Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Bloemenveld

Bloemenveld

Kleurrijke compositie in een veld van bloemen .Een hedendaags kunstwerk gesigneeerd door de kunstenaar.Een abstract figuratief schilderij waarin de veldbloemen centraal staan.  
€720,00

DANKBAARHEID

DANKBAARHEID

Een orgineel abstract schilderij in een fel kleurenpalet opgezet.Een hedendaags handgeschilderd  kunstwerk  en  gesineerd door de kunstenaar..Zeer modern en getiteld inspiratie.Een mixed media schilderij met verscheidenheid aan verftechnieken.
€720,00

DE MAGIE VAN HET LEVEN

DE MAGIE VAN HET LEVEN

Kleurrijk abstract schilderij waaarinde verbeelding zijn ruimte en fantasie heeft.Een hedendaags modern kunstwerk.Handgeschilderd en gesineerd door de kunstenaar.
€720,00

DRIE UILEN

DRIE UILEN

Gezellig sfeervol schilderij met kleurrijke uilen..Handgemaakt en gesigneeerd door de kunstenaar.Een kunstwerk geschilderd in een modern hedendaagse kunststijl.
€595,00

GELUK

GELUK

Groot modern kleurrijk schilderij. Geschilderd in een abstracte hedendaagse moderne kunststijl.Handgeschilderd en gesigneeerd door de kunstenaar. En waarin de fantasie voor zich spreekt. Getiteld  "Geluk '
€720,00

GRACHTENGORDEL LANG ORANJE

GRACHTENGORDEL LANG ORANJE

Lang  stadgezicht,handgeschilderd en gesigneerd door de kunstenaar.Een sfeervol hedendaags modern schilderij waarin de hollandse sfeer tot zijn recht komt.Speels vrolijk  kleurrijk en gezellig.
€720,00

Hollandse grachten en Kaasmeisjes

Hollandse grachten en Kaasmeisjes

Typisch hollands tafereel met de grachten en grachtenpanden  met daarbij de kaas en de kaasmeisjes als koe uit Nederland.Een hedendaags modern kleurrijk schilderij waarin de koeien op de voorgrond geschilderd zijn. Hangeschilderd en gesigneerd door kunstenares Mir Mirthe Kolkman. Brengt  een vrolijke hollandse sfeer bij u thuis of op het bedrijf of  kantoor.  
€720,00

KOEIENSTAL

KOEIENSTAL

Gezellig tafereel van  vrolijke kleurrijke koeien.Een handgeschilderd kunstwerk gesigneerd door de kunstenaar. Een modern kleurrijke hedendaags schilderij vol gezelligheid n sfeer.
€720,00

Moeder en kind verbinding

Moeder en kind verbinding

 Abstract Schilderij waarin de vage figuren te zien zijn van moeder met kind en een nog ongeborene. Handgeschilderd in vol kleurenpalet in abstracte kwaststreken  een mixed media  met paletmes bewerking. Een hedendaags modern kunstwerk welke tot de verbeelding spreekt .
€720,00

STADSGEZICHT

STADSGEZICHT

Kleurrijk  stadsgezicht waarin de skyline centraal staat met de kleurrijke gebouwen.Het is een  figuratief ,abstract handgeschilderd schilderij en gesigneerd door de kunstenaar Waarbij verschillende vertechnieken gebruikt zijn mixed meda.. Het kunstwerk heeft een hedendaagse moderne  stijl.
€720,00

Typisch Holland

Typisch Holland

Een schilderij waarin het Hollandse landschap en haar kenmerken centraal staat. Waaronder de koe de grachten en de grachtenhuizen ,met daarbij de windmolens en de tulpenvelden.Geschilderd door kunstenares Mir Mirthe Kolkman. Een gezellig  kleurrijk schilderij welke een sfeervolle toevoeging als aanvullend kunstwerk kan zijn bij u thuis op het bedrijf of in het kantoor. Het is orgineel  handgeschilderd in een modern figuratieve hedendaagse kunststijl.
€720,00

