAASDRAGER UIT HOLLAND

KOE KAASDRAGER UIT HOLLAND

Hollandse grappige koe  die de kaas draagt in Hollandse sfeer als een kaasmeisje . Handgeschilderd en gesigneert schilderij welke geschilderd is in ee hedendaagse kunst stijl .
€595,00

"LANG ZAL DIE LEVEN "

"LANG ZAL DIE LEVEN "

Leuk vrolijk gezellig sfeervol kleurrijk schilderij van zingende kippen.
€345,00

SAMEN ZIJN

SAMEN ZIJN

Kleurrijke creatrie waarin de familie cetraal staat en gezellig samen zijn.
€595,00

TWEE KIPPEN

TWEE KIPPEN

Twee gezellige kippen in kleurrijke compositie kippenschilderij bouwen een feestje .
€595,00

Bb-koetje

Bb-koetje

Deze twee Hollandse koeien genieten van hun vegetarische Bbque .
€595,00

KOEIEN ETEN TULP

KOEIEN ETEN TULP

Twee grappige koeien eten tulpen... Dit is een vrolijke modern kleurrijke figuratieve compositie waarin de koeien centraal staan op het schilderij.
€595,00

KOEIEN & SORBET

KOEIEN & SORBET

Drie koeien genieten van hun heerlijk sorbet.
€595,00

KOE IN HOLLAND

KOE IN HOLLAND

Kleurrijke vroijlijke gezellige koeien in  sfeervol Hollandse  landschap ..Schilderij waarin de koeien centraal staan in deze moderne figuratieve kleurrijke compositie.
€720,00

LANG STADSGEZICHT

LANG STADSGEZICHT

Mooi Figuratief abstracte kleurrijke creatie als skyline stadsgezicht geschilderd .Leuk voor thuis of op kantoor.
€595,00

SAMEN DRANKJE DOEN ...

SAMEN DRANKJE DOEN ...

Koeien gezelig samen een drankje doen.....Proost!
€595,00

STADSGEZICHT S'NACHTS

STADSGEZICHT S'NACHTS

Kleurrijk stadgezicht bij nacht...met flats en gebouwen..Mooi schilderij  kopen voor thuis of voor op u  kantoor ?
€595,00

ROOD EENDJE

ROOD EENDJE

Mevrouw onderweg in haar rode eend...
€595,00