Grappige nieuwgierige koeien in warme kleuren . Koeienschilderijen geschilderd in een hedendaagse figuratieve stijl door kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip.

uit 2014 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

KOETJES EN KALFJES

KOETJES EN KALFJES

2018

Mooi  sfeervol koeienschilderij in warm kleurenpalet .Geschilderd in een hedendaagse figuratieve kunststijl. De grappige koeien en kalfjes kijken nieuwsgierig om zich heen .Een leuke aanrader om in  een landelijk interieur toe te voegen als geweldige eye- cather .

ROOD BONTE KOEIEN

ROOD BONTE KOEIEN

2018

Deze rood bonte koeien met hun kalveren samen in de oude koeienstal. Geschilderd in warm kleurenpaet in een hedendaags figuratieve schilderkunst stijl. De  Hollandse koeien kijken je nieuwsgierig aan met hun sprankelende ogen . Een mooie aanvulling in je leef of werk omgeving deze prachtige dieren die warmte en gezelligheid uitstralen in het interieur .

DRIE KOEIEN HOOG

DRIE KOEIEN HOOG

2017

Dit koeienschilderij waarin de drie koeien onder elkaar geschilderd zijn in een figuratieve stijl en warm kleurenpalet.Waarvan de middelste koe  de houtstructuur als achtergrond heeft.

KOE BERTHA EN FAMILIE

KOE BERTHA EN FAMILIE

2017

Leuk sfeervol warme kleuren schilderij van een koeien familie.Een handgeschilderd en gesigneerd  kunstwerk. Gemaakt in een hedendaagse moderne kunst stijl.

KOEIEN MET DE KIPPEN OP STOK

KOEIEN MET DE KIPPEN OP STOK

2017

Gezellig sfeervol schilderij van dieren zoals de koeien samen met de kippen  . De haan houd de wacht over de eitjes in het stro. Een koeienschilderij waarbij de kalfjes nieuwsgierig rondkijken.Geschilderd in een figuratieve stijl met warm kleurenpalet. Een vrolijk dierentafereel.

KOEIEN IN WARME KLEURENPALET

KOEIEN IN WARME KLEURENPALET

2016

Koeien met kalfje  geschilderd in warm kleurenpalet.

KALF EN KOE

KALF EN KOE

2015

Koeien liedevol samen  met hun kalf.

KOEIEN MET KALVEREN

KOEIEN MET KALVEREN

2015

Deze koeien met kalfjes verblijven in hun warme stal.

KOEIEN

KOEIEN

2014

Koeienschilderij waarin de zachte warme kleurencombinatie tot uiting komen.