VELDBLOEMEN

VELDBLOEMEN

Kleurrijke veldbloemenpracht in het weide natuur.Een kleurrijke schilderij  van bloemen handgeschilderd en gesigneeerd door de kunstenaar een figuratief abstract  hedendaags kunstwerk.
€720,00

VIER LACHENDE PAARDEN

VIER LACHENDE PAARDEN

Leuk sfeervol schilderij van paarden die lol hebben en volop lachen. Een kleurrijk dierenschilderij handgeschilderd an gesigneeerd door de kunstenaar.Geschilderd in een moderne kleurrijke hedendaagse moderne figuratieve kunststijl.
€720,00

VISIOEN

VISIOEN

Een abstract kleurrijk  schilderij waarin de fantasie  zijn werk doet en aan de verbeelding van de kunstliefhebber is .En handgeschilderd  en gesigneeerd schilderij met gemengde verftechnieken opgzet .Dit kunstwerk heeft  een hedendaagse moderne kunststijl .
€720,00

WEVAREND

WEVAREND

Abstract schilderij handgeschilderd en gesigneeerd door de kunstenaar.Een modern kleurrijk hedendaags kunstwerk vanuit het gevoel  en vanuit fantasie geschilderd.
€720,00

DE OORSPRONG

DE OORSPRONG

Een abstrasct expressiek kleurrijk schilderij welke handgeschilderd en gesigneert door de kunstenaar. Een modern hedendaags kunstwerk waarin de titel  "de oorsprong""weerspiegelt.
€720,00

DRIE KOEIEN HOOG

DRIE KOEIEN HOOG

Dit koeienschilderij waarin de drie koeien onder elkaar geschilderd zijn in een figuratieve stijl en warm kleurenpalet.Waarvan de middelste koe  de houtstructuur als achtergrond heeft.
€595,00

FAMILIE SNOESHAAN

FAMILIE SNOESHAAN

Grappige familie struisvogels snoeshanen.Een gezellig vrolijk kleurrijke schilderij waarin de dieren samen zijn met hun jongen.Een handgeschilderd kunstwerk en gesigneeert door de kunstenaar .Welke vervaardigd in een moderne figuratieve hedendaagse kunst stijl.Passend in veel soorten interieur of op kantoor .
€720,00

FAMLIE LIEFDE

FAMLIE LIEFDE

Leuke vrolijke struisvogelfamilie waar de deieren net uitkomen van de jonkies.Een handgeschilderd en gesigneeerd  schilderij waarin  de dieren  vogels met eieren centraal staan . Een kunstwerk gemaakt in een modern kleurrijke hedendaagse kunst stijl.
€595,00

GACHTENGORDEL BLAUW LANG

GACHTENGORDEL BLAUW LANG

Deze grachtengordel met haar grachtenhuisjes grachtenpandjes is geschilderd in de oerhollandse sfeer welke je herkent in de verschillende steden van nederland onder andere Alkmaar , Amsterdam ,Mokkun,  de streek Noord-Holland.Waarin de  typische oerhollandse sfeer terug te vinden is in dit schilderij.Het stadsgezicht is  handgeschilderd en in  een figuratieve abstracte  moderne stijl geschilderd is en waarbij verschillende kleurencombinaties zijn toegepast door Mirthe Kolkman Kunstenares Mir.
€715,00

GRACHTENGORDEL BIJ NACHT

GRACHTENGORDEL BIJ NACHT

Dit stadsgezicht waarin de grachtenhuisjes en de grachten zo typisch hollands zijn neergezet. Die gelukkig  nog steeds  te bewonderen en te zien zijn in plaatsen zoals onder bijvoorbeeld Alkmaar Amsterdam , en de streken Noord-Holland Mokkum. En waar je volop kunst genieten van de oerhollandse sfeer .Dit  handgeschilderd schilderij is in een abstracte figuratieve moderne stijl geschilderd waarin verschillende kleurencombinaties  zijn toegepast  met de signering van Kunstenares Mir Mirthe Kolkman
€720,00

