Galerie

Steden stadsgezichten zoals Den Haag ,Rotterdam . Skylines internationaal herkenbaar in dit thema uitgewerkt op het schilderij .In een kleurrijke figuratieve en abstracte schilderstijl. Met veel expressie en kleur .

uit 2014 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

CITYVIEW ABSTRACT COLOR

CITYVIEW ABSTRACT COLOR

2021

Skyline cityvieuw met veel kleur en structuur .Een hedendaags schilderij van een kleurrijke stad .Geschilderd met veel toegepaste verftechnieken een combinatie van figuratief met abstract.

SKYLINE MOUNTAIN

SKYLINE MOUNTAIN

2021

Abstract figuratieve skyline .Een hedendaags schilderij kleurrijk stadgezicht .

SPARKLING SKYLINE/CITY

SPARKLING SKYLINE/CITY

2021

Hedendaags abstract expressionistich schilderij.Een kleurrijke skyline stadsgezicht met vele toegepaste verscheidenheid aan verftechnieken ,

KLEURRIJK STADSGEZICHT

KLEURRIJK STADSGEZICHT

2021

Een kleurrijke stad geprojecteerd op het canvasschildersdoek.Een hedendaags stadsgezicht skyline met een abstracte deels figuratieve uitstraling.

SKYLINE CITY

SKYLINE CITY

2021

Groot schilderij skyline met gebouwen van een stad.Intense klerpalet in dit abstract figuratief hedendaags kunstwerk. De silhouetten van de gebouwen kantoren zijn in dit stadsgezicht herkenbaar aanwezig .

SKYLINE BLUE GOLD

SKYLINE BLUE GOLD

2021

Dit is een skyline met veel blauwe accenten gecombineerd met wat  grijs en wit zwart.Toegevoegd een vleugje goudkleur hier en daar.Een mixed media kunstwerk waarin de stad schiittert op het doek .Een hedendaags figuratief stadsgezicht.

SKYLINE COLORFUL

SKYLINE COLORFUL

2020

Een kleurrijke skyline van een stad .Abstracte streken gecombineerd met een figuratieve uitstraling  weerspiegelt dit stadsgezicht .

STADSGEZICHT S'NACHTS

STADSGEZICHT S'NACHTS

2014

 Kleurrijk stadgezicht bij nacht...met flats en gebouwen..Mooi schilderij  kopen voor thuis of voor op u  kantoor ?   

CITYVIEUW SKYLINE

CITYVIEUW SKYLINE

2020

Hedendaags abstractekunst.Een kleurrijke compositie van een stadsgezicht skyline .

SKYLINE LIGHT MANHATTEN

SKYLINE LIGHT MANHATTEN

2018

Mooi expressief abstract stadsgezicht .Een schilderij met een stadse sfeer geschilderd in een kleurrijk kleurenpalet.Hedendaagse kunstmet veel gebouwen .Wellicht passend bij u thuis of op kantoor.Het schilderij is geschilderd op een aluminium frame.