Grappige sfeervolle kleurrijke hollandse vrolijke koeien .De koeienschilderijen zijn handgeschilderd en gesigneerd . Geschilderd in een kleurvol moderne hedendaagse figuratieve kunststijl. Vele kleuren spatten van het schilderij waarin de dieren koeien centraal staan soms afgebeeld samen met hun kalf. Leuke dierenschilderkunst .

uit 2016 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

AAIBARE KOE EN KALF

AAIBARE KOE EN KALF

2019

Mooie kleurrijke schilderkunst waarin de koe met haar kalf geportreteerd is in een gezellige vrolijke sfeer . De koe het herkenbare dier van Nederland en te aanschouwen in het mooie vlakke landschap. Altijd erg nieuwsgierig van aard en prachtig om te zien .Een hedendaags  figuratief schilderij .

AAN HET STRAND ......KOETJES .

AAN HET STRAND ......KOETJES .

2019

Deze twee koeien gaan naar het strand. Lekker in de zon onder de parasol zittend in het warme zand . Spelend met de beelblaas en lekker genieten van een ijsje. Een kleurrijk hedendaags  figuratief schilderij waarin de dieren in de spotlight zitten. Grappige koeien in hun zwemoutfit. Met de koelbox voor alle verfrissingen paraat.

EEN GEZELLIGE KOEIENFAMILIE

EEN GEZELLIGE KOEIENFAMILIE

2019

Een gezellige boel deze koeienfamilie , de koeien met hun kalf. Kleurrijk hedendaags schilderij geschilderd in een figuratieve stijl . Gezellig en sfeervol kunstwerk .Orgineel en handgeschilderd door kunstenares Mir . Een echte blikvanger met veel vrolijkheid en blijdschap .

FAMILIE KOE

FAMILIE KOE

2019

Gezellige blije koeien met kalveren op het doek .Een hedendaags figuratief schilderij met veel kleur .

KOEIENSCHILDERIJ

KOEIENSCHILDERIJ

2019

Hedendaags schilderij met koeien en kalfjes in een lichte kleurenpalet geschilderd.Een vrolike noot in u interieur.

NIEUWSGIERIGE KOE MET KALF

NIEUWSGIERIGE KOE MET KALF

2019

Nieuwsgierige koeien met hun kalveren. Een sfeervol kleurrijk schilderij met deze prachtige gezellige dieren welke je vrolijk aankijken en een stukje blijdschap overbrengen. Een figuratief hedendaags stijl van schilderskunst .

SCHOTSE HOOGLANDER KLEURRIJK

SCHOTSE HOOGLANDER KLEURRIJK

2019

Groot werk met een prachtige kleurrijke hooglander .Een hedendaagse dierenschilderij waarin De Schotse Hooglander koe centraal staat. Het kunstwerk heeft een breed frame en is geschilderd op linnen Expressief met figuraieve en abstracte verftechnieken welke in dit schilderij zijn toegepast door Kunstenares Mir M.Kolkman van der Klip

VAKANTIEGEVOEL

VAKANTIEGEVOEL

2019

Twee koeien  aan het  pootje baden in hun badpak aan zee. Een echt vakantiegevoel in de zon .Waterpret met de vishnegel en de emmers en de strandbal .Genieten van het buitenleven . En zelfs nog wat visjes gevangen ..... Een kleurrijke grappige hedendaags schilderij waarin de dieren  de koeien de hoofdrol vertolken .

BELLEBLAZENDE KOEIEN

BELLEBLAZENDE KOEIEN

2018

Deze twee koeien gezellig zittend buiten in de frisse lucht . Genieten van het plezier wat ze beleven aan het belleblazen samen. Ze hebben wat lekkers bij zich om van te smullen en genieten van de dag. Een hedendaags figuratief schilderij waarin de koeien in het centrum van de belangstelling staan. Vrolijk en sfeervol en inmiddels al aan de muur hangend  op een mooie plek bij een klant thuis .    

BOURGONDISCHE KOE

BOURGONDISCHE KOE

2018

Twee grappige kleurrijke koeien aan de picknick. Lekker bourgondisch smullen en genieten. Het is een hedendaags figuratief schilderij waarin de koe het  centrale onderwerp is en in het middelpunt staat .

KOEIEN & SCOOTERS

KOEIEN & SCOOTERS

2017

Grappige koeien op retro scooters . Een kleurrijk schilderij waarin de vrolijke sfeer van het touren te zien is. Figuratieve hedendaagse schilderkunst .

PICKNICK KOEIEN

PICKNICK KOEIEN

2017

Twee koeien buiten aan de picknick .Genieten en smullen van al het lekkers in de mand. Zittend in de frisse buitenlucht in het zonnetje. Het is een figuratief dierenschilderij waarin de koeien de hoodfrol hebben en in the spotlight zitten.  

VIER KOEIEN OP EEN RIJ

VIER KOEIEN OP EEN RIJ

2017

Vier kleurrijke  koeien op een rij .Een hedendaags figuratief schilderij .

GRAPPIGE KOE

GRAPPIGE KOE

2019

Koeien met een vrolijke kleurrijke grappige uitstraling.Welke de woon of werkruimte volledig kan vullen en  mede sfeervol verlicht . Een hedendaags schilderij van koeien met kalveren  deze dieren zijn samengevoegd in dit kunstwerk. Geschilderd door kunstenares Mir  in een verscheidenheid van verftechnieken . Het schilderij heeft een brede zijkant welke in de kleur is meegeschilderd en waardoor er geen extra lijst nodig is .

