Galerie

Steden stadsgezichten zoals Den Haag ,Rotterdam . Skylines internationaal herkenbaar in dit thema uitgewerkt op het schilderij .In een kleurrijke figuratieve en abstracte schilderstijl met veel expressie en kleur .

uit 2014 tot 2023 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Stadsimpressie

Stadsimpressie

2023

Licht met veel kleur is in dit stadsgezicht aanwezig.Een schilderij met veel expressie geschilderd.Hedendaagse kunst in een figuratieve abstracte schilderstijl gemaakt.Een fantasie kunstwerk van een stad met haar skyline en vormgeving van haar hoge gebouwen kantoren.

Skyline golden light

Skyline golden light

2022

Ptrachtige skyline schilderij met veel kleuren zoals rood blauw en goudkleur verwerkt.Een lichte stad met grote gebouwen en wolkenkrabbers.Figuratief abstract stadsgezicht.De weerspiegeling is te zien op de voorgrond in dit kunstwerk.

Stadsgezicht groen lang

Stadsgezicht groen lang

2022

Deze skyline kleurrijk en met veel expressie geschilderd in de hoofdkleuren groen gemixt in een kleurrijk tafereel,Hedendaags stadsgezicht met veel wolkenkrabbers en gebouwen die erin zijn afgebeeld.Stad met veel structuur vlakken en toegepaste mix media.

Skyline bergen

Skyline bergen

2021

Abstract figuratieve skyline.Een hedendaags schilderij kleurrijk stadgezicht .Met veel passie en expressie is dit kunstwerk van een stad vervaardigd.

Skyline blauw kleurrijk

Skyline blauw kleurrijk

2021

Skyline stadsgezicht met veel kleur en structuur .Een hedendaags schilderij van een kleurrijke stad .Geschilderd met veel toegepaste verftechnieken een combinatie van figuratief met abstract.

Sprankelende stad

Sprankelende stad

2021

Hedendaags abstract expressionistisch schilderij. Een kleurrijke skyline stadsgezicht met vele toegepaste verscheidenheid aan verftechnieken. Mooi schilderij van een stad met vele gebouwen en wolkenkrabbers. 

Skyline blauw lang

Skyline blauw lang

2019

Hedendaags stadsgezicht met een kleurrijke skyline van gebouwen die op het doek zijn afgebeeld.figuratieve abstracte kunst.Prachtige kleurrijke stad uitgewerkt op dit schilderij. Momenteel staat dit kunstwerk in stock bij Tiny's galerie in Goes .

Stadsgezicht skyline lila groen

Stadsgezicht skyline lila groen

2021

Groot schilderij skyline met gebouwen van een stad. Intense kleurplaat in dit abstract figuratief hedendaags kunstwerk. De silhouetten van de gebouwen kantoren zijn in dit stadsgezicht herkenbaar aanwezig.

Kleurrijke skyline

Kleurrijke skyline

2020

Een kleurrijke skyline van een stad .Abstracte streken gecombineerd met een figuratieve uitstraling weerspiegelt dit stadsgezicht .Veel helder intens blauw en oranje aanwezig in dit kunstwerk.

Skyline blauw goudkleurig

Skyline blauw goudkleurig

2021

Dit is een skyline met veel blauwe accenten gecombineerd met wat  grijs en wit zwart. Toegevoegd een vleugje goudkleur hier en daar. Een mixed media kunstwerk waarin de stad schittert op het doek .Een hedendaags figuratief stadsgezicht.

Stadsgezicht bij nacht

Stadsgezicht bij nacht

2014

 Kleurrijk stadsgezicht bij nacht...met flats en gebouwen..Mooi donkere skyline van de stad .Abstract  figuratief expressionistisch  geschilderd .Daarbij zijn verschillende materialen toegepast.   

Kleurrijke stadsgezicht

Kleurrijke stadsgezicht

2021

Een kleurrijke stad geprojecteerd op het canvas schilderij hedendaags stadsgezicht skyline met een abstracte deels figuratieve uitstraling.

Skyline light Manhattan

Skyline light Manhattan

2018

Mooi expressief abstract stadsgezicht. Een schilderij met een stadse sfeer geschilderd in een kleurrijk kleurenpalet. Hedendaagse kunst met veel gebouwen. Wellicht passend bij u thuis of op kantoor. Het schilderij is geschilderd op een aluminium frame.