GRACHTENGORDEL LANG AQUA

GRACHTENGORDEL LANG AQUA

Leuk sfeerol gezellig kleurrijke grachtengordel  stadsgezicht waarin de grachtenpanden en de grachten en de sfeer centraal staan. Geschilderd in een figutratieve moderne kleurrijke stijl waarop de hoofstad van Nederland Holland geschilderd is.
€715,00

GRACHTENHUIZEN

GRACHTENHUIZEN

Sfeervol gezellig vrolijke grachtenpanden uit holland.Dit is een handgeschilderd en gesigneerd schilderij stadsgezicht ,welke in een hedendaagse moderne stijl geschilderd is.En waarin de typisch hollandse sfeer en kenmerken te vinden zijn in dit  kleurrijke kunstwerk.
€720,00

GRACHTENPANDJES BLAUW

GRACHTENPANDJES BLAUW

Gezellig vrolijk stadsschilderij waarin  degezellige oerhollandse sfeer  van de kleurrijke grachtenpanden en grachten samenkomen in dit scilderij.. Een grachtengordel in kleurrijke moderne stijl  welke handgeschilderd is door kunstenares Mir /Mirthe Kolkman..
€715,00

GRAPPIGE STRUISVOGELS

GRAPPIGE STRUISVOGELS

Leuke grappige vogels die in dit schilderij met hun jonkies samen komen.Een modern hedendaags schilderij welke in een kleurrijke figuratieve stijl handgeschilderd en gesigneerd is door de kunstenaar.  
€595,00

Herenhuizen

Herenhuizen

Sfeervol  kleurrijk gezellig schilderij waarin de hollandse sfeer tot zijn recht komt met de grachten en de herenhuizen grachtenpandjes.Dit stadsgezicht is handgeschilderd en gesigneeerd door de kunstenaar.Geschilerd in een moderne figuratieve stijl.
€720,00

HOLLANDSE GRACHTEN

HOLLANDSE GRACHTEN

Leuk gezellig kleurrijke vrolijk  stadsgezicht  met een  deoerhollandse sfeer welke je kunt aanschouwen in dit schilderij . Waarin de grachten en de grachtenpanden zijn opgezet en  handgeschilderd in een fel kleurenpalet. En waarbij de hollandse kenmerken te zien zijn.
€720,00

HOLLANDSE HUISJES

HOLLANDSE HUISJES

Leuke sfeervolle vrolijke hollandse huisjes  weliswaar kleurrijke grachtenpandjes met de  oerhollandse uitstraling.Geschilderd in een figuratieve moderne stijl vormgeving. Noord holland, Mokkum en onder andere de hoofstad Amsterdam zijn  gesierd met deze oude grachtengordel ,gract,en grachtenpanden.    
€720,00

IK HOUD VAN KOEIEN

IK HOUD VAN KOEIEN

Grappige kleurrijke vrolijke koeien samen met hun kalf.Waarin de liefde is toegevoegd op het doek.Dit is een schilderij handgeschilderd en gesigneerd door de kunstenaarij..Een koeien kunstwerk gemaakt in een modern hedendaagse kunst stijl.
€720,00

KOE BERTHA EN FAMILIE

KOE BERTHA EN FAMILIE

Leuk sfeervol warme kleuren schilderij van een koeien familie.Een handgeschilderd en gesigneerd  kunstwerk. Gemaakt in een hedendaagse moderne kunst stijl.
€720,00

KOEIENFAMILIE

KOEIENFAMILIE

Leuk  vierkant ,sfeervol ,gezellig ,vrolijk ,kleurrijk koeienschilderij..Waarin familie koe is uitgebeeld op het schildersdoek in een modern figuratief hedendaag kunststijl. Handgeschilderd en gesigneerd schilderij  van Kunstenares Mir /Mirthe Kolkman  
€595,00

