Grappige sfeervolle kleurrijke hollandse vrolijke koeien .De koeienschilderijen zijn handgeschilderd en gesigneerd . Geschilderd in een kleurvol moderne hedendaagse figuratieve kunststijl. Vele kleuren spatten van het schilderij waarin de dieren koeien centraal staan soms afgebeeld samen met hun kalf. Leuke dierenschilderkunst .

uit 2016 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

GRAPPIGE KOE

GRAPPIGE KOE

2019

Koeien met een vrolijke kleurrijke grappige uitstraling.Welke de woon of werkruimte volledig kan vullen en  mede sfeervol verlicht . Een hedendaags schilderij van koeien met kalveren  deze dieren zijn samengevoegd in dit kunstwerk. Geschilderd door kunstenares Mir  in een verscheidenheid van verftechnieken . Het schilderij heeft een brede zijkant welke in de kleur is meegeschilderd en waardoor er geen extra lijst nodig is .

IJSTIJD ZOMER

IJSTIJD ZOMER

2019

Koeien op het doek die heerlijk genieten van een ijsje in de zomer. Buiten in de frisse lucht zitten ze samen met zijn tweetjes  bij de ijscar waar een ijsje een heerlijk verkoeling kan zijn met de  hoge zomerse  temperaturen .  De melk van de koe word gebruikt voor de productie voor ijs en zo is de cirkel weer rond. Het is een hedendaags gesigneerd kunstwerk schilderij van kunstenares Mir mirthe kolkman van der Klip, Geschilderd met een verscheidenheid aan verftechnieken in een figuratieve kunststijl . Grappige kleurrijke  gelukkige vrolijke koeien !

KOEIEN MET KOEBEL

KOEIEN MET KOEBEL

2019

Leuk sfeervol vrolijk tafereel van 3 koeien met koebel . Een hedendaags schilderij met veel kleuren met als basis lichtblauw gemengd als achtergrond. Schilderkunst van deze tijd met veel kleurnuances en waarbij de koeien een bel dragen net als in de bergen in Oostenrijk. Waardoor de uitstraing van het kunstwerk een beetje een vakantiesfeer oproept .De koeien grazen in de wei in het dal in de prachtige natuur en worden sporadisch neer binnen gehaald naar de stal. Hooguit wanneer de winter begint en er geen voedsel zoals gras meer aanwezig is in de wei.. Een gezellig koeienschilderij voor de dierenliefhebber die van koeien houd,net als ik.  

OOSTENRIJKE KOE

OOSTENRIJKE KOE

2019

Leuk sfeervol vrolijk tafereel van 3 koeien met koeienbel .Een hedendaags schilderij met veel kleuren met als basis lichtblauw gemengd als achtergrond.Schilderkunst van deze tijd met veel kleurnuances en waarbij de koeien een bel dragen net als in de bergen in Oostenrijk.Waardoor de uitstraing van het kunstwerk een beetje een vakantiesfeer oproept .De koeien grazen in de wei in het dal in de prachtige natuur en worden sporadisch neer binnen gehaald naar de stal.Hooguit wanneer de winter begint en er geen voedsel zoals gras meer aanwezig is in de wei..Een gezellig koeienschilderij voor de dierenliefhebber die van koeien houd,net als ik.

STIER

STIER

2019

Stier op schilderij. Welke geschilderd in een verscheidenheid qua verftechnieken in een hedendaagse schilderkunst stijl.  Een combinatie van actract en figuratief . Keurrijk expressieve kunst.waarin de stier de hoofdrol vertolkt. Prachtig groot doek met de afmeting 150 cm  breed en 100 cm  hoog. Het schilderij heeft een brede zijkant   van 4 cm ( Welke is meegeschilderd )waardoor een extra lijst overbodig is .    

BIJ DE PINKEN

BIJ DE PINKEN

2018

Schilderij van koeien getiteld ; " Bij de pinken  " Deze nieuwsgierige koeien met de pinken en hun kalveren kijken je aandoenlijk aan. Een hedendaags figuratief  dierenschilderij waarin de koe centraal staat .Geschilderd in een kleurrijk taferreel welke in het dagelijks leven te aanschouwen is op de boederijen  en landerijen in Nederland. Mooi koeienschilderij als aanvulling in je huiselijke leefomgeving . Vervaardigd door Kunstenares Mir mirthe Kolkman van der Klip .

