Mijn deelname aan het Henk Veen Kunstplein 2014  op de Keukenhof werd een fantastische mooie nieuwe ervaring...Wat een goeie sfeer  leuke kunstenaars  ontmoet en gesproken veel variatie aanbod qua kunst. Superfijne en goeie organisatie.

Ik vond het geweldig fijn dat je tussen de zoveel dagelijkse bezoekers je kunstwerken kunt laten zien.  

Bovendien direct interactie hebt  met je medemens de leukste gesprekken  komen zo op gang  ..hun reacties en vragen wensen ...meningen ideeen je kunt meteen reageren.en vanuit daar ontstaan de meest  varierende gesprekken.

Allerlei verschillende  bezoekers uit zoveel verschillende landen kruisen je dagelijkse pad vol  met gezelligheid .....enthousiasme en dat tussen de mooie bloemenpracht  uit Holland .

Ik heb ter plekke live geschilderd en dat vond ik  erg leuk om te doen .... ben daar  dus weer lekker  actief met mijn koeien in de weer geweest.

Heb mijn verhaal kunnen vertellen  aan een ieder die geintereseerd was waarom ik "de Hollandse Koe " zo neerzet op het doek ..en wat mijn achterliggende gedachtes daarbij zijn.

Ik blijf het een prachtig sieraad voor het Nederlandse landschap vinden en mis ze zeker in de vergezichten als ze in de winter op stal staan. Deze traditie van de koe in het landschap moet in ere gehouden worden .

 

Meerdere  koeschilderijen van kunstenares Mir hebben hun nieuwe plek gevonden naar verschillende nieuwe landen zoals  China ,SouthCarolina,Denemarken.Schotland,Berlijn

Een superleuke mooie ervaring ...Wat ik voor geen goud te willen missen !! Waar ik dankbaar voor ben dat ik dit alles heb mogen meemaken en ervaren.