Grappige sfeervolle kleurrijke hollandse vrolijke koeien .De koeienschilderijen zijn handgeschilderd en gesigneerd . Geschilderd in een kleurvol moderne hedendaagse figuratieve kunststijl. Vele kleuren spatten van het schilderij waarin de dieren koeien centraal staan soms samen met hun kalf.

uit 2016 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

DIERENSCHILDERIJ

DIERENSCHILDERIJ

2018

|DGezellig sfeervol schilderij waarin de dieren ,een  lachend paard ,de koe , em de alpaca centraal staan. Dit kunstwerk is handgeschilderd en gesigneert door de kunstenaar.Ee combinatie van abstract en figuratieve kunst in een moderne stijl. Een kleurrijk en vrolijk dierenschilderij voor de kunstliefhebber.Mooie als blijkvanger binnenshuis of als vrolijke toevoeging op de werkvloer.

KOEIENSTAL

KOEIENSTAL

2018

Gezellig tafereel van  vrolijke kleurrijke koeien.Een handgeschilderd kunstwerk gesigneerd door de kunstenaar. Een modern kleurrijke hedendaags schilderij vol gezelligheid n sfeer.

IK HOUD VAN KOEIEN

IK HOUD VAN KOEIEN

2017

Grappige kleurrijke vrolijke koeien samen met hun kalf.Waarin de liefde is toegevoegd op het doek.Dit is een schilderij handgeschilderd en gesigneerd door de kunstenaarij..Een koeien kunstwerk gemaakt in een modern hedendaagse kunst stijl.

KOE en KIP

KOE en KIP

2017

De koeien samen met de kippen in een kleurrijke schilderij. de dieren met hun vrolijke gezellige snoetjes staan centraal in dit  handgeschilderd en gesineeert kunstwerk. Geschilderd op kwaliteiteskatoendoek met brede zijkanten die ook beschilderd zijn wat een extra inlijsting overbodig maakt. Een modern hedendaags vrolijk dierenschilderij met als kunstenares Mir Mirthe Kolkman als schilderes.

KOEIENKOPPEN

KOEIENKOPPEN

2017

Dierenschilderij van leuke gezellige sfeervolle  nieuwgierige koeienkoppen.Geschilderd in een modern hedendaags stijl welke passend in interieur of op kantoor.Het kunstwerk is handgeschilderd en gesigneerd door de kunsenaar.

KOEIEN MET KALVEREN

KOEIEN MET KALVEREN

2017

Handgeschilderd koeienschilderij ,gesigneeerd door de kunstenaar. Een sfeervol gezellig vrolijk  kleurrijk hedendaags schilderij gemaakt in een modern  hedendaagse kunst  stijl,waarin de koeien met kaveren centraal staan.

Vrolijke koe met kalf

Vrolijke koe met kalf

2017

Vrolijke koeien met hun kalveren geschilderd in felle kleurenpalet. Een hedendaags figuratief schilderij waarin de dieren centraal staan. Een gezellig sfeervol kunstwerk leuk voor thuis of op de werkplek .En wie weet  passend in u eigen interieur ?    

FEESTBEESTEN FEESTJE

FEESTBEESTEN FEESTJE

2016

gezellige vrolijke Feestende kippen en koeien in een kleurrijk geheel.

HOUDEN VAN KOEIEN

HOUDEN VAN KOEIEN

2016

Groepsportret van  kleurrijke koeien.

KALFJES EN KOEIEN

KALFJES EN KOEIEN

2016

Kleurrijke grappige vrolijke koeien en hun kalf.

KLEURRIJK KOEIEN BEELD

KLEURRIJK KOEIEN BEELD

2016

 Kleurrijk handbeschilderd koeienbeeld .

KOEIEN MET KALF

KOEIEN MET KALF

2016

Groep koeien met hun kalf in kleurrijke compositie op het schilderij.

KOE MET KALF

KOE MET KALF

2016

Sfeervolle kleurrijke  koeien met hun kalveren uit holland. Dit  figuratieve  dieren koeienschilderij is een  gezellige vrolijke  composotie op kwaliteitskatoen geschilderd. De coposiitie bestaat uit fe koeien met hun kalveren.

KOETJE BOEH !

KOETJE BOEH !

2016

Gezellige vrolijk kleurrijke koeien met kalfjes.