Grappige sfeervolle kleurrijke hollandse koeien .De koeienschilderijen zijn handgeschilderd en gesigneerd .Geschird in een kleurvol modern hedendaags figuratieve kunststijl.

uit 2016 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

KOEIENSTAL

KOEIENSTAL

2018

Gezellig tafereel van  vrolijke kleurrijke koeien.Een handgeschilderd kunstwerk gesigneerd door de kunstenaar. Een modern kleurrijke hedendaags schilderij vol gezelligheid n sfeer.

IK HOUD VAN KOEIEN

IK HOUD VAN KOEIEN

2017

Grappige kleurrijke vrolijke koeien samen met hun kalf.Waarin de liefde is toegevoegd op het doek.Dit is een schilderij handgeschilderd en gesigneerd door de kunstenaarij..Een koeien kunstwerk gemaakt in een modern hedendaagse kunst stijl.

KOEIENKOPPEN

KOEIENKOPPEN

2017

Dierenschilderij van leuke gezellige sfeervolle  nieuwgierige koeienkoppen.Geschilderd in een modern hedendaags stijl welke passend in interieur of op kantoor.Het kunstwerk is handgeschilderd en gesigneerd door de kunsenaar.

KOEIEN MET KALVEREN

KOEIEN MET KALVEREN

2017

Handgeschilderd koeienschilderij ,gesigneeerd door de kunstenaar. Een sfeervol gezellig vrolijk  kleurrijk hedendaags schilderij gemaakt in een modern  hedendaagse kunst  stijl,waarin de koeien met kaveren centraal staan.

FEESTBEESTEN FEESTJE

FEESTBEESTEN FEESTJE

2016

gezellige vrolijke Feestende kippen en koeien in een kleurrijk geheel.

HOUDEN VAN KOEIEN

HOUDEN VAN KOEIEN

2016

Groepsportret van  kleurrijke koeien.

KALFJES EN KOEIEN

KALFJES EN KOEIEN

2016

Kleurrijke grappige vrolijke koeien en hun kalf.

KLEURRIJK KOEIEN BEELD

KLEURRIJK KOEIEN BEELD

2016

 Kleurrijk handbeschilderd koeienbeeld .

KOEIEN

KOEIEN

2016

Kleurrijke sfeervolle vrolijke grappige  koeien achte het gaas  van het hek in de wei. Hollandse koeien die grazen en staan in het voorjaar en de zomer in het landschap van Holland

KOEIEN MET KALF

KOEIEN MET KALF

2016

Groep koeien met hun kalf in kleurrijke compositie op het schilderij.

KOE MET KALF

KOE MET KALF

2016

Sfeervolle kleurrijke  koeien met hun kalveren uit holland. Dit  figuratieve  dieren koeienschilderij is een  gezellige vrolijke  composotie op kwaliteitskatoen geschilderd. De coposiitie bestaat uit fe koeien met hun kalveren.

KOETJE BOEH !

KOETJE BOEH !

2016

Gezellige vrolijk kleurrijke koeien met kalfjes.