Ik hou van schilderen en ceaten. Het is mijn grote passie in het leven. Als kind was mijn favoriete speelgoed een kleurkijker. Kijkend naar dit uitzicht en zien dat door het draaien aan de ring van het object  de  kleuren en vormen veranderen dat was fantastisch schouwspel .
Het was zo leuk en zo inspirerend. Ik was vervuld van vreugde door dat te zien. Schilderen is wat ik graag doe, ben dol op kleuren en maak met veel passie een schilderij.
Een Abstracte of abstracte / figuratieve kunststijl  het ontstaat tijdens het werken met de voorhande materialen en is steeds verrassend voor mij wat er dan ontstaat .Ik speel met de verf en combineer dat met structuur en bewegingen op het doek .
Mijn groten inspiratiebron komt voort uit de dagelijke momenten en de mooie dingen uit de natuur. e
Ik ben actief kunstenaar sinds 2006 en ik ben geboren in 1963.
Voor mij is het een waar genoegen wanneer kunstliefhebbers of kunstverzamelaars genieten van mijn schilderijen in hun eigen omgeving en door het elke dag te zien.
Ik heb de afgelopen jaren tentoonstellingen gehad en veel verkocht aan andere landen over de hele wereld. Klein voorbeeld hiervan is onder andere : Noorwegen, Engeland, Frankrijk, Libanon, Zweden, China 

Warme kleurrijke groet,

Kunstenares Mir

Mirthe Kolkman van der Klip .