Abstracte kleurrijke schilderijen welke in een hedendaagse moderne stijl geschilderd is in verschillende techniek en vormgeving. Vanuit het gevoel ontstaat een handgeschilderd en gesigneerd kunstwerk van Kunstenares Mir

uit 2016 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

DANKBAARHEID

DANKBAARHEID

2018

Een orgineel abstract schilderij in een fel kleurenpalet opgezet.Een hedendaags handgeschilderd  kunstwerk  en  gesineerd door de kunstenaar..Zeer modern en getiteld inspiratie.Een mixed media schilderij met verscheidenheid aan verftechnieken.

DE MAGIE VAN HET LEVEN

DE MAGIE VAN HET LEVEN

2018

Kleurrijk abstract schilderij waaarinde verbeelding zijn ruimte en fantasie heeft.Een hedendaags modern kunstwerk.Handgeschilderd en gesineerd door de kunstenaar.

GELUK

GELUK

2018

Groot modern kleurrijk schilderij. Geschilderd in een abstracte hedendaagse moderne kunststijl.Handgeschilderd en gesigneeerd door de kunstenaar. En waarin de fantasie voor zich spreekt. Getiteld  "Geluk '

Moeder en kind verbinding

Moeder en kind verbinding

2018

 Abstract Schilderij waarin de vage figuren te zien zijn van moeder met kind en een nog ongeborene. Handgeschilderd in vol kleurenpalet in abstracte kwaststreken  een mixed media  met paletmes bewerking. Een hedendaags modern kunstwerk welke tot de verbeelding spreekt .

STEL JE VOOR ...

STEL JE VOOR ...

2018

Lang bstract kleurrijke schilderij welke handgeschilderd en gesigneerd door de kunstenaar.Een modern mixed media hedendaagse kunstwerk waarbij de fantasie zijn werk doet.

VISIOEN

VISIOEN

2018

Een abstract kleurrijk  schilderij waarin de fantasie  zijn werk doet en aan de verbeelding van de kunstliefhebber is .En handgeschilderd  en gesigneeerd schilderij met gemengde verftechnieken opgzet .Dit kunstwerk heeft  een hedendaagse moderne kunststijl .

WELVAREND

WELVAREND

2018

Abstract schilderij handgeschilderd en gesigneeerd door de kunstenaar.Een modern kleurrijk hedendaags kunstwerk vanuit het gevoel  en vanuit fantasie geschilderd.

WELZIJN

WELZIJN

2018

Expressif abstract schilderij waarin de fantasie zijn werk doet .Een waarneming vanuit je gevoel met als titel welzijn. Het is een modern hedendaags kunstwerk met veel kleurraspecten.

ABSTRACT

ABSTRACT

2017

Abstract schilderij waarin een kleurrijk palet gebruikt is .Dit is een hedendaags modern kunstwerk.

DE OORSPRONG

DE OORSPRONG

2017

Een abstrasct expressiek kleurrijk schilderij welke handgeschilderd en gesigneert door de kunstenaar. Een modern hedendaags kunstwerk waarin de titel  "de oorsprong""weerspiegelt.

OMHELSING 1

OMHELSING 1

2017

Abstract schilderij waarin de fantasie zijn uitwerking heeft. Kleurijk geshilderd in een moderne stijl waarin verschillende technieken hebben plaatsgevonden. Dit schilderij is zonder titel en geinspireert na het zien van een onderwater tV programma over sloten planten en alles wat er leeft

OMHELSING 2

OMHELSING 2

2017

Abstract  kleurrijk schilderderij welke in een hedenaags moderne stijl  qua compositie isopgezet. Een handgeschilderd  kunstwerk dat  gesigneerd is door de kunstenaar..

ONTROERING

ONTROERING

2017

Abstract schilderij geschilderd in een moderne hedendaagse kunst stijl. opgezet in een kleurrijke setting waarin de ontroering weerspiegeld.

SAMEN ALS EEN

SAMEN ALS EEN

2017

Groot abstract schilderij welke in de hedendaagse moderne stijl geschildert is. De abstracte vormen en kleurenpalet is sterk aanwezig op hetkunstwerk. Deze is getitelsdsamen als "samen als  een "

VERBINDING

VERBINDING

2017

Abstract schilderij waarin de vrije expressie present is.Een handgeschilderd kunstwerk welke gesigneerd door Kunstenares Mir.Een hedendaags modern schilderij in felle kleurencompositie opgezet en getiteld  in  "verbinding '.

WERELD VAN ERNERGIE

WERELD VAN ERNERGIE

2017

Abstract expressief kleurrijke schilderij welke de energy en de beweging van de wereld weerspiegelt. Mixed media technieken zijn gebruikt tijdens het realiseren van dit kunstwerk.  

BERICHT VANUIT DE LUCHT

BERICHT VANUIT DE LUCHT

2016

Kleurrijke abstract figuratief schilderij vanuit emotie geschilderd.

LOSLATEN

LOSLATEN

2016

Kleurrijke abstract schilderij vanuit gevoel geschilders.

PLEZIER

PLEZIER

2016

Abstract kleurrijke compositie.

SPRANKELEND

SPRANKELEND

2016

Dit is een sprankelend abstract kleurrijk schilderij waarin de fantasie zijn eigen weg vind .Geschilderd in een moderne kunst stijl.