Stadsschilderij waarin de skyline van de stad is handgeschilderd en gesigneert . Dit kunstwerk is gemaakt in een figuratieve kleurrijke modern hedendaagse kunststijl.

uit 2014 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

SKYLINE COLOR

SKYLINE COLOR

2020

Keurrijke skyline stadsgezicht .Een abstract hedendaags schilderij  /kunstwerk.

CITYVIEUW SKYLINE

CITYVIEUW SKYLINE

2020

Hedendaags abstractekunst.Een kleurrijke compositie van een stadsgezicht skyline .

COLORFUL CITYSCAPE /SKYLINE

COLORFUL CITYSCAPE /SKYLINE

2020

Abstract deels figuratief schilderij waarin de verbeelding van een skyline stad weerspiegelt. Uitgewerkt met dikke lagen  kleurrijke verf .Een hedendaags  stadsgezicht , expressief kunstwerk..

SKYLINE LIGHT MANHATTEN

SKYLINE LIGHT MANHATTEN

2018

Mooi expressief abstract stadsgezicht .Een schilderij met een stadse sfeer geschilderd in een kleurrijk kleurenpalet.Hedendaagse kunstmet veel gebouwen .Wellicht passend bij u thuis of op kantoor.Het schilderij is geschilderd op een aluminium frame.  

Kleurrijk stadgezicht

Kleurrijk stadgezicht

2019

Skyline zeer kleurrijk met grote gebouwen en wolkenkraabers .Een hedendaags stadsgezicht geschilderd in een mixed media stijl met extra structuren die toegepast zijn in dit figuratief schilderij .Een kunstwerk met een verschiedenheid aan verftechnieken die erin aanwezig zijn.

SKYLINE ROTTERDAM

SKYLINE ROTTERDAM

2020

De herkenbare elementen van de stad Rotterdam zijn terug te zien in deze skyline .Kleurrijk hedendaags schilderij stadsgezicht waarin de groene kleur als basis aanwezig is in dit kunstwerk.

De Oude stad

De Oude stad

2019

In groene kleurnuances geschilderd dit hedendaags  abstract schilderij ,Waarin de contouren de ouse stad symboliseren.

STADSGEZICHT S'NACHTS

STADSGEZICHT S'NACHTS

2014

 Kleurrijk stadgezicht bij nacht...met flats en gebouwen..Mooi schilderij  kopen voor thuis of voor op u  kantoor ?   

Den Haag

Den Haag

2019

Kleurrijke impressie van een vrolijke compositie van de stad Den Haag. De vijver met "Het Torentje "En op de voorgrond de sfeer van "Het Kuhrhaus "aan het strand.. Het kenmerk van Den Haag de geluksbrenger  als symbool uit vroegere tijden 'de Ooievaar " welke ook het wapen van deze stad staat . Een sfeervol stadsgezicht in een Haagse sfeer. Hedendaags  figuratief  fantasie schilderij waarin de kenmerken van deze stad geschilderd zijn. 

ROTTERDAM CITY

ROTTERDAM CITY

2017

Dit stadsgezicht van Rotterdam met de euromast en de scheepvaart is geschilderd in een moderne figuratieve abstecte stijl.Waarin de sfeer en kleuren in dit schilderij / skyline mengen met elkaar.

SKYLINE ROTTERDAM GROEN

SKYLINE ROTTERDAM GROEN

2017

Deze kleurrijke Rotterdamse skyline  waarbij de herkenbare elementen van Rotterdam geschilderd zijn .Een stadsgezicht van de havennstad van Nederland.