LACHENDE PAARDEN

LACHENDE PAARDEN

Dit hedendaagse schilderij van kleurrijke lachende paarden is geschilderd in een moderne stijl schilderkunst .Een grappig dierenschilderij.
€595,00

OERHOLLANDS

OERHOLLANDS

Leuke sfeervolle gezellige vrolijke grachtenhuisjes  grachtengordel geschilderd in een modern hedendaagse kunsstijl. Een stadsgezicht  waarin de oerhollandse sfeer aanwezig is. Dit schilderij is handgeschilderd en gesigneerd door Mir
€720,00

OERHOLLANDS

OERHOLLANDS

Leuk sfeervol gezellig vrolijk schilderij waarin de typisch hollandse sfeer tot zijn recht komt in veel kleur.Een handgeschilderd hedendaags kunstwerk welke gesigneeert door de kunstenaar.Dit schilderij weerspiegelt de hollandse grachtenpanden en de grachten met haar herenhuizen .
€720,00

PAARDEN HEBBEN LOL

PAARDEN HEBBEN LOL

Deze lachende paarden hebben veel lol plezier samen. Sfeervol gezellig vrolijk tafereel. van dieren.Het paard staat centraal in dit kunstwerk waarbij het in een modern hedendaagse stijl  kleurrijk geschilderd is. Dit is een handgeschilderd en gesigneerd schilderij van veelzijdig kunstenares Mir.
€780,00

POEZENBAND

POEZENBAND

Sfeervol vrolijk gekleurd schilderij waarin de poezen muziek maken.Een handgeschilderd en gesigneeerd schilderij welke vervaardigd in een hedendaagse moderne kleurrijke kunst stijl. Mooi kunstwerk voor een dierenliefheber.
€780,00

RACING

RACING

Dit schilderij met raceauto welke verbonden is aan de Fomule 1. De snelheid van het race ciruit,het is een  handgeschilderd en gesigneerd modern figuratief kunstwerk.
€1000,00

ROTTERDAM CITY

ROTTERDAM CITY

Dit stadsgezicht van Rotterdam met de euromast en de scheepvaart is geschilderd in een moderne figuratieve abstecte stijl.Waarin de sfeer en kleuren in dit schilderij / skyline mengen met elkaar.
€595,00

SCHAPENKUDDE

SCHAPENKUDDE

Schilderij van een schapenkudde geschilderd in een hedendaagse landelijke moderne stijl.
€720,00

BLOEMEN EN DE BIJTJES

BLOEMEN EN DE BIJTJES

Koeien tussen de bloemetjes en de bijtjes midden in de natuur.
€715,00

HELA ,HOLA !

HELA ,HOLA !

Gezellige sfeervolle kleurrijke kippen die zingen en muziek maken.
€595,00

KAAS VAN DE KOE

KAAS VAN DE KOE

Dit figuratieve koeienschilderij waarin de hollandse  zittende grappige koeien verkleed zijn als kaasmeisjes. Een kleurrijke  moderne compositie waarbij de koe in het hollandse landschap en de sfeer neergezet is. De koe verzorgt de melk  waar de kaas uit vervaardigd word dus vandaar is ze hier op het doek geschilderd als het  oerhollandse kaasmeisje. met de tulpjes in haar hand.
€595,00

KALFJES EN KOEIEN

KALFJES EN KOEIEN

Kleurrijke grappige vrolijke koeien en hun kalf.
€720,00

KLEURRIJKE TREKPAARDEN

KLEURRIJKE TREKPAARDEN

Paardenschilderij waar trekpaarden zijn neergezet in een moderne kleurrijke compositie. Paarden met werktuig waarbij de versiersels te zien zijn in het schilderij geschilderd in een abstracte figuratieve stijl.
€720,00

