Galerie

Stadsschilderij waarin de skyline van de stad is handgeschilderd en gesigneert . Dit kunstwerk is gemaakt in een figuratieve kleurrijke modern hedendaagse kunststijl.

uit 2014 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

KLEURRIJK STADSGEZICHT

KLEURRIJK STADSGEZICHT

2021

Een kleurrijke stad geprojecteerd op het canvasschildersdoek.Een hedendaags stadsgezicht skyline met een abstracte deels figuratieve uitstraling.

SKYLINE CITY

SKYLINE CITY

2021

Groot schilderij skyline met gebouwen van een stad.Intense klerpalet in dit abstract figuratief hedendaags kunstwerk. De silhouetten van de gebouwen kantoren zijn in dit stadsgezicht herkenbaar aanwezig .

SKYLINE BLUE GOLD

SKYLINE BLUE GOLD

2021

Dit is een skyline met veel blauwe accenten gecombineerd met wat  grijs en wit zwart.Toegevoegd een vleugje goudkleur hier en daar.Een mixed media kunstwerk waarin de stad schiittert op het doek .Een hedendaags figuratief stadsgezicht.

NEW YORK  TIMES SQUARE

NEW YORK TIMES SQUARE

2021

De bedrijvigheid van New York times square is neergezet op dit abstract figuratief schilderij .Een hedendaags kunstwerk met veel kleur en vormgevingen en activiteit .Het is een linnen doek op een aluminium frame .

STADSGEZICHT

STADSGEZICHT

2021

Deze hedendaagse kleurrijke stad weerspiegeld op het doek.Een mixed media qua verftechnieken zijn in dit kleurrijke  abstract figuratief schilderij uitgewerkt . Een stadsgezicht met relief structuur waarin de gebouwen herkenbaar aanwezig zijn.

CITYVIEUW COLOR BLUE

CITYVIEUW COLOR BLUE

2020

Figuratief abstract kleurrijk stadsgezicht .Een skyline van wolkenkrabbers kantoren en hoge gebouwen van een kleurrijke stad .Een hedendaags schilderij .

SKYLINE COLORFUL

SKYLINE COLORFUL

2020

Een kleurrijke skyline van een stad .Abstracte streken gecombineerd met een figuratieve uitstraling  weerspiegelt dit stadsgezicht .

CITYVIEUW SKYLINE

CITYVIEUW SKYLINE

2020

Hedendaags abstractekunst.Een kleurrijke compositie van een stadsgezicht skyline .

Kleurrijk stadgezicht

Kleurrijk stadgezicht

2019

Skyline zeer kleurrijk met grote gebouwen en wolkenkraabers .Een hedendaags stadsgezicht geschilderd in een mixed media stijl met extra structuren die toegepast zijn in dit figuratief schilderij .Een kunstwerk met een verschiedenheid aan verftechnieken die erin aanwezig zijn.

SKYLINE LIGHT MANHATTEN

SKYLINE LIGHT MANHATTEN

2018

Mooi expressief abstract stadsgezicht .Een schilderij met een stadse sfeer geschilderd in een kleurrijk kleurenpalet.Hedendaagse kunstmet veel gebouwen .Wellicht passend bij u thuis of op kantoor.Het schilderij is geschilderd op een aluminium frame.  

SKYLINE ROTTERDAM

SKYLINE ROTTERDAM

2020

De herkenbare elementen van de stad Rotterdam zijn terug te zien in deze skyline .Kleurrijk hedendaags schilderij stadsgezicht waarin de groene kleur als basis aanwezig is in dit kunstwerk.

STADSGEZICHT S'NACHTS

STADSGEZICHT S'NACHTS

2014

 Kleurrijk stadgezicht bij nacht...met flats en gebouwen..Mooi schilderij  kopen voor thuis of voor op u  kantoor ?