Abstracte kleurrijke schilderijen welke in een hedendaagse moderne stijl geschilderd is in verschillende techniek en vormgeving. Vanuit het gevoel ontstaat een handgeschilderd en gesigneerd kunstwerk van Kunstenares Mir

uit 2016 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

DANKBAARHEID

DANKBAARHEID

2018

Een orgineel abstract schilderij in een fel kleurenpalet opgezet.Een hedendaags handgeschilderd  kunstwerk  en  gesineerd door de kunstenaar..Zeer modern en getiteld inspiratie.Een mixed media schilderij met verscheidenheid aan verftechnieken.

DE MAGIE VAN HET LEVEN

DE MAGIE VAN HET LEVEN

2018

Kleurrijk abstract schilderij waaarinde verbeelding zijn ruimte en fantasie heeft.Een hedendaags modern kunstwerk.Handgeschilderd en gesineerd door de kunstenaar.

ELEMENTEN VAN MOEDER AARDE

ELEMENTEN VAN MOEDER AARDE

2018

Mooi kleurrijk abstract schilderij waarin de natuurelementen van meder aanrde weerspiegelen .Een hedendaags kunstwerk in een moderne kunststijl geschilderd door Kunstenares Mir Mirthe Kolkman .Fantasievol abstract schilderij .

GELUK

GELUK

2018

Groot modern kleurrijk schilderij. Geschilderd in een abstracte hedendaagse moderne kunststijl.Handgeschilderd en gesigneeerd door de kunstenaar. En waarin de fantasie voor zich spreekt. Getiteld  "Geluk '

MOTHER AND CHILD

MOTHER AND CHILD

2018

 Abstract Schilderij waarin de vage figuren te zien zijn van moeder met kind en een nog ongeborene. Handgeschilderd in vol kleurenpalet in abstracte kwaststreken  een mixed media  met paletmes bewerking. Een hedendaags modern kunstwerk welke tot de verbeelding spreekt .

OCHTENDDAUW

OCHTENDDAUW

2018

Hedendaags abstract schilderij met als titel ochtenddauw .Een natuurlijk expressief fantasievol kunstwerk waarin de kleuren in elkander overvloeien en zich vermengen .Structuren van dikke verf en vormen en figuren zijn in dit doek terug te vinden .Geschilderd  in een verscheidenheid qua verftechnieken door Kunstenares Mirthe Kolkman van der Klip .

STEL JE VOOR ...

STEL JE VOOR ...

2018

Lang bstract kleurrijke schilderij welke handgeschilderd en gesigneerd door de kunstenaar.Een modern mixed media hedendaagse kunstwerk waarbij de fantasie zijn werk doet.

STERREN WENS

STERREN WENS

2018

Expressief hedendaagse schilderkunst. Dit kleurrijk abstract schilderij welke de fantasie prikkelt .En waar je  je eigen invulling aan kunst geven terwijl je het bekijkt. Expressieve kunststijl en geschilerd door Kunstenares mir Mirthe Kolkman van der Klip .

VERBONDENHEID

VERBONDENHEID

2018

Hedendaags abstract schilderij waarin de kleurennuances overvloeien in elkaar en een verscheidenheid aan verftechnieken is toegepast .Een fantasievol kunstwerk geschilderd door Kunstenares Mir Kolkman van der Klip .

VISIOEN

VISIOEN

2018

Een abstract kleurrijk  schilderij waarin de fantasie  zijn werk doet en aan de verbeelding van de kunstliefhebber is .En handgeschilderd  en gesigneeerd schilderij met gemengde verftechnieken opgzet .Dit kunstwerk heeft  een hedendaagse moderne kunststijl .

WELVAREND

WELVAREND

2018

Abstract schilderij handgeschilderd en gesigneeerd door de kunstenaar.Een modern kleurrijk hedendaags kunstwerk vanuit het gevoel  en vanuit fantasie geschilderd.

WELZIJN

WELZIJN

2018

Expressif abstract schilderij waarin de fantasie zijn werk doet .Een waarneming vanuit je gevoel met als titel welzijn. Het is een modern hedendaags kunstwerk met veel kleurraspecten.

ABSTRACT

ABSTRACT

2017

Abstract schilderij waarin een kleurrijk palet gebruikt is .Dit is een hedendaags modern kunstwerk.

OMHELSING 1

OMHELSING 1

2017

Abstract schilderij waarin de fantasie zijn uitwerking heeft. Kleurijk geshilderd in een moderne stijl waarin verschillende technieken hebben plaatsgevonden. Dit schilderij is zonder titel en geinspireert na het zien van een onderwater tV programma over sloten planten en alles wat er leeft

OMHELSING 2

OMHELSING 2

2017

Abstract  kleurrijk schilderderij welke in een hedenaags moderne stijl  qua compositie isopgezet. Een handgeschilderd  kunstwerk dat  gesigneerd is door de kunstenaar..

SAMEN ALS EEN

SAMEN ALS EEN

2017

Groot abstract schilderij welke in de hedendaagse moderne stijl geschildert is. De abstracte vormen en kleurenpalet is sterk aanwezig op hetkunstwerk. Deze is getitelsdsamen als "samen als  een "

VERBINDING

VERBINDING

2017

Abstract schilderij waarin de vrije expressie present is.Een handgeschilderd kunstwerk welke gesigneerd door Kunstenares Mir.Een hedendaags modern schilderij in felle kleurencompositie opgezet en getiteld  in  "verbinding '.

BERICHT VANUIT DE LUCHT

BERICHT VANUIT DE LUCHT

2016

Kleurrijke abstract figuratief schilderij vanuit emotie geschilderd.

LOSLATEN

LOSLATEN

2016

Kleurrijke abstract schilderij vanuit gevoel geschilders.

PLEZIER

PLEZIER

2016

Abstract kleurrijke compositie.

SPRANKELEND

SPRANKELEND

2016

Dit is een sprankelend abstract kleurrijk schilderij waarin de fantasie zijn eigen weg vind .Geschilderd in een moderne kunst stijl.