KOEIEN IN DE NATUUR

KOEIEN IN DE NATUUR

Koeien samen met kalf de wei in..tussen de bloemen en de bijtjes.
€595,00

KOEIEN IN WARME KLEURENPALET

KOEIEN IN WARME KLEURENPALET

Koeien met kalfje  geschilderd in warm kleurenpalet.
€715,00

KOEIEN MET KALF NAAR BUITEN

KOEIEN MET KALF NAAR BUITEN

Leuke gezellige vrolijk koeien met kalf in de frisse buitenlucht.
€715,00

KOEIEN MET KIP

KOEIEN MET KIP

Dit schilderij is een figuratieve compositie van kleurrijke hollandse grappige koeien met gezellige vrloijke kippen.
€595,00

RAMMEN IN DE NATUUR

RAMMEN IN DE NATUUR

Rammen in de nauurlijke omgeving  met een zachte wazige afwerking op het doek welke de compositie verzacht.
€720,00

SMULKOEIEN

SMULKOEIEN

Drie leuke gezellige kleurrijke smulkoeien.
€595,00

SPRANKELEND

SPRANKELEND

Dit is een sprankelend abstract kleurrijk schilderij waarin de fantasie zijn eigen weg vind .Geschilderd in een moderne kunst stijl.
€595,00

AMSTERDAMSE GRACHTEN

AMSTERDAMSE GRACHTEN

 Amsterdamse grachten geschilderd in een kleurrijke aquacompositie.
€720,00

FAMILIE

FAMILIE

Gezellig  kleurrijk schilderij  samen met de familie.
€625,00

FEEST & FAMILIE

FEEST & FAMILIE

Leuk sfeervol gezellig  familie schilderij met feestelijk tintje .
€625,00

HOOGLANDER

HOOGLANDER

Hooglander in hun natuulijke omgeving.
€595,00

KIPPENKOPPEL

KIPPENKOPPEL

Twee kleurrijke kippen met eieren.
€345,00

KOEIEN MET KALVEREN

KOEIEN MET KALVEREN

Deze koeien met kalfjes verblijven in hun warme stal.
€595,00

KOE KAASDRAGER UIT HOLLAND

KOE KAASDRAGER UIT HOLLAND

Hollandse grappige koe  die de kaas draagt in Hollandse sfeer als een kaasmeisje . Handgeschilderd en gesigneert schilderij welke geschilderd is in ee hedendaagse kunst stijl .
€595,00

"LANG ZAL DIE LEVEN "

"LANG ZAL DIE LEVEN "

Leuk vrolijk gezellig sfeervol kleurrijk schilderij van zingende kippen.
€345,00

SAMEN ZIJN

SAMEN ZIJN

Kleurrijke creatrie waarin de familie cetraal staat en gezellig samen zijn.
€595,00

TWEE KIPPEN

TWEE KIPPEN

Twee gezellige kippen in kleurrijke compositie kippenschilderij bouwen een feestje .
€595,00

Bb-koetje

Bb-koetje

Deze twee Hollandse koeien genieten van hun vegetarische Bbque .
€595,00

KOEIEN ETEN TULP

KOEIEN ETEN TULP

Twee grappige koeien eten tulpen... Dit is een vrolijke modern kleurrijke figuratieve compositie waarin de koeien centraal staan op het schilderij.
€595,00

KOEIEN & SORBET

KOEIEN & SORBET

Drie koeien genieten van hun heerlijk sorbet.
€595,00

KOE IN HOLLAND

KOE IN HOLLAND

Kleurrijke vroijlijke gezellige koeien in  sfeervol Hollandse  landschap ..Schilderij waarin de koeien centraal staan in deze moderne figuratieve kleurrijke compositie.
€720,00

SAMEN DRANKJE DOEN ...

SAMEN DRANKJE DOEN ...

Koeien gezelig samen een drankje doen.....Proost!
€595,00

STADSGEZICHT S'NACHTS

STADSGEZICHT S'NACHTS

Kleurrijk stadgezicht bij nacht...met flats en gebouwen..Mooi schilderij  kopen voor thuis of voor op u  kantoor ?
€595,00

ROOD EENDJE

ROOD EENDJE

Mevrouw onderweg in haar rode eend...
€595,00