Deze groep abstracte hedendaagse kunst is in zachte kleuren geschilderd met een verscheidenheid aan verftechnieken die zijn toegepast .

uit 2019 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

MIRACLES

MIRACLES

2021

Abstract  hedendaags schilderij met goudkleur en groen en zachtrose .Een fantasie kunstwerk met een verscheidenheid aan verftechnieken die erin zijn verwerkt .

BRIGHTNESS

BRIGHTNESS

2021

De frisse helderheid van dit  schilderij weergegeven in een abstracte hedendaagse stijl op het doek.De onderliggenden lagen zijn vermengingen van heel zachtgroen met lichtbeige gecombineerd met wit .Een prachtig sprankelend kunstwerk waarin lagen en diepte te ontdekken is. Een puremooie meerwaarde toevoeging voor je huisstyling.

ABSTRACTPAINTING

ABSTRACTPAINTING

2020

Abstract fantasievol hedendaags schilderij waarin de kleuren elkaar vermengen op het canvasdoek .

BODY MIND AND SOUL

BODY MIND AND SOUL

2020

Abstracte hedendaagse kunst .Een schilderij waarin de verbeelding zijn weg vind en waarin een verscheidenheid aan verftechnieken zijn toegepast.Hiervoor is een zacht kleurenpalet gebruikt.Van onder ander goudkleur met taupe en groen .

FLYING HIGH IN THE SKY

FLYING HIGH IN THE SKY

2020

Abstract hedendaags schilderij waarin de groene kleurencompositie zich vermengt met de andere tranparante zachte kleuren .Een kunstwerk welke tot de verbeelding spreekt en zachtheid weerspiegelt .

GOLDEN WINGS

GOLDEN WINGS

2020

 Abstract hedendaadgs schilderij waarin de verbeelding zijn eigen weg vind.Een kunstwerk in zachte  kleuren compositie geschilderd .

YOU ARE THE WIND BENEATH MY WINGS

YOU ARE THE WIND BENEATH MY WINGS

2020

Abstract fantasie kunstwerk.Een hedendaags schilderij welke tot de verbeelding spreekt en zijn eigen vormen aanneemt .Vrije expressie met een verscheidenheid aan verftechnieken die zijn toegepast en er is  met een zacht groen beige kleurenpalet gewerkt .

WISHFUL THINKING

WISHFUL THINKING

2020

Abstract schilderij geschilderd in groene contrasten vormen en beweging.Een hedendaags antasievol kunstwerk .

GREEN NATURE

GREEN NATURE

2019

Abstract hedendaags schilderij welke de natuur weerspiegelt in zijn groene kleuren .