KAMPEREN & KOE

KAMPEREN & KOE

2019

Koeien samen kamperen in de tent .Heerlijk slapen in de frisse buitenlucht Waar het wasje heerlijk  hangt te drogen opeen zonnige dag. Waar de bloemen en de bijtjes aanwezig zijn en je van de rust in de natuur kunst genieten zoals deze twee. Ze zijn er lekker even tussenuit ,genieten van het lekkere eten . Een gezellig kleurrijk gemoedelijk schilderij van deze prachtige dieren  die uit ons Hollandse landschap niet weg te denken zijn  Het is een hedendaagse figuratief schilderij waarin de koe de hoofdrol vertolkt .

STAPELEN

STAPELEN

2019

Drie kleurrijke grappige vrolijke koeien  met koebel boven elkaar gestapeld . Een mooi hedendaags  figuratief schilderij welke prachtig  kan hangen in een hoge nis of op een smalle muur en daarbij de  sfeer in de ruimte kan vergroten. Op het doek zijn verschillende verftechnieken toegepast .

ONTBIJTJE IN DE BUITENLUCHT

ONTBIJTJE IN DE BUITENLUCHT

2019

Deze twee koeien lekker buiten eten in de frisse lucht .Sfeervol met een campingtafeltje zittend op een baal stro. Genieten ze samen van de natuur "de bloemen en de bijtjes  "om hun heen . Het is een mooie zomderse zonnige dag... Dit is een figuratief kleurrijke schilderij met een verscheidenheid aan verftechnieken  en gemoedelijke sfeer.

WIE LUST ER EEN IJSJE ?

WIE LUST ER EEN IJSJE ?

2019

Koeien op het doek die heerlijk genieten van een ijsje in de zomer. Buiten in de frisse lucht zitten ze samen met zijn tweetjes  bij de ijscar waar een ijsje een heerlijk verkoeling kan zijn met de  hoge zomerse  temperaturen .  De melk van de koe word gebruikt voor de productie voor ijs en zo is de cirkel weer rond. Het is een hedendaags gesigneerd kunstwerk schilderij van kunstenares Mir mirthe kolkman van der Klip, Geschilderd met een verscheidenheid aan verftechnieken in een figuratieve kunststijl . Grappige kleurrijke  gelukkige vrolijke koeien !

OOSTENRIJKE KOE

OOSTENRIJKE KOE

2019

Leuk sfeervol vrolijk tafereel van 3 koeien met koeienbel .Een hedendaags schilderij met veel kleuren met als basis lichtblauw gemengd als achtergrond.Schilderkunst van deze tijd met veel kleurnuances en waarbij de koeien een bel dragen net als in de bergen in Oostenrijk.Waardoor de uitstraing van het kunstwerk een beetje een vakantiesfeer oproept .De koeien grazen in de wei in het dal in de prachtige natuur en worden sporadisch neer binnen gehaald naar de stal.Hooguit wanneer de winter begint en er geen voedsel zoals gras meer aanwezig is in de wei..Een gezellig koeienschilderij voor de dierenliefhebber die van koeien houd,net als ik.

BIJ DE PINKEN

BIJ DE PINKEN

2018

Schilderij van koeien getiteld ; " Bij de pinken  " Deze nieuwsgierige koeien met de pinken en hun kalveren kijken je aandoenlijk aan. Een hedendaags figuratief  dierenschilderij waarin de koe centraal staat .Geschilderd in een kleurrijk taferreel welke in het dagelijks leven te aanschouwen is op de boederijen  en landerijen in Nederland. Mooi koeienschilderij als aanvulling in je huiselijke leefomgeving . Vervaardigd door Kunstenares Mir mirthe Kolkman van der Klip .

BIJ DE PINKEN ZIJN

BIJ DE PINKEN ZIJN

2018

Gezellig schilderij met vrolijk kleurenpalet waarin deze koeien en kalveren zijn geschilderd. Een mooi sfeervol hedendaags  tafereel .van deze dieren die flink nieuwsgierig en bij de pinken zijn. Mooi kunstwerk alj je van deze dieren houd en ze komen dan vast heel mooi uit als prachtige blikvanger in je homestyling . Geschilderd door Kunstenares Mir M.Kolkman van der Klip.

TORO STIER

TORO STIER

2018

Expressieve abstracte schilderkunst met veel kleuren en mixed media.Een hedendaags schilderij waarin de stier de hoofdrol vertolkt . Een groot doek met linnen als doekmateriaal op een aluminium frame ECHTE eye- cather deze vol kleur geschilderde deze  Torro Bull  Geschilderd door Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip

KOETJES EN KALFJES

KOETJES EN KALFJES

2018

Gezellig koeien die kwebbelen over  "koetjes en kalfjes " Een hedendaags kleurrijk modern schilderij welke geschilderd in een figuratieve stijl van schilderkunst . De koeien  met kalveren samen op een kunstwerk waarin de vrolijkheid de juiste sfeer weergeeft .Een mooi kunstwerk die een vleugje vrolijkheid in de werk of leefomgeving kan toevoegen. Gemaakt door kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip .

KLEURRIJK KOEIEN BEELD

KLEURRIJK KOEIEN BEELD

2016

Koeienbeeld beschilderd door de kunstenares Mir  in haar herkenbare kleurrijke figuratieve veezijdige schilderkunst in opdracht te laten maken . Mooie grote blikvanger  zowel voor buiten  als in een ruimte binnen . Prachtigin een entree ruimte .

KALFJES EN KOEIEN

KALFJES EN KOEIEN

2016

Grappige kleurrijke koeien  groepsportret samen met hun kalf . Een hedendaags kunstwerk dierenschilderij welke vervaardigd door Kunstenares mir mirthe Kolkman van der Klip in een figuratieve kunststijl .Mooie aanvulling in je woon of leefomgeving .