Abstracte kleurrijke schilderijen welke in een hedendaagse moderne stijl geschilderd is in verschillende techniek en vormgeving. Vanuit het gevoel ontstaat een handgeschilderd en gesigneerd kunstwerk van Kunstenares Mir

uit 2018 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

SHINING STAR

SHINING STAR

2020

Abstract schilderij welke tot de verbeelding spreekt en de shining stars weerspiegelt in zijn vorm en kleurencompositie. Een hedendaags kunstwerk .

ABUNDANCE

ABUNDANCE

2020

Hedendaagse kunst .Abstract kleurrijke schilderij waarin de kleuren elkaar vinden in dit moderne kunstwerk van overvloed aan kleur .

LUCKY

LUCKY

2018

Abstract schilderij getiteld Lucky. Kleurrijk geschilderd met veel variatie aan materialen die  hierin zijn toegepast .Een hedendaags fantasie kunstwerk en het is  inmiddels verkocht .

PROSPERITY

PROSPERITY

2020

Groot  kleurrijk abstract schilderij .Hedendaagse schilderkunst in abstracte vormgeving en een verscheidenheid aan materiaalbewerking .Een kunstwerk dat tot de verbeelding spreekt en welvarenheid in zijn titel draagt .

BODY MIND AND SOUL

BODY MIND AND SOUL

2020

Abstracte hedendaagse kunst .Een schilderij waarin de verbeelding zijn weg vind en waarin een verscheidenheid aan verftechnieken zijn toegepast.Hiervoor is een zacht kleurenpalet gebruikt.Van onder ander goudkleur met taupe en groen .    

WHEN SUNSET BEGINS

WHEN SUNSET BEGINS

2020

Kleurrijk abstract schilderij waarin de fntasie zijn eigen weg vind .Expressief verfspatten en kleuren die ineen vervormen en samenvloeien .

FLYING IN THE SKY

FLYING IN THE SKY

2020

Abstract hedendaags schilderij waarin de groene kleurencompositie zich vermengt met de andere tranparante zachte kleuren .Een kunstwerk welke tot de verbeelding spreekt en zachtheid weerspiegelt .

GOLDEN WINGS

GOLDEN WINGS

2020

 Abstract hedendaadgs schilderij waarin de verbeelding zijn eigen weg vind.Een kunstwerk in zachte  kleuren compositie geschilderd .

YOU ARE THE WIND BENEATH MY WINGS

YOU ARE THE WIND BENEATH MY WINGS

2020

Abstract fantasie kunstwerk.Een hedendaags schilderij welke tot de verbeelding spreekt en zijn eigen vormen aanneemt .Vrije expressie met een verscheidenheid aan verftechnieken die zijn toegepast en er is  met een zacht groen beige kleurenpalet gewerkt .

WELL BEING

WELL BEING

2020

Kleurrijke abstracte schilderkunst .Een hedendaags expressif schilderij waarin de dikke verflagen bewerkt met paletmes te zien zijn. Een fantasie kunstwerk in vrije expressie geschilderd .

FANTASY BUTTERFLY

FANTASY BUTTERFLY

2020

Zachte kleuren in deze abstracte compositie .Hedendaagse schilderkunst waarin de verbeelding zijn eigen weg vind.Abstract schilderij kunstwerk vervaardigsd door kunstenares Mir

SPARK OF THE DEVINE

SPARK OF THE DEVINE

2020

Hedendaags abstract kleurrijk schilderij .Waarin de verbeelding zijn eigen vorm vind.

GEEN TITEL 2

GEEN TITEL 2

2019

Hedendaags modern abstracte kunst.Een kleurrijke fantasie schilderij met een verscheidenheid aan verftechnieken. Vrije expressie

Colorful imaginaging

Colorful imaginaging

2019

Abstracte schilderkunst kleurrijke compositiewaarin de verbeelding zijn eigen weg vind. Een hedendaags schilderij met een verscheidenheid aan verftechnieken die erin zijn verwerkt en toegepast. Een modern kleurrijk geheel die de ruimte vrolijk opvult met zijn eigen fantasie. Prachtig voor in de woon of werkomgeving.

COLORFUL WORLD

COLORFUL WORLD

2019

Abstracte  hedendaagse kunst .Een schilderij in een kleurrijke compostie geschilderd .Dikkere verflagen afwisselend met vlakke luchtige penseelstreken . Een fantasie interpetatie van een kleurrijke wereld is terug te vinden in dit kunstwerk .

GEBORGENHEID

GEBORGENHEID

2019

Dit helder  kleurrijk abstract kunstwerk is speciaal gemaakt voor een klant met als titel geborgenheid.. Dit abstracte schilderij is  inmiddels verkocht .

NATUURLIJKE ZACHTHEID

NATUURLIJKE ZACHTHEID

2019

  Natuulijke zachtheid wat dit abstract schilderij weerspiegelt in een  warme kleurencompositie geschilderd..De lagen verf mengen ineen en zijn soms transperant waardoor de onderlaag erdoorheen schijnt. Hedendaagse moderne schilderkunst .

TRANSPERANT

TRANSPERANT

2019

  Een abstract schilderij waarin de tranperante lagen verf door elkander schijnen. Een hedendaags kunstwerk welke de fantasie prikkelt en is vervaardigd in een zacht kleurenpalet.

VERBEELDING

VERBEELDING

2019

Abstracte schilderkunst waarin een verscheidenheid aan verftechnieken toegepast .Een natuulijk ontstaan schilderij vanuit het hart . Pur sang ! De inspiratie belande op het doek in een felle kleurencompositie . Een kunstwerk wat tot de verbeelding spreekt en de aandacht trekt als het in de ruimte hangt. In je eigen fantasie kun je er invulling aan geven .

DANKBAARHEID

DANKBAARHEID

2018

Een orgineel abstract schilderij in een fel kleurenpalet opgezet.Een hedendaags handgeschilderd  kunstwerk  en  gesineerd door de kunstenaar..Zeer modern en getiteld inspiratie.Een mixed media schilderij met verscheidenheid aan verftechnieken.

LAAT DE LIEFDE STROMEN

LAAT DE LIEFDE STROMEN

2018

Mooi groot abstract schilderij .Vol van zachten met felgekleurde kleurenmenging.Een hedendaags kunstwerk met expressive lyrische panseelstreken . Hier en daar een beetje luchtig geschilderd .met veel gemengde verftechnieken aanwezig. Met daarbij je  eigen fantasie die  de ruimte krijgt bij het aanschouwen van deze abstractart .

OCHTENDDAUW

OCHTENDDAUW

2018

Hedendaags abstract schilderij met als titel ochtenddauw .Een natuurlijk expressief fantasievol kunstwerk waarin de kleuren in elkander overvloeien en zich vermengen .Structuren van dikke verf en vormen en figuren zijn in dit doek terug te vinden .Geschilderd  in een verscheidenheid qua verftechnieken door Kunstenares Mirthe Kolkman van der Klip .