Vogelserie waar de struisvogels op een grappige kunststijl in beeld zijn gebracht op het doek. Het schilderij is handgeschilderd en gesigneerd . De vrolijke vogels zijn in een figuratieve kleurrijke moderne hedendaagse kunst stijl neergezet.

uit 2014 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

EI IK EN JIJ

EI IK EN JIJ

2019

Struisvogels die grappige vogels met jonkies in dit schilderij geprojecteerd als een grappige familie. De kleintjes komen uit het ei. Een figuratief hedendaags schilderij met een verscheidenheid aan verftechnieken. Schilderij heeft een brede zijkant die meegeschilderd is waardoor het extra aanschaven van een lijst hierbij overbodig is.

STRUISVOGELS

STRUISVOGELS

2018

Deze grappige snoeshanenfamilie met jongen en hun eieren staan in the spotlight op het doek.  Een gezellig sfeervol hedendaags kleurrijk schilderij met struisvogels geschilderd in een verscheidenheid aan verftechnieken. 

FAMILIE SNOESHAAN

FAMILIE SNOESHAAN

2017

Grappige familie struisvogels snoeshanen.Een gezellig vrolijk kleurrijke schilderij waarin de dieren samen zijn met hun jongen.Een handgeschilderd kunstwerk en gesigneeert door de kunstenaar .Welke vervaardigd in een moderne figuratieve hedendaagse kunst stijl.Passend in veel soorten interieur of op kantoor .

EIEREN EN STRUISVOGELS

EIEREN EN STRUISVOGELS

2016

Grappige hoevvelheid struisvogels snoehanen met hun eieren.Dit dierenschilderij is geschilderd in een figuratieve moderne kleurrijke stijl.

GRAPPIGE STRUISVOGELS

GRAPPIGE STRUISVOGELS

2016

Leuke kleurrijke grappige struisvogels oftewel snoezies.

STRUISVOGELS EIEREN EN JONG

STRUISVOGELS EIEREN EN JONG

2016

Groepsportret van struisvogles en jonkies geschilderd in een grappige kleurrijke compositie. Een hedendaags figuratief schilderij waarin de struisvogels goed tot hun uiting komen op het doek. Met daarbij de nieuwsgierige kuikens met hun vrolijke snuitjes die net uit het ei komen kijken .

VROLIJKE SNOESHANEN GROOT

VROLIJKE SNOESHANEN GROOT

2016

Groepsportret van vrolijke kleurrijke struisvogels snoeshanen.Een hedendaags modern kleurrijke schilderij.  

SNOESHANEN

SNOESHANEN

2014

Leuke  grappige groep snoehanen... Verkocht!