Galerie

Abstracte kleurrijke schilderijen welke in een hedendaagse moderne stijl geschilderd is in verschillende techniek en vormgeving. Vanuit het gevoel ontstaat een handgeschilderd en gesigneerd kunstwerk van Kunstenares Mir

uit 2018 tot 2023 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Abundance

Abundance

2023

Een hedendaags abstract kleurrijk schilderij welke de titel draagt van Overvloed Abundance.Mooie kleuren vinden elkander op het kwaliteitskantoenen doek.Ze vermengen zich met hier en daar een luchtiger detail.Een fantasie kunstwerk dat niet gauw verveelt omdat het een verssingseffect heeft. En je je eigen fantasie in kwijt kunst.

Happyness

Happyness

2023

Abstract hedendaags schilderij met veel kleur en wit aanwezig.Dit schilderij draagt de titel blijdschap.

True Colors

True Colors

2023

Groot vierkant kunstwerk.Hedendaags. In abstracte vormen en felle kleuren geschilderd.Kleuren overlappen elkander en vinden elkaar in een balans in dit moderne schilderij .De witte rand is meegeschilderd en wekt de indruk van een lijst welke voor dit schilderij niet extra nodig is .

Vreugdevol

Vreugdevol

2022

Hedendaags abstract schilderij .De sprankelende kleuren vinden elkaar in de beweging in dit kunstwerk. 

No title

No title

2018

Hedendaags abstract fantasie kunstwerk met veel expressie en kleurvariatie.Het schilderij heeft geen titel omdat het de vrije keuze weergeeft om erin te zien wat een ieder aanspreekt aan dit kunststuk.Een schilderij welke vanuit de emotie ontstaan is.

Ochtendmist

Ochtendmist

2019

Abstract expressionisme hedendaags schilderij met veel kleur en vormgeving .

Stilte

Stilte

2021

De zachte kleuren die te bewonderen zijn in dit abstract licht en luchtig schilderij .Een doek met veel rust stilte en fantasie die de kamer vult. Groot formaat hedendaags kunstwerk .

Wonderbaarlijke kleuren

Wonderbaarlijke kleuren

2021

Hedendaags abstract kleurrijk schilderij waarin de kleuren elkaar vinden op dit doek met heldere en diepere verflagen .Een verassend  kunstwerk vol met verwonderingen die dit abstracteschilderij in zich heeft .

Tweeluik abstract kunstwerk

Tweeluik abstract kunstwerk

2018

Abstract hedendaags schilderij samen met een ander kunststuk als tweeluik .Prachtige kleuren en vormen die elkander vinden in expressie op het doek.

Tweeluik abstract kunstwerk

Tweeluik abstract kunstwerk

2018

Abstract schilderij als tweeluik te verkrijgen .Kleurrijk hedendaagsekunst die tot de verbeelding spreekt en doordat het twee schilderijne samen zijn een mooie wandvulling heeft .Veel kleur en expressie is te zien in dit schilderij met een variatie aan toegepaste verftechnieken.

Diepte van kleur

Diepte van kleur

2021

Hedendaags abstract schilderij welke tot de verbeelding spreekt.De intense kleuren en vormen vinden elkaar op het doek waar ze vermengen .De verflagen weerspiegen diepte in het kunstwerk.

Ga mee met de beweging

Ga mee met de beweging

2021

Een  hedendaags groot abstract fantasie schilderij .Een kleurrijk kunstwerk met veel toegepaste verftechnieken.Een groot kwaliteitsdoek met lichte en donkere kleurmuances die laag op laag zijn opgebracht.Sommige luchtig waardoor er mee licht op het schilderij valt.Een ware eye-cather en prachtige toevoeging in je woonkamer interieur of op het kantoor .

Laat liefde je leven vullen Duo paneel

Laat liefde je leven vullen Duo paneel

2020

Kleurrijke abstract tweeluik met vele kleuren die erin verwerkt zijn.Een sprankelend hedendaags schilderij warin the flow en beweging voelbaar is .Een lyrisch expressief kunstwerk .

