Galerie

Koeien als thema in een abstracte figuratieve stijl geschilderd .Hedendaagse dierenschilderijen in een ander jasje op het doek .Expressief en lyrisch en veelal kleurrijke schilderijen

uit 2021 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

ALP KOE

ALP KOE

2021

Kleurrijke geportretteerdde koe uit de Alpen .Het dier draagt een prachtige bel voor op de alp als het tijdens de zomermaanden op de berg gaat grazen en daar verblijft .Hedendaags figuratief abstract geschilderd kunstwerk .Prachtige eye cather dit schilderij van een koe .

WATERBUFFEL KLEURRIJK

WATERBUFFEL KLEURRIJK

2021

Kleurrijke waterbuffel .Hedendaagse abstract figuratieve kunst .Het pachtige dier staat geportretteerd en centraal  in het schilderij .

BIZON KLEURRIJK

BIZON KLEURRIJK

2021

  Hedendaags Abstract figuratieve kleurrijke bizon .Groot imposant dier die op het doek geportretteerd is in veel kleur en expressie .   

KLEURRIJKE STIER

KLEURRIJKE STIER

2021

  Abstract figuratief geschilderde kleurrijke stier .Een hedendaags schilderij .Het grote schilderij heeft een aluminium frame .

SCHOTSE HOOGLANDER IN  KLEUR

SCHOTSE HOOGLANDER IN KLEUR

2021

Kleurrijke Schotse hooglander .
Expressief hedendaags abstract figuratief schilderij waarin de grote koe mooi uitgeberld in met zijn prachtige langharige vacht . 

DRIETAL KOEIEN

DRIETAL KOEIEN

2021

Kleurrijk hedendaagse schilderij van abstract figuratief geschilderde koeien.De dieren kijken je nieuwsgierig aan vanaf het doek .

VROLIJK BOEL KOE

VROLIJK BOEL KOE

2021

Drietal koeien in vrolijk sfeer en nieuwsgierig kijkend vanaf het doek.Hedendaags schilderij in zachte kleuren geschilderd.Een vrolijke stel.

KOE BERTHE EN ANNA

KOE BERTHE EN ANNA

2021

Twee koeien samen op het doek.Geschilderd in een abstract figuratieve schilderstijl.Een kleurrijk hedendaags schilderij.

KOEIEN BLAUW ABSTRACT

KOEIEN BLAUW ABSTRACT

2021

Abstract figuratief schilderij van twee koeien in blauwe kleursetting op het doek geschilderd.Kleurrijk hedendaags kunstwerk .

NIEUWGIERIGE KOE

NIEUWGIERIGE KOE

2021

Groot schilderij met koeien geschilderd in een abstract figuratieve stijl .Kleurrijk en hedendaags kunstwerk.