BIJ DE PINKEN ZIJN

BIJ DE PINKEN ZIJN

2018

Gezellig schilderij met vrolijk kleurenpalet waarin deze koeien en kalveren zijn geschilderd. Een mooi sfeervol hedendaags  tafereel .van deze dieren die flink nieuwsgierig en bij de pinken zijn. Mooi kunstwerk alj je van deze dieren houd en ze komen dan vast heel mooi uit als prachtige blikvanger in je homestyling . Geschilderd door Kunstenares Mir M.Kolkman van der Klip.

DIERENSCHILDERIJ

DIERENSCHILDERIJ

2018

|Gezellig sfeervol schilderij waarin de dieren ,een  lachend paard ,de koe , em de alpaca centraal staan. Dit kunstwerk is handgeschilderd en gesigneert door de kunstenaar.Ee combinatie van abstract en figuratieve kunst in een moderne stijl. Een kleurrijk en vrolijk dierenschilderij voor de kunstliefhebber.Mooie als blijkvanger binnenshuis of als vrolijke toevoeging op de werkvloer.

KOEIENSTAL

KOEIENSTAL

2018

Gezellig tafereel van  vrolijke kleurrijke koeien.Een handgeschilderd kunstwerk gesigneerd door de kunstenaar. Een modern kleurrijke hedendaags schilderij vol gezelligheid n sfeer.

KOETJES EN KALFJES

KOETJES EN KALFJES

2018

Gezellig koeien die kwebbelen over  "koetjes en kalfjes " Een hedendaags kleurrijk modern schilderij welke geschilderd in een figuratieve stijl van schilderkunst . De koeien  met kalveren samen op een kunstwerk waarin de vrolijkheid de juiste sfeer weergeeft .Een mooi kunstwerk die een vleugje vrolijkheid in de werk of leefomgeving kan toevoegen. Gemaakt door kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip .

TORO STIER

TORO STIER

2018

Expressieve abstracte schilderkunst met veel kleuren en mixed media.Een hedendaags schilderij waarin de stier de hoofdrol vertolkt . Een groot doek met linnen als doekmateriaal op een aluminium frame ECHTE eye- cather deze vol kleur geschilderde deze  Torro Bull  Geschilderd door Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip

IK HOUD VAN KOEIEN

IK HOUD VAN KOEIEN

2017

Grappige kleurrijke vrolijke koeien samen met hun kalf.Waarin de liefde is toegevoegd op het doek.Dit is een schilderij handgeschilderd en gesigneerd door de kunstenaarij..Een koeien kunstwerk gemaakt in een modern hedendaagse kunst stijl.

KOE en KIP

KOE en KIP

2017

De koeien samen met de kippen in een kleurrijke schilderij. de dieren met hun vrolijke gezellige snoetjes staan centraal in dit  handgeschilderd en gesineeert kunstwerk. Geschilderd op kwaliteiteskatoendoek met brede zijkanten die ook beschilderd zijn wat een extra inlijsting overbodig maakt. Een modern hedendaags vrolijk dierenschilderij met als kunstenares Mir Mirthe Kolkman als schilderes.

KOEIEN MET KALVEREN

KOEIEN MET KALVEREN

2017

Handgeschilderd koeienschilderij ,gesigneeerd door de kunstenaar. Een sfeervol gezellig vrolijk  kleurrijk hedendaags schilderij gemaakt in een modern  hedendaagse kunst  stijl,waarin de koeien met kaveren centraal staan.

FEESTBEESTEN FEESTJE

FEESTBEESTEN FEESTJE

2016

Schilderij van een groep feestende  vrolijke dieren zoasl koeien met kippen in feeststemming. Gezellig sfeervol hedendaags kunstwerk welke in een figuratieve kunststijl vervaardigd door Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip .

HOUDEN VAN KOEIEN

HOUDEN VAN KOEIEN

2016

Groepsportret van  kleurrijke koeien.

KALFJES EN KOEIEN

KALFJES EN KOEIEN

2016

Grappige kleurrijke koeien  groepsportret samen met hun kalf . Een hedendaags kunstwerk dierenschilderij welke vervaardigd door Kunstenares mir mirthe Kolkman van der Klip in een figuratieve kunststijl .Mooie aanvulling in je woon of leefomgeving .

KLEURRIJK KOEIEN BEELD

KLEURRIJK KOEIEN BEELD

2016

 Kleurrijk handbeschilderd koeienbeeld .

KOE MET KALF

KOE MET KALF

2016

Sfeervolle kleurrijke  koeien met hun kalveren uit holland. Dit  figuratieve  dieren koeienschilderij is een  gezellige vrolijke  composotie op kwaliteitskatoen geschilderd. De coposiitie bestaat uit fe koeien met hun kalveren.

KOETJE BOEH !

KOETJE BOEH !

2016

Gezellige vrolijk kleurrijke koeien met kalfjes.