Over the rainbow

Over the rainbow

2021

Intense kleuren sieren dit abstracte kunstwerk .Een hedenaags schilderij dat tot de verbeelding spreekt met zijn vormen en kleurvermenging .

Verlangen

Verlangen

2021

Hedendaags abstract schilderij met veel kleurnuances .Het kunstwerk spreekt tot de verbeelding Mooie groot schilderij welke de ruimte vult met zijn zachte kleuren en vormgeving .

Kleurrijke helderheid

Kleurrijke helderheid

2019

Abstract hedendaags schilderij waarin de beweging en kleuren elkaar vinden Expressief kleurrijk kunstwerk .

Geef je leven kleur

Geef je leven kleur

2020

Deze abstracte vormen die elkander vinden in het kleurenpalet. Kleur je leven met je gewenste vormen en kleuren zoals je dat zelf wenst en volg daarbij je hart.Dat is het verhaal van dit kunstwerk.Vanuit mijn  intuitie ontstaan en vormgegeven.Een hedendaags abstract schilderij welke de fantasie prikkelt met zijn volle kleuren.

Natuur vind zijn weg .

Natuur vind zijn weg .

2020

Abstract hedendaags schilderij waarin de verbeelding zijn eigen weg vind.Een kleurrijk kunstwerk geschilderd vanuit het gevoel de emotie.

Passie in kleuren

Passie in kleuren

2020

Expressief fantasievol kleurrijk schilderij.Geschilderd in een hedendaagse abstracte kunststijl .De kleuren vinden elkaar vanuit het gevoel op het linnen doek .Het kunstwerk heeft een brede lijst en een aluminium frame .  

Optimale  stemming

Optimale stemming

2020

Abstract kleurrijke luchtig schilderij waarin de kleuren elkaar vinden en vermengen op het cancas .Een groot schilderij met brede zijkanten en een  linnen doek op een aluminium frame .

Goddelijk

Goddelijk

2020

Hedendaags dynamisch abstract kunstwerk waarin de kleuren sterk aanwezig zijn.Een oase van kleuren die elkaar vermengen in een toegepaste verscheidenheid aan verftechnieken die in het doek zijn uitgewerkt.

Welvaart

Welvaart

2020

Groot kleurrijk abstract schilderij .Hedendaagse schilderkunst in abstracte vormgeving en een verscheidenheid aan materiaalbewerking .Een kunstwerk dat tot de verbeelding spreekt en welvarendheid in zijn titel draagt .

Kleur je dag

Kleur je dag

2020

Een kleurrijk abstract kunstwerk. Het schilderij is geschilderd in zachtheid vermengd met fellere kleurenstellingen. Hedendaags, fantasievol en ontstaan vanuit gevoel. Het schilderij heeft een aluminium frame met linnen schilderdoek .

Kleurrijke wereld

Kleurrijke wereld

2019

Abstract contemporary art. A painting painted in a colorful composition. Thicker layers of paint alternate with flat, airy brushstrokes. A fantasy interpretation of a colorful world can be found in this work of art.

Laat het los

Laat het los

2020

Abstract hedendaags kleurrijk schilderij waarin de verbeelding zijn eigen weg vind.

Verbeelding

Verbeelding

2018

Langgerekt schilderij met veel kleuren en vormen die elkander vinden in de compositie die tot de verbeelding spreekt.

Onbezorgheid

Onbezorgheid

2020

Abstracte luchtige hedendaags kleurrijk schilderij .Het kunstwerk onbezorgdheid door de luchtige kleuren die elkander vinden .

Overvloed

Overvloed

2020

Hedendaagse kunst .Abstract kleurrijk schilderij waarin de kleuren elkaar vinden in dit moderne kunstwerk van overvloed aan kleur.