Grachten met grachtenhuisjes welke we kunnen vinden onder andere in Mokkum Amsterdam Noord -Holland in de de oerhollandse sfeer.Schilderij stadgezicht welke is geschilderd in een abstracte figuratieve moderne stijl en waarbij verschillende kleurencombinaties zijn toegepast.

uit 2016 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

GRACHTENGORDEL LANG ORANJE

GRACHTENGORDEL LANG ORANJE

2018

Lang  stadgezicht,handgeschilderd en gesigneerd door de kunstenaar.Een sfeervol hedendaags modern schilderij waarin de hollandse sfeer tot zijn recht komt.Speels vrolijk  kleurrijk en gezellig.

GACHTENGORDEL BLAUW LANG

GACHTENGORDEL BLAUW LANG

2017

Deze grachtengordel met haar grachtenhuisjes grachtenpandjes is geschilderd in de oerhollandse sfeer welke je herkent in de verschillende steden van nederland onder andere Alkmaar , Amsterdam ,Mokkun,  de streek Noord-Holland.Waarin de  typische oerhollandse sfeer terug te vinden is in dit schilderij.Het stadsgezicht is  handgeschilderd en in  een figuratieve abstracte  moderne stijl geschilderd is en waarbij verschillende kleurencombinaties zijn toegepast door Mirthe Kolkman Kunstenares Mir.

GRACHTENGORDEL BIJ NACHT

GRACHTENGORDEL BIJ NACHT

2017

Dit stadsgezicht waarin de grachtenhuisjes en de grachten zo typisch hollands zijn neergezet. Die gelukkig  nog steeds  te bewonderen en te zien zijn in plaatsen zoals onder bijvoorbeeld Alkmaar Amsterdam , en de streken Noord-Holland Mokkum. En waar je volop kunst genieten van de oerhollandse sfeer .Dit  handgeschilderd schilderij is in een abstracte figuratieve moderne stijl geschilderd waarin verschillende kleurencombinaties  zijn toegepast  met de signering van Kunstenares Mir Mirthe Kolkman

GRACHT EN HERENHUIZEN

GRACHT EN HERENHUIZEN

2017

Sfeervol stadsgezicht waarin de hollandse sfeer van grachten en herenhuizen weerspiegelen.Een handgeschilderd schilderij welke gesigneeert dooe de kunstenaar. Dit kunstwerk is geschilderd n een modern kleurrijke hedendaagse  kunststijl. Op dit moment is dit schilderij gereserveeerd !

GRACHTENHUIZEN

GRACHTENHUIZEN

2017

Sfeervol gezellig vrolijke grachtenpanden uit holland.Dit is een handgeschilderd en gesigneerd schilderij stadsgezicht ,welke in een hedendaagse moderne stijl geschilderd is.En waarin de typisch hollandse sfeer en kenmerken te vinden zijn in dit  kleurrijke kunstwerk.

GRACHTENPANDEN

GRACHTENPANDEN

2017

Dit stadsgezicht waarin de herkenbare oerhollandse grachten en haar grachtenhuisjes te zien zijn.Deze zijn te vinden in onder andere Mokkum Noor Holland Amsterdam Alkmaar. in dit schilderij zijn ze op een abstracte figuratieve moderne stijl opgezet .Handgeschilderd en in verschillende kleurencombinaties geschilderd.

GRACHTENPANDEN HERENHUIZEN

GRACHTENPANDEN HERENHUIZEN

2017

Leuk sfeervol gezellig kleurrijk schilderij stadsgezicht welke de herenhuizen en grachen met grachtenpanden reflecteerd op het doek. Een hedendaags modern figuratief kunstwerk welke een leuke mooie toevoeging kan zijn in interieur of op kantoor.Handgeschilderd en gesigneerd door de kunstenares Mir.

GRACHTENPANDJES BLAUW

GRACHTENPANDJES BLAUW

2017

Gezellig vrolijk stadsschilderij waarin  degezellige oerhollandse sfeer  van de kleurrijke grachtenpanden en grachten samenkomen in dit scilderij.. Een grachtengordel in kleurrijke moderne stijl  welke handgeschilderd is door kunstenares Mir /Mirthe Kolkman..

HOLLANDSE GRACHTEN

HOLLANDSE GRACHTEN

2017

Leuk gezellig kleurrijke vrolijk  stadsgezicht  met een  deoerhollandse sfeer welke je kunt aanschouwen in dit schilderij . Waarin de grachten en de grachtenpanden zijn opgezet en  handgeschilderd in een fel kleurenpalet. En waarbij de hollandse kenmerken te zien zijn.

HOLLANDSE HUISJES

HOLLANDSE HUISJES

2017

Leuke sfeervolle vrolijke hollandse huisjes  weliswaar kleurrijke grachtenpandjes met de  oerhollandse uitstraling.Geschilderd in een figuratieve moderne stijl vormgeving. Noord holland, Mokkum en onder andere de hoofstad Amsterdam zijn  gesierd met deze oude grachtengordel ,gract,en grachtenpanden.    

OERHOLLANDS

OERHOLLANDS

2017

Leuke sfeervolle gezellige vrolijke grachtenhuisjes  grachtengordel geschilderd in een modern hedendaagse kunsstijl. Een stadsgezicht  waarin de oerhollandse sfeer aanwezig is. Dit schilderij is handgeschilderd en gesigneerd door Mir

OERHOLLANDS

OERHOLLANDS

2017

Leuk sfeervol gezellig vrolijk schilderij waarin de typisch hollandse sfeer tot zijn recht komt in veel kleur.Een handgeschilderd hedendaags kunstwerk welke gesigneeert door de kunstenaar.Dit schilderij weerspiegelt de hollandse grachtenpanden en de grachten met haar herenhuizen .

GRACHTENHUISJES AQUA

GRACHTENHUISJES AQUA

2016

Dit stadsgezicht waarin de grachtenhuisjes en de grachten zo typisch hollands zijn neergezet. Die gelukkig  nog steeds  te bewonderen en te zien zijn in plaatsen zoals onder bijvoorbeeld Alkmaar Amsterdam , en de streken Noord-Holland Mokkum. En waar je volop kunst genieten van de oerhollandse sfeer .Dit  handgeschilderd schilderij is in een abstracte figuratieve moderne stijl geschilderd waarin verschillende kleurencombinaties  zijn toegepast  met de signering van Kunstenares Mir Mirthe Kolkman.

GRACHTENPANDJES IN DE NACHT

GRACHTENPANDJES IN DE NACHT

2016

Dit stadsgezicht waarin de grachtenhuisjes en de grachten zo typisch Hollands zijn neergezet. Die gelukkig  nog steeds  te bewonderen en te zien zijn in plaatsen zoals onder bijvoorbeeld Alkmaar Amsterdam , en de streken Noord-Holland Mokkum. En waar je volop kunst genieten van de Oerhollandse sfeer .Dit  handgeschilderd schilderij is in een abstracte figuratieve moderne stijl geschilderd waarin verschillende kleurencombinaties  zijn toegepast  met de signering van Kunstenares Mir Mirthe Kolkman