Galerie

Koeien als thema in een abstracte figuratieve stijl geschilderd .Hedendaagse dierenschilderijen in een ander jasje op het doek .Expressief en lyrisch en veelal kleurrijke schilderijen

uit 2021 tot 2022 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Alpaca paar

Alpaca paar

2022

Deze twee alpacas zijn beste maatjes.Een kleurrijk abstract figuratief schilderij.Veel vlotte penseelstrken afgewisseld met het paletmes.Een expressionistisch  kunstwerk met dit stel dieren in de hoofdrol.

Alp koe

Alp koe

2021

Kleurrijke geportretteerde koe uit de Alpen. Het dier draagt een prachtige bel voor op de alp als het tijdens de zomermaanden op de berg gaat grazen en daar verblijft. Hedendaags figuratief abstract geschilderd kunstwerk .Prachtige eye catcher dit schilderij van een koe.

Waterbuffel

Waterbuffel

2021

Kleurrijke waterbuffel. Hedendaagse abstract figuratieve kunst .Het prachtige dier staat geportretteerd en centraal in het schilderij.

Bizon

Bizon

2021

  Hedendaags abstract figuratieve kleurrijke bizon .Groot imposant dier die op het doek geportretteerd is in veel kleur en expressie .   

Stier

Stier

2021

Abstract figuratief kleurrijke stier. Een hedendaags groot modern schilderij met een aluminium frame.De zijkantrn van het doek is mee geschilderd .Het kunstwerk behoeft geen extra lijst.Geschilderd in een mixed media kunststijl waarin een verscheidenheid aan materialen zijn toegepast tijden het vervaardigen van dit kunstwerk.Zoals spray,kwast,paletmes,roller.

Schotse hooglander

Schotse hooglander

2021

Kleurrijke Schotse hooglander .
Expressief hedendaags abstract figuratief schilderij waarin de grote koe mooi uitgedost is met zijn prachtige langharige vacht . 

Drietal koeien

Drietal koeien

2021

Kleurrijk hedendaags schilderij van abstract figuratief geschilderde koeien. De dieren kijken je nieuwsgierig aan vanaf het doek.

Vrolijke boel

Vrolijke boel

2021

Drietal koeien in vrolijk sfeer en nieuwsgierig kijkend vanaf het doek.Hedendaags schilderij in zachte kleuren geschilderd.Een vrolijke stel.

Bertha en Anne

Bertha en Anne

2021

Twee koeien samen op het doek.Geschilderd in een abstract figuratieve schilderstijl. Een kleurrijk hedendaags schilderij.

Koeien abstract blauw

Koeien abstract blauw

2021

Abstract figuratief schilderij van twee koeien in blauwe kleursetting op het doek geschilderd.Kleurrijk hedendaags kunstwerk.  Dit koeienschilderij word momenteel tentoongesteld in Lelystad en is verkrijgbaar via Tiny's galerie .